FN Hradec Králové - Obnova angiografického přístroje
Předmětem veřejné zakázky je obnovu morálně a fyzicky zastaralého angiografického přístroje Siemens Axiom (r.v. 2006), který je součástí přístrojového vybavení komplexního kardiovaskulárního centra FN HK vč. zajištění pozáručního full servisu na dobu neurčitou, případných stavebních úprav a zpětného odběru stávajícího ZP.
Artroskopická sestava
Předmětem veřejné zakázky je dodávka sestavy nových, nepoužitých a nerepasovaných zdravotnických prostředků a zařízení včetně jejich příslušenství. Předmětem VZ jsou také dodávky unikátního spotřebního materiálu a zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou.
Výcviková a školící základna pro zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka simulátoru zásahu u dopravní nehody osobního automobilu a poskytnutí souvisejících služeb.
Materiální zajištění biochemických a imunochemických vyšetření pro Ústav klinické biochemie
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky reagencií včetně veškerého spotřebního materiálu, kalibrátorů, kontrolního materiálu a provozních roztoků potřebných k provádění biochemických a imunochemických vyšetření v požadovaném rozsahu a struktuře dle aktuálních potřeb zadavatele, včetně bezplatné výpůjčky 2 automatických analyzátorů potřebných pro ...
Sterilní svářečka hadiček
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 kus sterilní svářečky hadiček, včetně pozáručního servisu, zpětného odběru původního přístroje a dodávky spotřebního materiálu pro Transfuzní oddělení FN Hradec Králové.
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – rekonstrukce počítačové sítě
Předmětem veřejné zakázky je dodávka digitálního zubařského skeneru a poskytnutí souvisejících služeb.
FN Hradec Králové – obnova přístrojové techniky 2017 a zvýšení kvality návazné péče - Endoskopie
Předmětem veřejné zakázky je nákup 8 kusů endoskopický přístrojů pro vybrané kliniky FN Hradec Králové.
FN Hradec Králové - skiagrafické RTG přístroje včetně zajištění jejich servisu
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka RTG přístrojů a souvisejícího příslušenství vč. zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou. Součástí plnění je dále demontáž a zpětný odběr některých nahrazovaných ZP a případné stavební úpravy pro dodávané ZP.
Dodávky spotřebního zdravotnického materiálu pro provádění hemodialýzy a on-line hemodiafiltrace
Předmětem veřejné zakázky je průběžná dodávka spotřebního zdravotnického materiálu pro hemodialýzu a on-line hemodiafiltraci a výpůjčka 40 ks hemodialyzačních přístrojů na období 4 let od uzavření smlouvy o veřejné zakázce včetně provádění bezplatného servisu.
Obnova infuzní techniky
Postupná náhrada (po dobu 6 let) vyřazovaných infuzních pump a lineárních dávkovačů novými zdravotnickými prostředky, včetně jejich pozáručního servisu a včetně zpětného odběru původního zařízení pro klinická pracoviště FN Hradec Králové.
Výcviková a školící základna pro zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka simulátorů pro nácvik zdravotních technik a poskytnutí souvisejících služeb.
FN Hradec Králové - obnova přístrojové techniky 2016 - Operační laser
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 kusu operačního laseru, včetně pozáručního servisu a zpětného odběru původního zařízení pro Neurochirurgickou kliniku, FN Hradec Králové.
FN Hradec Králové - obnova přístrojové techniky 2016 – endoskopická věž pro ORL kliniku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužitého a nerepasovaného zdravotnického prostředku a zařízení včetně jejich příslušenství. Předmětem VZ je dále zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou.
FN Hradec Králové - obnova přístrojové techniky 2016 – Operační mikroskop
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového operačního mikroskopu včetně souvisejícího vybavení a poskytnutí pozáručního servisu na dobu neurčitou a zpětného odběru původního operačního mikroskopu.
FN Hradec Králové - obnova přístrojové techniky 2016 – Mimotělní oběh
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového systému pro mimotělní oběh včetně souvisejícího vybavení a poskytnutí pozáručního servisu na dobu neurčitou.
FN Hradec Králové - obnova přístrojové techniky 2016 - Přístroj na ohřev pacienta
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového přístroje pro ohřev pacienta včetně souvisejícího vybavení a poskytnutí pozáručního servisu na dobu neurčitou.
Multikapilární elektroforetický systém
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového multikapilárního elektroforetického systému včetně souvisejícího vybavení a poskytnutí pozáručního servisu na dobu neurčitou, zpětného odběru původního systému a dodávky spotřebního materiálu na dobu neurčitou.
Zlepšení infrastruktury pro vzdělávání VOŠZ a SZŠ Hradec Králové – dodávka digitálního zubařského skeneru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka digitálního zubařského skeneru a poskytnutí souvisejících služeb.
Nástroje pro operační sály II
Dodávka nových, nepoužitých a nerepasovaných nástrojů z medicínské nerezavějící oceli pro operační sály Fakultní nemocnice Hradec Králové.
99Mo-99mTc - generátor
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky 99Mo-99mTc-generátoru o aktivitě minimálně 9 GBq 99mTc v eluátu v den kalibrace, včetně pomůcek a lahviček pro provádění eluce generátoru, a to po dobu čtyř let dle aktuálních potřeb zadavatele.
FN Hradec Králové - obnova přístrojové techniky 2016 - Přístroj pro ablační terapii
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového systému pro ablační terapii včetně souvisejícího vybavení a poskytnutí pozáručního servisu na dobu neurčitou, zpětného odběru původního systému pro ablační terapii a dodávka spotřebního materiálu na dobu 10 let.
FN Hradec Králové - nákup 3 ks lineárních urychlovačů včetně zajištění jejich servisu
Předmětem této veřejné zakázky je nákup 3 ks lineárních urychlovačů a souvisejícího příslušenství. Předmětem této veřejné zakázky je dále zajištění pozáručního servisu na zdravotnické prostředky dodané v rámci této veřejné zakázky (po dobu neurčitou), demontáž a zpětný odběr 2 ks stávajících lineárních urychlovačů Clinac 2100 C/D firmy Varian a ...
FN Hradec Králové - obnova přístrojové techniky 2016 - Operační stůl
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 5 kusů nových operačních stolů včetně souvisejícího vybavení, zpětného odběru původních zařízení a poskytnutí pozáručního servisu na dobu neurčitou.
Přístrojový komplex pro vyšetření zraku v raném dětském věku
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nových a nepoužitých zdravotnických prostředků, a to 1 ks ruční funduskamery, 1 ks ruční štěrbinové lampy a 1 ks Hessova plátna včetně veškerého příslušenství.
FN Hradec Králové - obnova přístrojové techniky 2016
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového výměníku tepla včetně souvisejícího vybavení a poskytnutí pozáručního servisu na dobu neurčitou.