Automatický preparativní kapalinový chromatograf s hmotnostním a fotodiodovým detektorem
Předmětem veřejné zakázky je dodání automatického preparativního kapalinového chromatografu s hmotnostním a fotodiodovým detektorem v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Nanoobjemový spektrofotometr
Předmětem veřejné zakázky je dodání nanoobjemového spektrofotometru s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
FN Motol - Modernizace laboratorní techniky - Genetika REACT-EU C1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů a to do Ústavu biologie a lékařské genetiky 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
FN Motol - Modernizace laboratorní techniky - Mikrobiologie REACT-EU C1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů, systémů a příslušenství a to do Ústavu lékařské mikrobiologie 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Flash chromatograf s ELSD detektorem a příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodání flash chromatografu s ELSD detektorem a příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
REACT EU 100 - Automaty
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 1 ks tkáňového automatu a 1 ks barvicího automatu s příslušenstvím pro Ústav soudního lékařství a toxikologie a Ústav patologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.
Přístroj na měření mikromechanických vlastností biologických materiálů
Předmětem zakázky je dodávka přístroje na měření mikromechanických vlastností biologických materiálů pro Oddělení biochemie Ústavu hematologie a krevní transfuze, včetně příslušenství, cla, dopravy, stěhovacích a manipulačních prací, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy kupujícího a předání dokladů, které se k dodávanému zboží vztahují, včetně ...
FN Motol - Modernizace laboratorní techniky - Patologie REACT-EU C1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů, systémů a příslušenství a to na Ústav patologie a molekulární medicíny 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
FN Motol - Modernizace laboratorní techniky - Imunologie REACT-EU C1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů (dále jen „přístroj“) a to do Ústavu imunologie 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Sekvenčně specifické primery pro HLA genotypizaci - vybavení a reagencie
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických souprav a vybavení pro metody s využitím sekvenčně specifických primerů pro HLA genotypizaci pro pracoviště ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené zadávací dokumentaci.
FN Motol - Modernizace laboratorní techniky - Biochemie REACT-EU C1
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka přístrojů a to do Ústavu lékařské chemie a klinické biochemie 2. LF UK a FN Motol, které budou dodány s veškerým příslušenstvím, bez nutností zakoupení dalších komponent.
Dodávka hmotnostního spektrometru včetně příslušenství
Předmětem zakázky je dodávka hmotnostního spektrometru včetně příslušenství dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Reagencie, kity a spotřební materiál pro přípravu knihoven
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky reagencií, kitů a spotřebního materiálu pro přípravu knihoven kompatibilní se sekvenátory Illumina, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Dodávka spotřebního materiálu s výpůjčkou 2 ks analyzátorů
Předmětem této VZ jsou dodávky spotřebního materiálu k automatickému imunoanalytickému analyzátoru a chemiluminiscenčnímu analyzátoru pro sérologickou diagnostiku virových a bakteriálních agens. Předmětem VZ je současně i bezplatná výpůjčka 2 ks analyzátorů virových a bakteriálních agens, uvedení zapůjčených zařízení do provozu, zaškolení ...
REACT EU 100 - Systém pro analýzu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka systému (HW a SW) pro analýzu pro Ústav biologie a lékařské genetiky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Předmět plnění je pořizován v rámci 100. Výzvy Integrovaného ...
Dodávky ZP-IVD - Dodávky souprav pro stanovení parametrů koagulace
Předmětem veřejné zakázky jsou: a)pravidelné dodávky reagencií a originálního provozního spotřebního materiálu k materiálnímu zajištění stanovení parametrů koagulace (PT, PTT, fibrinogen, trombinový čas, antitrombin, D Dimer, Anti-Xa) b)bezplatné zapůjčení a instalace: -nového automatického koagulometru včetně řídícího počítače a tiskárny, se ...
Infračervený spektrometr s Fourierovou transformací
Dodávka 2 ks spektrometru na principu infračervené spektrometrie s Fourierovou transformací.
Ramanův spektrometr přenosný dálkový bezkontaktní
Dodávka 2 ks spektrometrů na principu Ramanovy spektrometrie
Průtokový cytometr včetně servisu a SZM
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks průtokového cytometru s destičkovým podavačem (dále též „zařízení“ nebo „přístroj“) pro Oddělení imunogenetiky. Jedná se o analyzátor pro vyšetření extracelulárních i intracelulárních markerů vázaných na buňkách. Součástí veřejné zakázky k přístroji bude také zajištění záručního a pozáručního servisu a ...
Stolní buněčný sorter s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodání buněčného sorteru v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Genetický analyzátor NGS
Předmětem zakázky je dodávka analyzátoru pro sekvenování nové generace (next generation sequencing - NGS) určený primárně pro rutinní využití při přesném určení alel HLA systému pro vyhledávání vhodných dárců hematopoetických kmenových buněk, umožňující celogenomové analýzy malých genomů a transkriptomové kvantitativní expresní analýzy pro ...
Stanice SEC-RALS/LALS
Dodávka multidetektorového GPC/SEC systému pro charakterizaci proteinů a biologických makromolekul.
Parafínové sušárny
•Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks parafínových sušáren pro Ústav patologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. •Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. •Přístrojové vybavení je pořizováno v rámci 100. Výzvy Integrovaného regionálního operačního ...
Chromatografická stanice FPLC
Dodávka chromatografického systému se sběračem frakcí pro separaci a purifikaci biomolekul.
Koagulometr
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 1 ks koagulometru vč. příslušenství pro Ústav lékařské biochemie a laboratorní diagnostiky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN) • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek