Uzávěry velkých cév
Uzávěry velkých cév na dobu 4 let - 800 kusů
Lineární endosonografický endoskop, videoduodenoskop a videokolonoskop
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů, konkrétně 1 ks lineárního endosonografického endoskopu, 1 ks videoduodenoskopu a souvisejícího spotřebního materiálu a 1 ks videokolonoskopu, dle specifikace a za podmínek uvedených v příslušných přílohách č. 3 zadávací dokumentace (Vzor kupní smlouvy).
Chlopně 2020
Nákup chlopní, prstenců i konduitů na 4 roky, vč. vytvoření konsignačních skladů
VN Brno - zdravotechnika pro odborná oddělení - nákup
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž zdravotnické přístrojové techniky (dále jen „přístroje“) podle SPECIFIKACE, a sjednání podmínek pro provádění servisních služeb po skončení záruční doby.
Excimer laser
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks excimerového laseru k provádění korekce komplikovaných refrakčních vad pro Dětskou oční kliniku, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Dětská nemocnice, Černopolní 9, 613 00 Brno. Součástí předmětu plnění je poskytování servisních služeb k přístroji na základě servisní smlouvy.
Lůžka nemocniční vč. příslušenství, matrace antidekubitní pasivní, stolky k nemocničním lůžkům
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup lůžek nemocničních vč. příslušenství, matrací antidekubitních pasivních a stolků k nemocničním lůžkům včetně instruktáže. Zakázka není rozdělena na části. S vítězným účastníkem bude uzavřena samostatná smlouva na dobu trvání 2 let. Dodávky budou probíhat postupně na základě dílčích objednávek dle ...
Ultrazvukový přístroj
Předmětem veřejné zakázky s názvem „Ultrazvukový přístroj“ je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje včetně poskytování pozáručního servisu (na základě servisní smlouvy) pro Kliniku radiologie a nukleární medicíny, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice Fakultní nemocnice Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Jednoduché dentální simulátory s židlemi 2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 10 kusů dentálních simulátorů a 10 kusů ordinačních židlí. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí přílohy zadávací dokumentace.
Poskytování servisních služeb - zařízení pro výrobu a úpravu stlačeného medicionálního vzduchu
Předmětem veřejné zakázky je poskytování komplexních servisních služeb blíže specifikovaných v jednotlivých částech po dobu 3 let. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 35 zákona rozdělena na 3 části podle jednotlivých specifikací požadovaných služeb: 1. část: Komplexní servis kompresorových stanic a jednotek pro výrobu stlačeného ...
Ordinační a laboratorní skenery a T scan
Předmětem veřejné zakázky je dodávka automatických ordinačních intraorálních skenerů, laboratorních skenerů a T scanu. Tato veřejná zakázka je rozdělena na 2 části: Část 1 veřejné zakázky: Automatický ordinační intraorální skener (2 ks + opce 1 ks) a laboratorní skener (1 ks + opce 1 ks); Část 2 veřejné zakázky: T scan (1 ks). Minimální ...
Operační stůl a Transportér pro desky operačního stolu
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení systémového operačního stolu s nosností minimálně 360 kg s příslušenstvím včetně instalace a instruktáže a transportéru pro desky operačního stolu. Veřejná zakázka je rozdělená na 2 samostatné části: Část 1: Operační stůl Část 2: Transportér pro desky operačního stolu
Komplexní endoskopický systém pro digitální cholangioskopii (2. vyhlášení)
Předmětem veřejné zakázky je dodávka endoskopického systému a spotřebního materiálu k provádění digitální cholangioskopie a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 3 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy).
Příslušenství k defibrilátorům Lifepak
Předmětem zakázky je dodávka příslušenství k defibrilátorům LIFEPAK, které v současné době zadavatel využívá při poskytování přednemocniční neodkladné péče.
BioAFM mikroskop s vysokým rozlišením pro studium nano-objektů a biomolekul
Předmětem veřejné zakázky je dodávka biologického mikroskopu atomárních sil (bioAFM) s vysokým rozlišením pro studium nano-objektů a biomolekul.
Diagnostické barevné monitory, klinické barevné monitory, projektor a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodání diagnostických barevných monitorů, klinických barevných monitorů, projektoru a příslušenství dle specifikace, v rozsahu a za podmínek uvedených ve vzorech kupních smluv uvedených v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Obnova rozvodů medicinálních plynů pro KICH II
Předmětem veřejné zakázky je koupě nových zdrojových mostů včetně montáže pro jednotku intenzivní péče Kliniky infekčních chorob v prvním nadzemním podlaží pavilonu B, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno. Součástí předmětu veřejné zakázky je rovněž odborná demontáž stávajících zdrojových ...
Oprava ozařovacího přístroje Chisostat na Biofyzikálním ústavu Akademie věd České republiky, v. v. i
Předmětem veřejné zakázky je provedení opravy ozařovacího přístroje Chisostat pro zadavatele. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí příloh zadávací dokumentace.
Zdravotnické trenažéry pro nácvik první pomoci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických trenažérů pro nácvik první pomoci. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí přílohy zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena do 2 částí.
Jednoduché dentální simulátory s židlemi
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 10 kusů dentálních simulátorů a 10 kusů ordinačních židlí. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí přílohy zadávací dokumentace.
Anesteziologické přístroje a plicní ventilátory
Část 1: Obnova a dodání 12 ks anesteziologických přístrojů pro podávání anestezie při akutních i plánovaných výkonech specializované chirurgie. Sestava anesteziologického přístroje zahrnuje narkotizační přístroj s anesteziologickým ventilátorem a anesteziologický monitor vitálních funkcí. Část 2: Obnova a dodání 2 ks elektronicky řízených ...
Pacientské simulátory 2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 4 pokročilých pacientských simulátorů. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí přílohy zadávací dokumentace.
Komplexní endoskopický systém pro digitální cholangioskopii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka endoskopického systému a spotřebního materiálu k provádění digitální cholangioskopie a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 3 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy).
Intraorální a laboratorní skenery pro stomatology
Předmětem veřejné zakázky je dodávka automatických ordinačních intraorálních skenerů, laboratorních skenerů, T scanu a intraorálních kamer. Tato veřejná zakázka je rozdělena na 3 části: Část 1 veřejné zakázky: Automatický ordinační intraorální skener (2 ks + opce 1 ks) a laboratorní skener (1 ks + opce 1 ks); Část 2 veřejné zakázky: T scan (1 ...
Monitory životních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 14 ks monitorů životních funkcí. Součástí plnění veřejné zakázky je rovněž uvedení přístrojů do provozu (včetně případné montáže), zaškolení obsluhy a provádění bezpečnostně technických kontrol po dobu trvání záruky za jakost.
Specializované zdravotnické simulátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka specializovaných zdravotnických simulátorů pro simulační výuku laparoskopie, bronchoskopie, endoskopie horního a dolního GIT, artroskopických operací a angioinvazí. Zadavatel v rámci této veřejné zakázky poptává celkem 5 kusů specializovaných simulátorů kompatibilních s online administračním a vzdělávacím ...