UZ přístroj - RDG
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení pro Nemocnici Třebíč, příspěvkové organizace. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nového nepoužívaného UZ přístroje - RDG včetně příslušenství.
Ultrazvukové přístroje pro radiologii
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických prostředků: 2 ks ultrazvukových přístrojů pro použití na radiologickém oddělení zadavatele. Součástí předmětu plnění doprava do sídla zadavatele, montáž - uvedení do provozu a provedení potřebných zkoušek k uvedení do provozu ...
Transportní ventilátory
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických prostředků-2 ks transportních ventilátorů pro použití na anesteziologicko-resuscitačním oddělení zadavatele. Součástí předmětu plnění doprava do sídla zadavatele, montáž - uvedení do provozu a provedení potřebných zkoušek k ...
Věž artroskopická Full HD
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: artroskopické věže Full HD včetně kompletního příslušenství a záručního servisu v délce 24 měsíců.
Nemocnice Havlíčkův Brod - přístrojové vybavení č. II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického přístrojového vybavení.
UZ přístroj - RDG 1
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: UZ přístroj - RDG včetně kompletního příslušenství a záručního servisu v délce 24 měsíců.
Robotický operační systém
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového nepoužitého robotického operačního systému pro robotickou operativu, včetně souvisejícího vybavení. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, uvedení zařízení do provozu, bezplatný záruční servis a pozáruční komplexní servisní služby po dobu minimálně 5 let.
Mraznička pro krevní plazmu
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 2 ks nových nepoužívaných mrazniček pro krevní plazmu včetně příslušenství pro centrální laboratoř Nemocnice Třebíč, příspěvkové organizace. Podrobné požadavky ...
UZ přístroj - gynekologický sál
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky do nového pavilonu centrálních operačních sálů Nemocnice Třebíč, příspěvkové organizace. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nového nepoužívaného UZ přístroje - gynekologický sál včetně příslušenství.
UZ přístroj - gynekologická ambulance
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nového nepoužívaného UZ přístroje - gynekologická ambulance včetně příslušenství.
Ultrazvukové přístroje pro ARO
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka nových zdravotnických prostředků_ultrazvukových přístrojů pro použití na anesteziologicko_resuscitačním oddělení včetně dopravy, instalace a záručního servisního zabezpečení. Veřejná zakázka je rozdělena na 3 části ve smyslu ustanovení § 101 zákona, účastníci jsou ...
Přístroj elektrochirurgický
Předmětem veřejné zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení do nového pavilonu centrálních operačních sálů Nemocnice Třebíč, příspěvkové organizace. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 4 ks nových a nepoužívaných elektrochirurgických přístrojů včetně příslušenství.
EKG
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 9 ks EKG pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci, konkrétně se jedná o dodávku 6 ks EKG přístrojů pro standardní oddělení, 3 ks pro jednotky intenzivní péče a software, který umožní komunikaci s těmito EKG přístroji a odeslání EKG záznamů do PACSu.
Laparoskopiská věž včetně instrumentária pro metabolickou chirurgii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: laparoskopiské věže včetně instrumentária pro metabolickou chirurgii včetně kompletního příslušenství a záručního servisu v délce 24 měsíců.
Zdravotnické přístroje I
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků (přístrojů, jejich součástí a příslušenství, výrobků, nástrojů, …) a provádění jejich záručního servisu.
Neuromonitor
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení do nového pavilonu centrálních operačních sálů Nemocnice Třebíč, příspěvkové organizace. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nového nepoužívaného neuromonitoru včetně příslušenství.
Rekonstrukce pracoviště oddělení nukleární medicíny
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení veškerých stavebních prací, dodávek a služeb nutných k realizaci díla: rekonstrukce pracoviště oddělení nukleární medicíny v rozsahu specifikovaném projektovou dokumentací pod názvem: Úprava čistých prostor přípravy Radiofarmak, Nemocnice Nové Město na Moravě; součástí předmětu plnění mimo jiné i ...
CT simulátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového CT simulátoru pro radioterapeutické plánování, včetně souvisejícího vybavení, pro onkologické oddělení Nemocnice Jihlava. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení do provozu a bezplatný záruční servis.
Rozvoj laboratorních kapacit Nemocnice Jihlava II
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnické přístrojové techniky, včetně souvisejícího příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení zařízení do provozu a bezplatný záruční servis.
Nemocnice Havlíčkův Brod - přístrojové vybavení č. I
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického přístrojového vybavení.
Gamakamera SPECT/CT
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka zdravotnického prostředku- gamakamery SPECT/CT pro použití na pracovišti nukleární medicíny zadavatele, a to včetně dopravy do sídla zadavatele, instalace, montáže - uvedení do provozu, provedení potřebných zkoušek k uvedení do provozu a instruktáže. Součástí předmětu ...
Ozařovací technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků - přístrojů pro komplexní onkologické centrum v Nemocnici Jihlava, tj. lineárního urychlovače, brachyterapeutického ozařovače, dozimetrického systému a plánovacího a verifikačního systému, vč. jejich montáže, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy a poskytování záručního servisu, jak je ...
Rozvoj laboratorních kapacit Nemocnice Jihlava
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnické přístrojové techniky, včetně souvisejícího příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení zařízení do provozu a bezplatný záruční servis.
Vybavení operačních sálů - inventář II
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybavení operačních sálů - inventáře do nového pavilonu operačních sálů.
Zařízení pro překlad pacientů na COS
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 kompletních systémů pro překlad pacientů z "nečisté" do "čisté" zóny operačních sálů. Součástí plnění je též montáž a uvedení zařízení do provozu, bezplatný záruční servis a PBTK.