Dodávka real-time PCR reagencií - Chlamydia, Neisseria, Mycoplasma, Ureaplasma
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky diagnostických souprav - real-time PCR reagencií (dále jen ,,diagnostika“) v rozsahu umožňujícím kompletní provedení požadovaných vyšetření (dále souhrnně označováno jako „zboží“) pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími podmínkami. ...
Elisa automat
• Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Elisa automatu pro Ústav lékařské biochemie a lab. diagnostiky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. • Z důvodu časově omezené možnosti čerpání finančních prostředků výzkumného ...
Dodávka metylačních čipů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 14 kusů metylačních čipů v podrobnostech blíže specifikovaných v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Nadstavba 400 MHz NMR spektrometru Bruker Avance III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nadstavby 400 MHz NMR spektrometru Bruker Avance III s příslušenstvím, a to včetně jeho dopravy, instalace a montáže, dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Sterilizátor parní - 2 ks
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka 2 ks parních sterilizátorů pro ORL Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2. Více viz zadávací podmínky.
Buněčný sorter s příslušenstvím
Sestava stolního, plně digitálního průtokového cytometrického analyzátoru s funkcí vysokorychlostního třídění buněk. Blíže jsou nároky specifikovány v příloze č. 2 a 3 zadávací dokumentace.
Gelová permeační chromatografie s detektorem rozptylu světla
Systém pro analytickou gelovou permeační chromatografii polymerů s detektorem rozptylu světla.
Vybavení pro metody molekulární biologie
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vybavení pro metody molekulární biologie, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Perfusní systém pro inkubaci buněk včetně spotřebního materiálu
Předmětem zakázky je dodávka perfusního systému pro inkubaci buněk a opakované průběžné dodávky spotřebního materiálu k dodanému přístroji, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace a položkového ceníku uvedené v zadávací dokumentaci.
TP22-020 Vacuum Chambers for Hall E1
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tří vakuových komor s názvem Komora BPC-MAC, Komora CH12 a Komora CH13 zahrnující zejména detailní návrh, analýzy, výrobu, čištění, montáž, testování a dodání zadavateli, jak je podrobně uvedeno v příloze č. 5 - Technická specifikace.
Vestavby do kryokontejnerů a přeskladnění produktů a doprovodných vzorků do kryoskladu ÚHKT
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a osazení šesti skladovacích kryokontejnerů Labs80K (Worthington Industries) v majetku zadavatele novými vnitřními vestavbami k uložení stávajících buněčných produktů v kryogenních kazetách a doprovodných kryogenních vzorků uložených v kryoboxech, a dále transport a přeskladnění předpokládaného počtu ...
Systém CAT ke stanovení trombin generačního času
Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému CAT ke stanovení trombin generačního času (TGT) pro Laboratoř pro poruchy hemostázy Ústavu hematologie a krevní transfuze, včetně příslušenství, cla, dopravy, stěhovacích a manipulačních prací, uvedení do provozu, provedení instalační validace, zaškolení a záručního servisu a dále průběžné dodávky ...
Chromatografický systém FPLC
Předmětem plnění je pořízení středně-tlakého multikomponentového chromatografického systému pro rychlou, účinnou a tandemovou purifikaci proteinů, peptidů a nukleových kyselin, příp. dalších chromogenních molekul společně s jejich simultánní detekcí.
Automatická pracovní stanice pro přípravu NGS knihoven
Předmětem zakázky je dodávka plně automatické pracovní stanice pro přípravu NGS knihoven pro Oddělení genomiky Ústavu hematologie a krevní transfuze, včetně příslušenství, cla, dopravy, stěhovacích a manipulačních prací, uvedení do provozu, instalační validace, zaškolení personálu, dodání dokumentace ke zboží, včetně záručního servisu a dále dle ...
Rozplňovací stanice radiofarmak včetně PC do čistého prostoru (SPECT)
• Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je dodávka rozplňovací stanice radiofarmak včetně PC do čistého prostoru (SPECT) pro Ústav nukleární medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Nízkotlaký kapalinový chromatograf s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nízkotlakého kapalinového chromatografu s příslušenstvím, a to včetně jeho dopravy, instalace a montáže, dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Centrifuga
Předmětem veřejné zakázky je dodávka centrifug dle specifikace zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
UPLC-MS s PDA detektorem a příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodání UPLC-MS s PDA detektoru a příslušenství v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Přístroje pro automatickou izolaci a purifikaci nukleových kyselin a proteinů
Předmětem veřejné zakázky je dodání dvou přístrojů pro automatickou izolaci a purifikaci nukleových kyselin a proteinů v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Real-time PCR cycler 2022
Předmětem zakázky je dodávka 1 kusu termocykleru pro měření v reálném čase.
Sálová centrifuga
Předmětem veřejné zakázky je dodání sálové centrifugy s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Izotermální titrační mikrokalorimetr
Izotermální titrační kalorimetr umožňující měření interakcí, slabých vazeb a asociace/disociace makromolekul, polymerů, surfaktantů a biologických systémů jako jsou proteiny, DNA apod.
Nízkotlaký kapalinový chromatograf s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodání nízkotlakého kapalinového chromatografu (Acta Pure Go) s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Komplexní systém pro analýzu genové exprese na úrovni jednotlivých buněk
Dodávka systému pro analýzu genové exprese na úrovni jednotlivých buněk a opakovaná průběžná dodávka spotřebního materiálu k dodanému přístroji pro Oddělení molekulární genetiky Ústavu hematologie a krevní transfuze. Vše dle podmínek Zadávací dokumentace.
Centrifugy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka centrifug dle specifikace zadavatele uvedené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.