STARSS – Centrální generátor dusíku s kompresorem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka centrálního generátoru dusíku s kompresorem pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován přílohou č. 1 – návrhem kupní smlouvy. Technická specifikace předmětu plnění je stanovena přílohami č. 2 – Technická specifikace s položkovým rozpočtem.
FN Hradec Králové - Obnova angiografického přístroje
Předmětem veřejné zakázky je obnovu morálně a fyzicky zastaralého angiografického přístroje Siemens Axiom (r.v. 2006), který je součástí přístrojového vybavení komplexního kardiovaskulárního centra FN HK vč. zajištění pozáručního full servisu na dobu neurčitou, případných stavebních úprav a zpětného odběru stávajícího ZP.
Monitory životních funkcí včetně 2 ks modulů pro transkutánní měření krevních plynů
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 15 ks monitorů životních funkcí a 2 ks modulů EKG s displejem přenosný mezi všemi 15 monitory životních funkcí a 1 ks centrální monitorovací stanice + 1 ks klient a dále 2 ks modulů pro transkutánní měření krevních plynů přenosný mezi všemi 15 monitory životních funkcí, vč. zajištění pozáručního servisu.
Dodávka diagnostik a výpůjčka přístrojového vybavení pro provádění hematologických vyšetření
Předmětem této zakázky je: - zajištění dodávek diagnostik, příslušenství a dalšího spotřebního materiálu potřebného k provádění hematologických vyšetření krevního obrazu a analýzy krevních nátěrů a provozu nabízených analytických systémů na základě uzavřené Rámcové kupní smlouvy, - bezplatná výpůjčka, instalace a servis analytických systémů dle ...
Transportní inkubátor s ventilátorem a monitorem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks transportního inkubátoru skládajícího se z inkubátoru, ventilátoru a monitoru. Dále je předmětem veřejné zakázky zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou.
Zkvalitnění studijního prostředí na FaF UK v Hradci Králové – dodávka spirometru II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka spirometru pro Farmaceutickou fakultu v Hradci Králové. Jedná se o přístroj na měření funkčních parametrů dýchacího systému. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován přílohou č. 1 – návrhem kupní smlouvy a přílohou č. 2 – technickou specifikací s položkovým rozpočtem.
Podpora srdce a plic
Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému pro podporu a náhradu funkce srdce a plic včetně dodávky spotřebního materiálu a pozáručního servisu pro Kardiochirurgickou kliniku FN Hradec Králové.
Kardiovertry - ICD
Předmětem veřejné zakázky je nákup kompletního systému ICD kardiovertrů-defibrilátorů pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
Lůžka resuscitační vybavená kompletní včetně vybavení pro transkutánní měření krevních plynů CO2
Předmětem veřejné zakázky je obnova lůžek resuscitačních, kompletních, s monitory, ventilátory a centrálou (lůžka resuscitační jsou tvořena inkubátory pro intenzivní a vývojovou péči s možností automatické změny inkubátoru na vyhřívané lůžko a zpět). Dále je součástí dodávky vybavení pro transkutánní měření krevních plynů CO2. Součástí předmětu ...
Lůžka standardní vybavená kompletní
Předmětem veřejné zakázky je obnova celkem 23 ks lůžek standardních, kompletních (jsou tvořena inkubátory pro standardní péči s vysokým hygienickým standardem). Dále je předmětem veřejné zakázky zajištění pozáručního servisu dodaných lůžek na dobu neurčitou.
Servis - angiolinky
Předmětem veřejné zakázky je servis přístrojů Allura Clarity FD20, Allura Clarity FD20/20, Allura Centron, MultiDiagnost Eleva a IntelliSpace Portal na dobu neurčitou.
Výcviková a školící základna pro zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje Heliport LZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka lezeckého trenažéru letecké záchranné služby pro nácvik záchrany a evakuace osob a poskytnutí souvisejících služeb. Lezecký trenažér bude instalován na budově výcvikové a školící základny pro Zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje, konkrétně na přístavbě stávající budovy zařízení Heliport LZS v ...
FN Hradec Králové - Ablační přístroj
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks ablačního přístroje s určením pro Radiologickou kliniku Fakultní nemocnice Hradec Králové a souvisejícího příslušenství. Dále je předmětem plnění zajištění pozáručního servisu a dodávka spotřebního materiálu na dobu neurčitou.
Monitorovací systém centrálního monitoringu včetně 2 ks kardiotokografů pro dvojčata
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks monitorovací systém centrálního monitoringu a 2 ks kardiotokografů pro dvojčata se zárukou min. 36 měsíců a zajištění pozáručního servisu na tato zařízení po dobu neurčitou.
LF HK – MRR – PRSP na UK – Výukové modely pro Ortopedickou kliniku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výukových modelů pro Ortopedickou kliniku. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí příloh zadávací dokumentace.
CTG s analýzou ST segmentu dítěte
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 3 ks kardiotokografů doplněných o analýzu ST segmentu EKG dítěte, vč. zajištění dodávek spotřebního materiálu a zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou.
LF HK – MRR – PRSP na UK – Výukové modely
Předmětem veřejné zakázky je výukových modelů. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí příloh zadávací dokumentace.
Elektrofyziologický systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 kusu elektrofyziologického systému, pro provádění elektrofyziologického vyšetření srdce a radiofrekvenční ablace komplexních srdečních arytmií včetně pozáručního servisu pro I. Interní kliniku FN Hradec Králové.
Lůžka resuscitační, intenzivní a standardní vyhřívaná kompletní
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 3 ks lůžek resuscitačních vyhřívaných kompletních pro porodní sál, 6 ks lůžek intenzivních vyhřívaných kompletních pro NJIP a 3 ks lůžek standardních vyhřívaných kompletních. Dále je předmětem zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou na dodávaná lůžka.
FN Hradec Králové - obnova přístrojové techniky 2016 - Mimotělní oběh
Předmětem veřejné zakázka je náhrada 1 kusu stávajícího přístroje pro mimotělní oběh pro Kardiochirurgickou kliniku Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to včetně pozáručního full servisu a dodávek unikátního spotřebního materiálu.
LF HK – CORE FACILITIES – Neurofyziologická laboratoř
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky přístrojů pro oční vyšetření.
Výcviková a školící základna pro zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje Heliport LZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka simulátoru zásahu u dopravní nehody osobního automobilu a poskytnutí souvisejících služeb.
FN Hradec Králové - Konfokální endomikroskopie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks konfokálního endomikroskopického systému (s určením pro II. interní kliniku Fakultní nemocnice Hradec Králové) vč. zpětného odběru stávajících zařízení, zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou a dodávek spotřebního materiály.
Transportní inkubátor s ventilátorem a monitorem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks transportního inkubátoru skládajícího se z inkubátoru, ventilátoru a monitoru. Dále je předmětem veřejné zakázky zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou.
Lůžka resuscitační a standardní vybavená kompletní
Předmětem veřejné zakázky je modernizace a obnova přístrojového vybavení pro vysoce specializovanou péči v perinatologickém centru, jehož je Fakultní nemocnice Hradec Králové nositelem. Součástí plnění veřejné zakázky je také zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou.