Systém imisního monitoringu – inovace a rozvoj – 4   (SIMIR 4)
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka techniky sítě měření znečištění ovzduší a laboratorní techniky pro měření znečištění ovzduší včetně příslušenství, dopravy, instalace, úplného zprovoznění, seznámením obsluhy s technikou při dodržení podmínek stanovených touto zadávací dokumentací. 1.3. Veřejná zakázka je rozdělena na tři části: 1. ...
Analytický superkritický fluidní chromatograf
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka analytického superkritického fluidního chromatografu s hmotnostním detektorem UHPSFC/MS dle technické specifikace.
Laboratorní pracoviště pro výuku (termodynamika)
Předmětem veřejné zakázky je dodávka laboratorních pracovišť – úloh z oblasti termodynamiky, a to pro účely ukázky měření • tlaku (absolutní, diferenční a přetlakový převodník), • teploty (termočlánek, odporový teploměr, elektronické snímače teploty), • vlhkosti (elektronická čidla, suchý a mokrý teploměr, psychrometr) a s tím spojenými ...
Komplexní systém pro analýzu vibrací
Předmětem veřejné zakázky je dodávka komplexního systému pro analýzu vibrací obsahujícího vzájemně kompatibilní analyzátor vibrací, budiče vibrací a kalibrátor vibrací.
Spektrometry
Předmětem veřejné zakázky je dodávka spektroskopických analyzátorů různého typu
Dodávka HPLC a FPLC zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou Dodávka HPLC a FPLC zařízení dle technické specifikace.
Dodávka IRMS spektrometru v rámci projektu EVA 4.0
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka spektrometru IRMS včetně elementárního analyzátoru v konfiguraci pro stanovení CHNSO, příslušného interface, spotřebního materiálu v rozsahu 1000 analýz, instalačního materiálu, včetně váhy a software. Přístroj bude využíván v ekofyziologii pro hodnocení vody dostupné pro dřeviny, typy metabolismu, ...
Pracoviště rentgenové fyziky pro základní praktika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sestavy zařízení a přístrojů (rentgenový systém) pro vybavení Pracoviště rentgenové fyziky pro základní praktika. Bližší specifikace je uvedena v Zadávací dokumentaci.
Dodávka Spektrofotometru
Předmětem plnění veřejné zakázky je 1 ks ručního spektrofotometru pro měření barevných vlastností, který musí splňovat minimální vlastnosti vymezené zadavatelem a obsahovat jím požadované funkce a příslušenství.
Sběr a verifikace diagnostických dat kolejového roštu prostřednictvím videoinspekčního systému
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s vybraným dodavatelem na poskytování služeb spojených se sběrem diagnostických dat, která jsou klíčovým podkladem pro hodnocení vad železničních tratí (dále také jako „služby“) pro zadavatele. Podrobný předpokládaný rozsah předmětu veřejné zakázky a technické podmínky jsou uvedeny v ...
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - řídící systém
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka řídícího systému pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Optický měřicí systém pro snímání tvaru a povrchu II
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku optického měřicího přístroje pro snímání tvaru a povrchu (dále také jako „zařízení“) pro zadavatele. Podrobný předpokládaný rozsah předmětu veřejné zakázky a technické podmínky jsou uvedeny v Příloze č. 1, Návrhu kupní smlouvy (dále také „smlouva“) a v Příloze č. 2, Technická ...
Služby pro BOKI Industries a.s.
Měření a ověření akustických parametrů řady Podlahových konvektorů InFloor obchodního označení F1S, F2C, F2V, F4C a F4V s ventilátory pro vytápění nebo chlazení, dále měření a ověření rozhodujících technických parametrů řady Podlahových konvektorů InFloor a obchodního označení F1S, F2C, F2V, F4C a F4V s tepelnými a chladícími výkony a dále měření ...
Nákup zařízení na detekci radiace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 6 ks zařízení pro detekci gama a neutronového záření (detekční brána - velká), 6 ks zařízení pro detekci gama a neutronového záření (detekční brána - malá), 38 ks zařízení pro detekci gama a neutronového záření (detektor - cestovní styk) a 6 ks zařízení pro detekci gama a neutronového záření (detektor - ...
ČVUT-CIIRC: Laser tracker
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku laser trackerů (dále také jako „zařízení“) pro zadavatele. Zadavatel veřejnou zakázku za účelem efektivnější soutěžení rozdělil do 2 dílčích části. Podrobnosti stanoví zadávací dokumentace pro každou dílčí část veřejné zakázky.
Dodávka sestavy přístrojů pro NTS
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sestavy přístrojů pro zajištění provádění necílených analýz organických mikropolutantů (dále také „zboží“ nebo „sestava přístrojů“), jejich instalace, vyzkoušení (certifikace) a zaškolení obsluhy, součástí plnění je také jedna roční preventivní údržba včetně spotřebního materiálu pro celou sestavu (HPLC, ...
Zpracování energetických auditů a průkazů energetické náročnosti budov
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je zpracování průkazů energetické náročnosti budov (PENB) a energetických auditů (EA) podle § 7a a § 9 zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií, ve znění pozdějších předpisů, a souvisejícími prováděcími předpisy a příprava hodnotících kritérií pro výběr budov k rekonstrukci v souladu se směrnicí ...
Ruční spektrometry
Předmětem veřejné zakázky je dodání 27 kusů ručních spektrometrů. Součástí předmětu veřejné zakázky je dodání provozní dokumentace a zaškolení uživatelů. Předmět VZ je blíže specifikován v návrhu smlouvy.
Dodávka ICP-OES a APPI
Plnění zakázky spočívá v dodávce požadovaného zboží - přístroje. Podrobná specifikace předmětu plnění této zakázky je uvedena v technické specifikaci zakázky, která je přílohami č. 2 zadávací dokumentace.
Průtokový cytometr s HTS modulem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka průtokového cytometru s HTS modulem dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Letecká monitorovací technika - dron spolufinancovaná z IROP – opakované vyhlášení II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka čtyř (4) ks letecké monitorovací techniky - dronů podle technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek.
Vybavení spektroskopického pracoviště pro specializované praktikum
Předmětem zakázky je nákup kompaktního spektroskopického analyzátoru pro polovodičový detektor pro spektroskopické pracoviště specializovaného praktika na KF FJFI. Analyzátor musí být kompatibilní s detektorem Ortec HPGe GEM50P4-83, který je již na pracovišti zadavatele pořízen a musí obsahovat zdroj napájení pro detektor a předzesilovač.
Pořízení ultra-vysokoúčinného kapalinového chromatografu s tandemovým hmotnostním detektorem
Ultra-vysokoúčinný kapalinový chromatograf s binární pumpou, detektorem s diodovým polem a hmotnostním spektrometrem typu trojitý kvadrupól.
Pořízení ultra-vysokoúčinného kapalinového chromatografu
Ultra-vysokoúčinný kapalinový chromatograf s binární pumpou a detektorem s diodovým polem s možností připojení k hybridnímu hmotnostnímu spektrometru (Q-ToF) od firmy Bruker.
Systém pro měření spotřeby trakční energie v hnacích vozidlech II
Předmětem nadlimitní sektorové veřejné zakázky je dodávka nových 110 kusů měřících skříní pro drážní elektrická hnací vozidla typu Unibody s modulárním konektorem (dále jen „EHV“), včetně antény (Sencity Rail Antenna SWA 0859/360/4/0/DFRX30_2), konektorů a propojovací kabeláže v délce 30 m na jednu měřicí skříň (Radox RF 142).