HERA  - Spotřební a laboratorní materiál a vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu a vybavení pro výzkum. Tato veřejná zakázka je rozdělena v souladu s § 35 ZZVZ na čtyři části. Pro každou část veřejné zakázky (dále též VZ) bude uzavřena samostatná smlouva.
Preparativní Flash Chromatograf
Předmětem veřejné zakázky je pořízení preparativního flash chromatografu, a to včetně dopravy, instalace a montáže. Technické parametry požadovaného předmětu plnění jsou definovány v rámci technické specifikace, jež tvoří Přílohu č. 1 této zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Invertovaný konfokální mikroskop pro biologický výzkum s environmentálním inkubátorem
Dodávka 1 invertovaného konfokálního mikroskopu pro biologický výzkum s environmentálním inkubátorem pro Ústav biochemie a experimentální onkologie 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy.
Dodávka real-time PCR reagencií
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických souprav - real-time PCR reagencií v rozsahu umožňujícím kompletní provedení požadovaných vyšetření pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami.
Laboratorní mikroskop
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka pro laboratorního mikroskopu pro Ústav soudního lékařství a toxikologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, který tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Dodání diagnostických souprav a souvisejícího spotřebního materiálu
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou postupné dodávky originálních reagencií pro zajištění biochemických a imunochemických vyšetření a souvisejícího spotřebního materiálu potřebného k provádění požadovaných vyšetření a bezplatná výpůjčka a servis k tomu potřebných technologií pro Oddělení klinické biochemie ÚVN-VoFN Praha. (více viz ZD)
Kapalinový chromatograf s UV/VIS-MS detekcí v analytickém módu a s UV/VIS detekcí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace Kapalinového chromatografu s UV/VIS-MS detekcí v analytickém módu a s UV/VIS detekcí v semipreparativním módu, který je přesně specifikován v příloze č. 1 Kupní smlouvy, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace.
Základní vybavení laserové laboratoře - optika a optomechanika II
Zadávací řízení je realizováno za účelem uzavření rámcové dohody mezi zadavatelem a více dodavateli, jejímž předmětem je dodávka vybavení (optika a optomechanika) do laserové laboratoře zadavatele v budově HiLASE v Dolních Břežanech. Předmět plnění veřejné zakázky bude realizován průběžně na základě Rámcové dohody, která bude ve smyslu ustanovení ...
Klinický průtokový cytometr
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks průtokového cytometru do Laboratoře průtokové cytometrie ÚHKT, včetně příslušenství, cla, dopravy, stěhovacích a manipulačních prací, uvedení do provozu, provedení instalační validace, zaškolení obsluhy kupujícího a předání dokladů, které se k dodávanému zboží vztahují, zejména prohlášení o shodě a návodu v českém ...
Pipetovací robotická stanice
Část 1: Pipetovací robotická stanice umožňující automatizaci přípravy sekvenačních knihoven vzorků SARS-CoV-2. Součástí veřejné zakázky je i dodávka plně kompatibilních špiček dle specifikace. Část 2: Dodávka PCR destiček a kompatibilních víček vhodných pro termocyklery.
Diagnostické kity pro single/multiplex diagnostiku s výpůjčkou analyzátoru typu POCT II
Předmětem zakázky je uzavření kupní smlouvy, na jejímž základě budou realizovány průběžné dodávky diagnostických kitů pro single/multiplex diagnostiku obsahujících spotřební zdravotnický materiál po dobu 48 měsíců ode dne účinnosti smlouvy. Nedílnou součástí předmětu této VZ je rovněž bezplatná výpůjčka analyzátoru pro Ústřední vojenskou nemocnici ...
Dodávky ZP-IVD - Izolační kity VN 143 pro automatický izolátor nukleových kyselin
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky ZP-IVD - Izolačních kitů VN 143 (NX-48S Viral NA Kit) pro automatický izolátor nukleových kyselin (DNA/RNA) z různých biolog. materiálů Nextractor NX 48S.
