Dodávka sestavy přístrojů pro organickou stopovou analýzu
Předmětem zakázky je dodávka a instalace sestavy vysokoúčinného kapalinového chromatografu s hmotnostním spektrometrem na principu trojitý kvadrupól pro provádění cílené analýzy. Sestava bude sloužit k identifikaci a kvantifikaci polutantů ve složkách životního prostředí. Součástí zakázky bude také software pro řízení sestavy a vyhodnocení dat, ...
Laserový skener
Plnění zakázky spočívá v dodávkách požadovaného zboží - laserového skaneru. Podrobná specifikace předmětu plnění této zakázky je uvedena v technické specifikaci zakázky, která je přílohou č. 2 zadávací dokumentace.
Probe Station
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Testovací stanice, která bude sloužit pro elektrické testování mikroelektronických struktur.
Realizace opatření ke zlepšení spolehlivosti, informovanosti a zavádění bilance a optimalizace
Komplexní zajištění dodávky softwarového a hardwarového vybavení, dispečerského a měřícího datového systému v LDS ENIC včetně dodávky požadovaných komponent dle přiložené bližší specifikace. Systém provázaný s fakturačním systémem, automatické zasílání zpráv na OTE, aktualizace dat v systému dle aktuálního cenového rozhodnutí ERÚ.
Kapalinový chromatograf pro kombinaci s elektrochemickou detekcí
Chromatografická sestava pro HPLC s kvarterní vysokotlakou pumpou, autosamplerem, DAD detektorem a možností sběru dat z elektrochemického systému.
Rozšíření nanosekundového spektrometru EOS na femtosekundový spektrometr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka rozšíření nanosekundového spektrometru EOS na femtosekundový spektrometr dle technické specifikace.
Systém pro měření spotřeby trakční energie v hnacích vozidlech III.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 350 nových kusů měřících skříní pro drážní elektrická hnací vozidla typu Unibody s modulárním konektorem (dále jen „EHV“), včetně antény (Sencity Rail Antenna SWA 0859/360/4/0/DFRX30_2), konektorů, propojovací kabeláže v délce 30 m na jednu měřicí skříň (např. Radox RF 142), příslušenství modulárních ...
Didaktické pracoviště - pracoviště technických měření
Předmětem veřejné zakázky je dodávka didaktických pracovišť pro výuku technických měření, tj. didaktické pracoviště: • kontaktního snímání teploty (036), • bezkontaktního snímání teploty (037), • měření tlaku a vlhkosti (039), • snímání polohy (040) a • snímání rychlosti a zrychlení (042) (dále jen „pracoviště technických ...
Měření rezistivity půdy a měření zemního odporu stožáru na vedeních přenosové soustavy v letech 2021
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení měření rezistivity půdy a měření zemního odporu stožáru na vedeních přenosové soustavy v letech 2021 až 2024.
Analytická gelová permeační chromatografie polymerů
Systém pro analytickou gelovou permeační chromatografii polymerů
Meteostanice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka autonomní přenosné meteostanice s vlastním napájením (dále jen „meteostanice“). Zadavatel požaduje dodání meteostanice dle jeho požadavků, které jsou definovány dále v rámci technické specifikace, která tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Zařízení pro měření dvouvrstvé interferometrie
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení pro měření dvouvrstvé interferometrie, tzv. Biolayer interferometry) dle technické specifikace.
Dodávka domovních membránových plynoměrů s mechanickým počítadlem a sad příslušenství
Dodávky domovních membránových plynoměrů s mechanickým počítadlem a sad příslušenství (snímač, konektor, kabel, plomba)
Modul měření a regulace parametrů separačních procesů, opakované zadání
„Modul měření a regulace parametrů separačních procesů“. Vybavení v rámci modulu pro měření a regulaci parametrů separačních procesů je potřeba k návrhu a realizaci experimentálního výzkumu kondenzačních dějů v expanzních mlžných komorách a k vývoji prototypu kondenzačního separátoru. Při realizaci kondenzačních procesů je nutné přesné měření ...
