Reagencie, média a doplňky pro experimentální systém II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky reagencií, médií a doplňků pro experimentální systém pro pracoviště ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
NPO - Chromatograf GC-GC s FID detektorem a hmotnostním spektrometrem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sestavy skládající se z plynového chromatografu s modulátorem pro orthogonální dvourozměrnou plynovou chromatografii (GCxGC) s autosamplerem, dvěma injektory, plamenově ionizačním detektorem (FID) a hmotnostním spektrometrem. Dále veřejná zakázka zahrnuje generátor čistého vzduchu pro FID detektor, ...
Pipetovací automat s aplikací pro NGS
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka pipetovacího automatu s aplikací pro NGS pro laboratoř molekulární patologie Ústavu patologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Blíže viz zadávací dokumentace.
REACT EU 100 Automaty část 1 - opakovaná
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 1 ks tkáňového automatu pro Ústav soudního lékařství a toxikologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
DNS - spotřební materiál pro laboratoře
Dodávka spotřebního materiálu a vybavení do laboratoří pro vědu a výzkum.
Kity pro forenzní zkoumání
Předmětem veřejné zakázky je pořízení kitů pro forenzní zkoumání, které budou užívány na odboru kriminalistické techniky a expertiz Krajského ředitelství policie Středočeského kraje.
Pořízení přístrojové techniky pro laboratoře - I
Předmět veřejné zakázky je rozdělen na 5 částí v souladu s ustanovením § 35 ZZVZ, a to: ČÁST 1: Kapalinový chromatograf vč. příslušenství (interní číslo VZ: 2022_055_01_00), ČÁST 2: Automat pro zpracování tkání_parafinový proces (interní číslo VZ: 2022_055_02_00),ČÁST 3: Barvící a montovací automat pro zpracování histologických preparátů (interní ...
Lékařský světelný mikroskop s kamerou - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka lékařského světelného mikroskopu s kamerou pro Ústav patologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Dodávky PCR techniky
Předmětem VZ je dodávka nových přístrojů a vybavení (PCR techniky
Thermal cycler pro PCR
Předmětem veřejné zakázky je pořízení nového přístroje - thermal cycleru pro PCR pro Oddělení experimentální diabetologie.
Dva kusy systému pro flash chromatografii
Předmětem veřejné zakázky je dodání dvou kusů systému pro flash chromatografii v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Plynový chromatograf s FID
Předmětem veřejné zakázky je dodání plynového chromatografu s FID v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
HPLC systém s UV/VIS a fluorescenční detekcí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka HPLC systému s UV/VIS a fluorescenční detekcí pro Ústav lékařské biochemie a laboratorní diagnostiky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Technologické posílení laboratoří ÚVN-VoFN, Izolátor nukleových kyselin II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 1 ks Izolátoru nukleových kyselin, pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha, včetně kompletní instalace dodávaného přístroje, jakož i jeho uvedení do provozu. Nedílnou součástí předmětu plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zboží - spotřebního materiálu a ...
Kapalinový chromatograf s hmotnostním spektrometrem a CAD detektorem
Předmětem veřejné zakázky je dodání kapalinového chromatografu s hmotnostním spektrometrem a CAD detektorem v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Mikroskopy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových mikroskopických přístrojů a vybavení.
Diagnostika pro rutinní vyšetření v laboratoři krevních skupin a speciální vyšetření
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky laboratorních diagnostik pro rutinní vyšetření v laboratoři krevních skupin a speciální vyšetření v referenční laboratoři pro imunohematologii prováděná v laboratořích ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle položkového ceníku uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Thomsonova parabola
Dodání 1 ks Thomsonovy paraboly včetně dopravy do místa plnění, instalace, uvedení do provozu, odzkoušení, zaškolení, předání technického manuálu a záručního servisu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami k veřejné zakázce.
Upgrade fluorescenčního mikroskopu
Předmětem veřejné zakázky je dodání upgradu fluorescenčního mikroskopu IX81 s data zpracující stanicí a příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Metrologická sestava přístrojů pro sestavování a zaměřování tokamaku COMPASS-U
Dodání Metrologické sestavy přístrojů pro sestavování a zaměřování tokamaku COMPASS-U včetně dopravy do místa plnění, instalace, uvedení do provozu, odzkoušení, zaškolení obsluhy zadavatele, předání technické dokumentace a záručního servisu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami k veřejné zakázce.
Dodávka kryotub pro robot ASKION II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky plastového materiálu určeného pro přístroj ASKION C-line HS200 - kryotub k dlouhodobému skladování vzorků biologického materiálu pro pracoviště Ústavu hematologie a krevní transfuze, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci na základě rámcové smlouvy ...
EXCELES - Pořízení invertovaných mikroskopů
Část 1: Dva kusy invertovaných fluorescenčních mikroskopů s motorizací umožňující pozorování buněk ve světlém poli a fázovém kontrastu v procházejícím světle a fluorescence v odraženém světle. Část 2: Invertovaný laboratorní mikroskop s fázovým a inverzním kontrastem umožňující rutinní pozorování buněk v procházejícím světle - světelné pole nebo ...
NPO - Plynový chromatograf s FID/TCD detekcí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka plynového chromatografu s FID/TCD detekcí.
EXCELES - Pořízení hmotnostního spektrometru
Sestava hmotnostního spektrometru s velmi vysokým rozlišením a přesným určením hmotnosti na bázi hybridního systému s izolačními analyzátory umožňující provedení MSn skenů a ultravysokorozlišujícím analyzátorem pro široké spektrum kvalitativních a kvantitativních analýz z oblasti proteomických aplikací.
Dodávky spotřebního materiálu pro PCR diagnostiku vybraných pohlavně přenosných nemocí
• Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky veškerého spotřebního materiálu pro stanovení nukleových kyselin vybraných patogenů v diagnostice pohlavně přenosných nemocí (STD) (dále jen „zboží“) pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (VFN). Předmět plnění je blíže specifikován v příloze těchto zadávacích podmínek - Druh a ...