HPLC systém
HPLC je zařízení pro vysokoúčinnou kapalinovou chromatografii umožňující dělení organických látek obsažených ve vzorku za účelem zjištění jejich přítomnosti a jejich množství ve stanovované směsi. Princip dělení je založen na rozdílné distribuci dělených látek mezi dvě různé nemísitelné fáze, tj. stacionární fázi a mobilní fázi (normální fáze: ...
Stacionární obličejový skener
Stacionární obličejový skener slouží k nasnímání povrchu obličeje. Snímání je čistě optické. Fotografie získané z několika kamer jsou zpracovány ve speciálním programu a vzniká tím trojrozměrný model obličeje včetně barevné textury.
Destičkový fluorometr, luminometr a spektrofotometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístroje pro výzkum a výuku – destičkový fluorometr, luminometr a spektrofotometr.
DSC analyzátor
DSC analyzátor umožňující studium termického chování makroskopických pevných vzorků.
Kapilární mikrokalorimetr
Kapilární mikrokalorimetr je přístroj umožňující měřit tepelné toky během fázových a strukturních změn v roztocích koloidů, lipidových vezikul, polymerních nanočástic, proteinů, apod.
GŘ OZS – orientační testy ke stanovení metabolitů drog
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření dílčích rámcových dohod na dodávky orientačních testů z moči, slin a potu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami této veřejné zakázky
Měřič adheze - nákup
Nákup 4 ks měřičů adheze s příslušenstvím
Laboratoř technických disciplín - zařízení pro metalografii
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení pro laboratoř metalografie včetně příslušenství.
Dodávka seismických aparatur a datových spojů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka seismických aparatur a datových spojů. Veřejná zakázka je rozdělena do 7 (slovy: sedmi) samostatných částí. 1. část veřejné zakázky: Dodávka širokopásmových seismometrů pro CRSN 2. část veřejné zakázky: Dodávka záznamových seismických jednotek pro CRSN 3. část veřejné zakázky: Dodávka širokopásmových ...
FSv – Kapalinový chromatograf s hmotnostním spektrometrem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kapalinového chromatografu s hmotnostním spektrometrem
Simulační centrum
Vybavení simulační laboratoře zadavatele pro zajištění výuky studentů.
Technické rozšíření stávajícího systému pro měření v mobilní síti
Zadavatel uvádí, že se jedná o dodávku technického rozšíření QoS Measurement systému pro měření v mobilní síti pro celkem 4 jednotky skládající se z následujících položek: 1. Technické rozšíření stávající mobilní měřicí jednotky SwissQual Diversity Benchmarker 2. Technické rozšíření stávající fixní měřicí jednotky SwissQual Diversity Land ...
Geodetický GNSS přijímač s kontrolní jednotkou
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 5 ks geodetických GNSS přijímačů a kontrolních jednotek vč. příslušenství.
Monitorování hluku z leteckého provozu a letových tratí na letišti Praha/Ruzyně
Předmětem zakázky je implementace a zajištění provozu systému pro měření hluku z leteckého provozu a monitorování letových tratí včetně souvisejících služeb. Monitorovací systém se bude skládat z 13 monitorovacích terminálů, které budou po dobu plnění služby umístěny ve vybraných lokalitách v okolí letiště, jedné mobilní stanice, HW a SW pro ...
Stolní rentgenový difraktometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stolního rentgenového difraktometru pro FŽP.
Dodávka přístrojového vybavení 2
Dodávka přístrojů pro Českou geologickou službu.
Zajištění dodávky 12 ks přensoných Ramanových spektrometrů pro útvary Dohledu CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je dodání 12-ti kusů ručních bateriově napájených laserových přístrojů - spektrometrů na principu Ramanova spektra pro identifikaci chemických látek (dále jen „Zařízení“) do místa plnění včetně softwarové podpory po dobu trvání záruky, základní sady spotřebního materiálu a zaškolení obsluhy.
Mobilní analytické přístroje - opakované vyhlášení III.
Předmětem je nákup mobilních analytických přístrojů založených na principu hmotnostní spektrometrie. Jedná se o pořízení dvou (2) mobilních analytických přístrojů založených na principu hmotnostní spektrometrie. Specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1 ZD.
Interaktivní modul pro detekci IZ, Gama skener pro kontrolu RAO
Předmětem 1. části VZ je dodávka přenosného výukového komplexního systému pro in situ měření gama záření na úrovni pozadí, skládajícího se z vyhodnocovací jednotky, kompatibilních sond s různým typem detektoru, propojení mezi sondami a vyhodnocovací jednotkou včetně SW pro zpracování naměřených spekter. Předmětem 2. části VZ je dodávka ...
Kalibrace a opravy měřících přístrojů
Operativní zajištění kalibrací a oprav měřících přístrojů v souladu se zákonem č. 505/1990 Sb., o metrologii.
Dovybavení laboratoří CAPI-Autogammacounter
Dodávka přístroje (1 ks) pro automatickou detekci gama záření ve vzorcích pro Centrum pokročilého preklinického zobrazování (CAPI) na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy. Jedná se o stolní (desktop) přístroj s podavačem pro zkumavky.
Modernizace analyzátorů kontroly chemického režimu na ET
Předmětem díla je provedení rekonstrukce stávajících a vybudování nových měřících míst chemického měření na parovodním systému HVT EGT.
CzechGeo/EPOS-Sci - IR spektrometr
Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázku na dodávku přístrojů pro výzkum. Přístroj určený k měření poměru stabilních izotopů ?13C a ?18O a koncentrace CO2 ve vzduchu, v kontinuálním provozu. Izotopy jsou měřeny v infračerveném spektru pomocí laseru.
Zařízení Pin on disc pro měření opotřebení a otěru
Předmětem této Veřejné zakázky je dodávka Zařízení Pin on disc pro měření opotřebení a otěru. Toto Zařízení Pin on disc pro měření opotřebení a otěru musí mít funkce a musí splňovat požadavky Zadavatele stanovené v Technické specifikaci plnění, která tvoří Přílohu č. 1 Zadávací dokumentace.
RINGEN - Karotážní souprava
Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázku na dodávku přístrojů pro výzkum. Vybavení pro geofyzikální měření ve vrtech skládající se z měřící aparatury, vrátku, sady sond pro měření komplexu geofyzikálních metod a potřebného příslušenství.