Měřicí systém pro přechodové děje, Měřicí karty pro PC: 16bitové měřicí karty pro PC
„Měřicí systém pro přechodové děje“. Předmětem veřejné zakázky je dodávka laboratorních přístrojů pro přesnou digitalizaci a záznam rychlých analogových signálů, zejména optoelektronických a tlakových snímačů. Systém bude realizován z vysoce výkonných měřicích karet a hardwarového příslušenství, měřicího osciloskopu pro extrémně rychlé optické ...
Dodávka rychlého osciloskopu
Dodání rychlého (>30 GHz) osciloskopu včetně dopravy do místa plnění, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, předání technického manuálu a záručního servisu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami k veřejné zakázce.
ICP-OES analyzátor
Simultánní ICP-OES spektrometr s duálním pozorováním plazmatu s vertikální orientací plazmové hlavice pro analýzu obsahu stopových i významných koncentrací jednotlivých prvků v analyzovaném vzorku pro hodnocení stavu životního prostředí (voda, kaly, sedimenty, půda, biomasa).
Dodávka a montáž technologií dílčí modernizace MR Podolí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž technologií podrobně specifikované v přílohách této zadávací dokumentace v měnírně Podolí na adrese Praha 4 - Podolí, Na Dolinách 1157/31. Zadavatel uzavře Kupní smlouvu na dodávku a montáž technologií s jedním (1) vybraným dodavatelem. Závazný návrh Kupní smlouvy tvoří Přílohu č. 2 této zadávací ...
Dodávka bateriového systému pro akumulaci elektrické energie včetně měřícího a řídícího systému
Předmětem plnění dle této smlouvy je dodávka a montáž bateriového systému jehož základními funkcemi jsou kumulace energie a snižování/udržení rezervované kapacity a omezení proudových špiček.
Poskytovaní energetických služeb metodou EPC v objektu Krajského úřadu Středočeského kraje
Předmětem této zakázky je poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem (úspory provozních nákladů souvisejících s užitím energií ) pro objekt Krajského úřadu Středočeského kraje.
Multi-beam lidars
Předmětem veřejné zakázky je dodání víceřádkovch lidarů. Lidar je laserový senzor, který měří vzdálenost okolních objektů vysíláním laserových pulzů a měřením doby do jejich návratu. Laser je připevněn na rotující základně, čímž je dosaženo horizontálního zorného úhlu 360°. Víceřádkový lidar měří vzdálenost ve více měřicích rovinách (kanálech), ...
Výměna výkonových prvků energocentra ČNB
Předmětem veřejné zakázky je výměna všech stávajících výkonových vypínačů, jističů, relé, měřících přístrojů, převodníků, svodičů přepětí a příslušenství v rozvaděčích energocentra ČNB v objektu ústředí a Plodinové burzy ČNB v Praze. Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v Návrhu smlouvy vč. jejích příloh, který tvoří ...
Rekonstrukce rozvaděčů MaR v ústředí ČNB
Předmětem této veřejné zakázky je celková obnova stávajících rozvaděčů měření a regulace (dále také MaR) do stávajících rozvaděčových skříní v objektu ústředí a Plodinové burzy ČNB v Praze. Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v Návrhu smlouvy vč. jejích příloh, který tvoří přílohu č. 1 této ZD.
MALDI-TOF MS Systém
Hmotnostní spektrometr na principu měření doby letu (TOF) lineárním detektorem, reflektronem a reflektronovým detektorem a ionizací MALDI (matrix assisted laser desorption/ionization).
Tenzometrická ústředna pro FD ČVUT
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vícekanálové tenzometrické ústředny s vysokou vzorkovací frekvencí pro snímání fyzikálních veličin. Ústředna bude využita pro měření při vysokých rychlostech zatěžování na experimentálních sestavách v Laboratoři rychlých dynamických dějů. Zařízení musí mít funkce a musí splňovat požadavky zadavatele stanovené v ...