Dodávka elektrických pečovatelských lůžek pro DD Velké Meziříčí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka elektricky polohovatelných pečovatelských lůžek, pasivních antidekubitních matrací a pacientských stolků k lůžkům s integrovanou jídelní deskou pro budoucí domov pro seniory ve Velkém Meziříčí. Předmět veřejné zakázky spočívá v dodání zboží, jeho montáži, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy. Předmět zakázky ...
Modernizace a obnova přístrojového vybavení KC Nemocnice Jihlava
Dodávka nových zdravotnických přístrojů a zařízení včetně montáže, uvedení dodaných zařízení do provozu, instalace a vyškolení obsluhy s cílem vybavení jednotlivých pracovišť souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Dodávka spotřebního zdravotnického materiálu pro zdravotnická zařízení zřizovaná krajem Vysočina
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dodávku spotřebního zdravotnického materiálu v části Injekční, infuzní a transfuzní technika včetně jejich dopravy na místo určení.
Dodávka diagnostik pro stanovení markerů
Dodávka diagnostik pro stanovení markerů včetně bezplatné výpůjčky, instalace, servisu, připojení do LIS imunochemického analyzátoru.
Pavilon pro matku a dítě v Nemocnici Třebíč - dodávka zdravotnické technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnické technologie pro Nemocnici Třebíč, příspěvková organizace, Purkyňovo nám. 2, 674 01 Třebíč. Součástí dodávky je i instalace a uvedení do provozu, včetně zaškolení obsluhy, doprava na místo určení (CIP dle INCOTERMS 2000) a následný servis po celou dobu záruční lhůty. Podrobněji viz zadávací ...
Poptávám přístroj na celulitidu OXIFAT
Hledám dodavatele přístroje OXIFAT PLUS NEW