Dodávka komponentů plnícího a uzavíracího zařízení v provedení Ultraclean II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka specifických komponentů dle technické specifikace.
Dodávka komponentů v rámci plnícího a uzavíracího monobloku pro plnění korozivních látek II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka specifických komponentů dle technické specifikace.
Poptávám páku pojezdu motorové sekačky
Poptávám páku pojezdu motorové sekačky značky Johnsered LM 2152 CDMA.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Teleskopické kryty a gilotina
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka teleskopických krytů a gilotiny pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Chlazení nástrojů FP 2680
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka chlazení nástrojů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Výměna nástrojů ATC
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka výměny nástrojů ATC pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Poptáváme převodovku Bonfiglioli k transportnímu pásu
Poptáváme převodovku Bonfiglioli k transportnímu pásu Smipack, Type VF44P1P71 B14 Code: W2004800982034 BIT 10/2009 Mount Pos. V5 14.
Náhradní díly na zahr. traktory Karsit, Polsko
Sháním plynový spoj do zahradního traktoru Karsit model TCX22/102j S pozdravem Grzegorz Drozdowski
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Kabina ke stroji FSM
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kabiny ke stroji pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Lineární vedení FSM
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka lineárního vedení pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Řídící systém FSM
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka řídicího systému pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Kabina ke stroji FGM
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kabiny ke stroji FGM vyráběného v rámci výroby prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Poptávám ovládací lanko pojezdu k bubnové sekačce
Poptávám ovládací lanko pojezdu k bubnové sekačce, BSK 96 KULTI.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Kabiny ke strojům
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kabin ke strojům pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Rámcová dohoda na dodávky brzdového obložení a špalíků
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody, na jejímž základě budou jedinému vybranému dodavateli v každé části zadány jednotlivé veřejné zakázky na dodávku brzdového obložení pro železniční kolejová vozidla zadavatele vybavená kotoučovou brzdou a brzdových špalíků, podle jednotlivých částí veřejné zakázky do odběrného místa zadavatele ...
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Lineární vedení
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka lineárního vedení pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávky madel pro pohyblivé schody
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky madel pro pohyblivé schody dle bližší technické specifikace uvedené v Příloze č. 1 zadávací dokumentace. Účelem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky madel pro pohyblivé schody s jedním vybraným dodavatelem.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Kabina ke stroji
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka kabiny ke stroji VARIANT 10000 vyráběného v rámci výroby prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávky náhradních dílů na tramvaje - konsignace
Účelem veřejné zakázky rozdělené na část 1 s názvem „Dodávky náhradních dílů na tramvaje – konsignace část 1“, část 2 s názvem „Dodávky náhradních dílů na tramvaje – konsignace část 2“, část 3 s názvem „Dodávky náhradních dílů na tramvaje – konsignace část 3“ a část 4 s názvem „Dodávky náhradních dílů na tramvaje – konsignace část 4“ je uzavření ...
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Teleskopické kryty II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (teleskopických krytů) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Teleskopické kryty II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka teleskopických krytů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Shrnovací měch, Německo
Požadujeme nabídku na vlnovec (měch přechodového můstku) na brusce typu BRH-20A, č.: 802218, rok výroby 1985, společnost ZVL Československo S pozdravem Lutz Riefenstahl
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Dopravníky třísek II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (dopravníků třísek) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Vřeteníkové převodovky II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (vřeteníkových převodovek) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Stavitelné podložky II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (stavitelných podložek) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.