Dodávka polychromatického průtokového cytometru
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dodávku ve smyslu ustanovení § 124 a násl. zákona, jejímž předmětem bude dodávka 1 kusu nového, dosud nepoužívaného, nerepasovaného, plně funkčního polychromatického průtokového cytometru - plně digitálního analyzátoru pro polychromatickou průtokovou cytometrii včetně veškerého příslušenství ...
Nákup infračervených spektrometrů pro CS ČR
Nákup FTIR spektrometrů včetně řídící jednotky a softwaru pro ovládání systému a zpracování dat.
Rotační reometr
Předmětem této Veřejné zakázky je dodání reometru pro měření tokových vlastností látek včetně softwaru pro ovládání měření, jejich instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy (dále jen „Reometr“). Předmětem dodávky je Reometr, který bude sloužit k ukázkovému měření tokových vlastností různých látek, ať už newtonských (např. voda, olej, ...
Skenovací 3D konfokální Ramanův spektrometr
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho nového plně funkčního Skenovacího 3D konfokálního Ramanova spektrometru s příslušenstvím a obslužným SW. Předmět veřejné zakázky je podrobně definován přílohou č. 1 (Technická specifikace) této zadávací dokumentace.
Průtokový cytometr
Předmětem zakázky je dodávka průtokového cytometru včetně vysokorychlostního podavače vzorků a dalšího příslušenství.
Nitrátová směrnice – monitoring a evaluace akčního programu na období 2018 – 2019
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění činností souvisejících se správnou implementací směrnice Rady 91/676/EHS z 12. prosince 1991 k ochraně vod před znečištěním dusičnany ze zemědělských zdrojů a zajištění šetření v zemědělské praxi pro potřeby monitoringu směrnice, vč. vyhodnocení získaných výsledků.
Rámcová dohoda na dodávku plynových chromatografů
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody na dodávky plynových chromatografů v 5-ti vymezených částech.
Sestava dvou kapalinových chromatografů a hmotnostního spektrometru
Předmět plnění veřejné zakázky je dodávka sestavy dvou kapalinových chromatografů a hmot-nostního spektrometru s příslušenstvím dle níže uvedené specifikace (dále jen „Zařízení“). Plnění veřejné zakázky zahrnuje i dodávku kompletního příslušenství Zařízení potřebného pro naplnění účelu dodávky Zařízení, ovládací software a užívací práva k ...
PaC-NG Mutlikanálový potenciostat
Předmětem veřejné zakázky je dodání multikanálového potenciostat-galvanostatu se 6-ti nezávislými kanály, přičemž 2 kanály jsou vybaveny proudovými boostery s proudovým rozsahem minimálně 10 A.
Aerosolový hmotnostní spektrometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka měřícího zařízení - aerosolového hmotnostního spektrometru včetně příslušenství (SW, dálkové ovládání, atd.), dopravy a pojištění během přepravy. Nejedná se o veřejnou zakázku rozdělenou na části dle § 35 zákona. Dodavatel je povinen dodat dodávku jako celek. Blíže viz Zadávací dokumetnace.
Rezistometrický měřící systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů autonomních záznamových jednotek pro měření korozního úbytku rezistometrických čidel.
Prostředky a přístroje pro analýzu a detekci 2018 nákup
Prostředky a přístroje pro analýzu a detekci
Paraziti – Nikon upgrade
Předmětem veřejné zakázky je motorizovaný fokus a motorizovaný karusel fluorescenčních filtračních kostek pro mikroskop Nikon Eclipse Ti
Poptáváme výměnu bytových vodoměrů
Výměna bytových vodoměrů 29 bytů. SVJ pro dům Vacínova, Praha 8 - Libeň.
Technické rozšíření stávajícího systému pro měření v mobilní síti II
Zadavatel uvádí, že se jedná o dodávku technického rozšíření QoS Measurement systému pro měření v mobilní síti pro celkem 4 jednotky skládající se z následujících položek: 1. Technické rozšíření stávající mobilní měřicí jednotky SwissQual Diversity Benchmarker 2. Technické rozšíření stávající fixní měřicí jednotky SwissQual Diversity Land ...
Pozáruční opravy a pravidelný servis automatických meteorologických zařízení
Předmětem veřejné zakázky je včasná oprava v případě poruchy zařízení, pravidelný servis měřicích zařízení nutný pro udržení kvality měření (repase a kalibrace) a další činnosti nutné pro zachování provozu měřicích zařízení automatických meteorologických měřících systémů (AMS) Meteos 4 až Meteos 7, automatických člunkových a váhových srážkoměrů, ...
Kapalinový chromatograf s hmotnostním detektorem typu trojitý kvadrupól
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a záruční servis sestavy kapalinového chromatografu s hmotnostním detektorem typu trojitý kvadrupól (LC - MS/MS) s příslušenstvím.
PaC-NG potenciostat pro korozní měření
Předmětem veřejné zakázky je dodání modulárního elektrochemického systému pro precizní i vysokovýkonové korozní experimenty s možností měření vyšších proudů a napětí s využitím pro měření v provozním režimu palivových článků.
Automatický kalibrační systém pro měřicí energetické zařízení - II
Popis požadovaného předmětu plnění zakázky a technické podmínky Předmětem plnění zakázky je dodávka automatického kalibračního systému pro měřicí energetické zařízení. Systém se skládá z: 4 ks automatický kalibrační systém s podporou Ethernet komunikace; 12 ks proudové snímače přesné – princip ROGOWSKI (1000A); 12 ks proudové snímače ...
Zařízení pro měření silových účinků dvojkolí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka doplňkových komponentů pro kladkový stav zadavatele – zařízení pro měření silových účinků dvojkolí. Bližší informace o předmětu veřejné zakázky včetně technických parametrů jsou uvedeny v zadávací dokumentaci uveřejněné na profilu zadavatele.
HPLC a LC/MS - typu jednoduchý kvadrupol
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a záruční servis kapalinových chromatografů (z toho 1 s hmotnostním detektorem typu jednoduchý kvadrupól).
Genetický analyzátor pro NGS
Předmětem výběrového řízení je dodání vysokokapacitního DNA sekvenátoru - systému pro sekvenování nové generace (next generation sequencing, NGS) pro rutinní analýzy a výzkumné účely.
UHPLC systém vybavený DAD a RIDK detektorem
Předmětem veřejné zakázky je dodání UHPLC systému vybavené DAD, refraktometrickým a fluorescenčním detektorem. Nedílnou součástí dodávky je dále doprava do místa plnění, instalace, uvedení do požadovaného provozu, odzkoušení, zaškolení obsluhy, předání návodů apod. (podrobněji viz příloha č. 2 „Kupní smlouva“ zadávací dokumentace). Zadavatel ...
Pozitronový spektrometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka laboratorních přístrojů. Konkrétně se jedná o dodávku sedmi částí pozitronového spektroskopu dle technické specifikace, přičemž veřejná zakázka je v souladu s § 35 zákona rozdělena na části.
Vysokofrekvenční únavový stroj
Předmětem této Veřejné zakázky je dodávka Vysokofrekvenčního únavového stroje. Tento Vysokofrekvenční únavový stroj musí mít funkce a musí splňovat požadavky Zadavatele stanovené v Technické specifikaci plnění, která tvoří Přílohu č. 1 Zadávací dokumentace.