Operační světla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka operačních světel a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 3 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy).
Pořízení CT přístroje
Předmětem zakázky je dodávka jednoho kusu CT přístroje, jehož podrobná specifikace je uvedena v příloze č. 1 návrhu kupní smlouvy, která je jako příloha č. 3 nedílnou součástí zadávací dokumentace. Součástí předmětu plnění je rovněž poskytování záručního servisu po dobu 6 let od předání a převzetí přístroje a pozáručního servisu po dobu 4 let od ...
FN Brno modernizace onkogynekologického centra VI
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks transportních lehátek do Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Pracoviště dětské medicíny, Pracoviště reprodukční medicíny.
Hmotnostní spektrometr
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hmotnostního spektrometru s elektrosprejovou ionizací a třemi hmotnostními analyzátory (kvadrupólový, lineární iontová past a elektrostatická orbitální iontová past) umožňujícího měřit spektra MSn a provádět několik typů fragmentací iontů (dále jen „zařízení“), provedení souvisejících dodávek a služeb dle ...
Nástroje a instrumentária pro operativu
Předmětem jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky nových, nepoužívaných, nerepasovaných nebo jinak upgradovaných zdravotnických prostředků dle specifikace uvedené v příloze č. 2 zadávací dokumentace (technická specifikace) za podmínek uvedených v příloze č. 4 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy).
Gynekologická vyšetřovací křesla s kolposkopem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 gynekologických vyšetřovacích křesel s kolposkopem dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy).
JIP lůžko, transportní lehátko, vyšetřovací lehátka, zvedací zařízení
Předmětem jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky nových, nepoužívaných, nerepasovaných nebo jinak upgradovaných zdravotnických prostředků dle specifikace a za podmínek uvedených v příslušných přílohách č. 3 zadávací dokumentace (Vzory kupních smluv pro část 1 až 4).
FN Brno modernizace perinatologického centra V
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka poslední části souboru zdravotnické techniky pro perinatologii – 2 ks transportního lehátka pro Fakultní nemocnici Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku a Pracoviště reprodukční medicíny.
Anesteziologický přístroj
Předmětem veřejné zakázky je dodávka anesteziologického přístroje (dále jen „zařízení“) a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 3 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy).
Materiál pro transkatetrovou léčbu chlopenních vad 2
Materiál pro transkatetrovou léčbu chlopenních vad na 4 roky OPAKOVÁNÍ
Pojízdný RTG přístroj, C-rameno
Předmětem veřejné zakázky je dodávka pojízdného RTG přístroje a C-ramena (dále jen „zařízení“) a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 3a a č. 3b zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy). Veřejná zakázka je rozdělena na dvě části. Požadavky zadavatele jsou pro obě části veřejné zakázky ...
Dynamický nákupní systém na dodávku lůžek, matrací a stolků
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v rámci DNS jsou dodávky nemocničních lůžek, pečovatelských lůžek, matrací a nočních nebo jídelních stolků, dle potřeb pověřujících zadavatelů.
Servisní služby pro PET/CT Siemens Biograph mCT 64 Flow
Předmětem veřejné zakázky je poskytování servisních služeb zdravotnického prostředku – přístroje PET/CT Siemens Biograph mCT 64 Flow, v konfiguraci dle Přílohy č. 2 zadávací dokumentace (Vzor servisní smlouvy), a za podmínek uvedených v Příloze č. 2 zadávací dokumentace (Vzor servisní smlouvy) a v Příloze č. 5 (Vzor smlouvy o vzdáleném přístupu).
Hrudní stentgrafty pro léčbu aortální disekce
Hrudní stengraft je určen pro Stanford typu A, komplexní disekce Stanford typu B, extenzivních aortálních aneuryzmat a chronických extenzivních aortálních disekcí
Anesteziologické přístroje II
PŘEDMĚT Předmětem veřejné zakázky s názvem „Anesteziologické přístroje II.“ je dodávka 5 ks anesteziologických přístrojů a 2 ks monitorů hloubky vědomí včetně spotřebního materiálu (na dobu neurčitou) pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny, Pracoviště medicíny dospělého věku, Jihlavská 20, 625 00 Brno. Součástí předmětu ...
Stomatologické soupravy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 kusů stomatologických souprav včetně 8 kusů stomatologických ordinačních židlí.
Servis Systém magnetický navigační stereotaktický NIOBE
Předmětem veřejné zakázky je servisní služba na Systém magnetický navigační stereotaktický NIOBE II a Systém ODYSSEY (dále také „zařízení“) umístěný ve FNUSA – budova B1. S vítězným dodavatelem bude uzavřena servisní smlouva na dobu neurčitou.
FN Brno modernizace perinatologického centra IV
Dodávka poslední části souboru zdravotnické techniky pro perinatologii – 2 ks transportního lehátka pro Fakultní nemocnici Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku a Pracoviště reprodukční medicíny.
PBTK
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování komplexních servisních služeb zdravotnických prostředků spočívajících v provádění: 1) periodických bezpečnostně technických kontrol (dále jen „PBTK“) 2) provozních revizí 3) instruktáž obsluhy 4) servisu zdrojových stanic 5) měření kvality medicinálního vzduchu 6) kontrol lahvových stanic ...
Přístroj pro systémovou řízenou hypotermii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužívaného, nerepasovaného nebo jinak upgradovaného přístroje pro systémovou řízenou hypotermii (dále jen „zařízení“) a provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 3 zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy) a dále průběžné dodávky souvisejícího ...
FN Brno modernizace onkogynekologického centra V
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků včetně příslušenství do Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Pracoviště dětské medicíny, Pracoviště reprodukční medicíny.
Hmotnostní spektrometr
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hmotnostního spektrometru s elektrosprejovou ionizací a třemi hmotnostními analyzátory (kvadrupólový, lineární iontová past a elektrostatická orbitální iontová past) umožňujícího měřit spektra MSn a provádět několik typů fragmentací iontů (dále jen „zařízení“), provedení souvisejících dodávek a služeb dle ...
Dentální simulační jednotky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 70 kusů dentálních simulačních jednotek pro účely praktické výuky zubního lékařství. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí přílohy zadávací dokumentace.
OCT přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky s názvem „OCT přístroj“, je dodávka 1 ks OCT přístroje včetně základního příslušenství a spotřebního materiálu potřebného k prvnímu uvedení do provozu pro Oční kliniku, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
CO2 laser
Předmětem plnění veřejné zakázky s názvem „CO2 laser“, je dodávka 1 ks CO2 laseru včetně základního příslušenství a spotřebního materiálu potřebného k prvnímu uvedení do provozu pro Centrální operační sály – ORL, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště medicíny dospělého věku, Jihlavská 20, 625 00 Brno. Součástí předmětu plnění je poskytování ...