Dodávky spotřebního materiálu pro novorozenecký screening SMA/SCID s výpůjčkou analytického systému
• Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu, tj. veškerého materiálu potřebného k provedení jednoho novorozeneckého screeningu (dále jen „zboží“) pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze (VFN). Předmět plnění je blíže specifikován v příloze těchto zadávacích podmínek - Druh a předpokládaný počet. • Vybraný ...
Dodávky ZP-IVD - Materiální zajištění pro nefelometrické stanovení koncentrace analytů
Předmětem veřejné zakázky jsou: a) dodávky reagencií a firemního provozního spotřebního materiálu k materiálnímu zajištění nefelometrického stanovení koncentrace bílkovin - blíže viz ZD b) bezplatné zapůjčení a instalace: - analytického systému - automatického nefelometru včetně řídícího počítače a tiskárny, se zajištěním jeho případné ...
Analytický systém pro stanovení specifických proteinů turbidimetricky
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění systému pro stanovení koncentrací specifických proteinů turbidimetricky, se sortimentem podle specifikace (imunoglobuliny, podtřídy imunoglobulinů, volných lehkých řetězců a další) dodáváním reagencií a navazujícího spotřebního materiálu, instalace a zprovoznění zapůjčené techniky potřebné pro získání ...
Binokulární stereomikroskop a výměna argonového laseru
Plnění zakázky spočívá v dodávkách požadovaného zboží - binokulárního stereomikroskopu a ve výměně argonového laseru u stávajícího mikroskopu. Další specifikace předmětu plnění této zakázky je uvedena v podrobné specifikaci zakázky, která tvoří přílohy č. 2 a 3 zadávací dokumentace.
Dvoudimenzionální plynový chromatograf s příslušenstvím - opakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvoudimenzionálního plynového chromatografu s autosamplerem pro separaci a kvantifikaci přírodních látek a metabolitů s Time-of-Flight hmotnostním spektrometrem (GC×GC-TOFMS) pro kvalitativní a kvantitativní stanovení těkavých látek v plynné fázi pro potřeby metabolomických studií včetně počítače a programového ...
FN Motol - Zařízení pro paralelní detekci bílkovinných, RNA a DNA biomarkerů z biologických vzorků
Dodávka zařízení pro paralelní detekci bílkovinných, RNA a DNA biomarkerů z biologických vzorků.
Sestava pro ultra vysokotlakou kapalinovou chromatografii
Předmětem veřejné zakáýky je dodávka sestavy pro ultra vysokotlakou kapalinovou chromatografii.
Reagenční činidla a spotřební materiál pro hemokoagulační analyzátor
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky reagenčních činidel a spotřebního materiálu pro hemokoagulační analyzátor a bezplatná výpůjčka dvou stejných plně zastupitelných hemokoagulačních analyzátorů na oddělení hematologie OKBHI, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Laboratorní pracoviště pro výuku - mechanika tekutin - opakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka laboratorních pracovišť - úloh z oblasti mechaniky tekutin, a to pro účely ukázky • demonstrace laminárního a turbulentního proudění (Reynoldsův pokus), • výtoku kapaliny z nádoby, • stanovení místní a třecí ztráty v potrubí, • určení směrové charakteristiky Prandtlovy sondy a • určení rozložení tlaku ...
Světelný badatelský mikroskop s kamerou
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka světelného badatelského mikroskopu s kamerou pro Ústav patologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Dodávka 1 ks souboru hmotnostního spektrometru s trojitým kvadrupólem
(1) Předmětem veřejné zakázky je dodání 1 ks hmotnostního spektrometru s trojitým kvadrupólem ve spojení s kapalinovou chromatografií pro analýzu malých molekul sloužícího jak pro identifikaci, tak i pro kvantifikaci sledovaných látek včetně řídící jednotky a softwaru pro ovládání systému a zpracování dat. Blíže zadávací dokumentace.
Výpůjčka barvícího automatu s odběrem reagencií
Předmětem této VZ jsou průběžné dodávky reagencií a spotřebního materiálu, který je nezbytný pro automatizované barvení metodami IHC včetně bezplatné výpůjčky barvícího automatu pro patologicko-anatomické oddělení FNB.
Digitální PCR
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka digitálního PCR (ddPCR) vč. příslušenství a startovacího balíčku pro Ústav biologie a lékařské genetiky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.