Zobrazovací systém - opakované zadávací řízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů zobrazovacího systému pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Pojízdný RTG přístroj s přímou digitalizací
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks pojízdného RTG přístroje s přímou digitalizací včetně příslušenství pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jeho montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Přístroj pro kontinuální dialýzu 2ks
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů přístrojů pro kontinuální dialýzu pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Instrumentárium, kontejnery
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zařízení a nástrojů pro operační sály Krajské nemocnice T. Bati, a. s.., jejich předání k použití, a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Oftalmologický mikroskop a 3D zobrazovací systém propojený s mikroskopem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka oftalmologického zařízení pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jeho montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu. Konkrétně se jedná o dodávku oftamologického mikroskopu se zadněsegmentovaným systémem_část 1 veřejné zakázky, a dále 3D zobrazovacího systému ...
Nádoby a kontejnery na odpad 2023
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nádob a kontejnerů na odpad formou dílčích dodávek. Termín zahájení dodávek: od nabytí účinnosti smlouvy na veřejnou zakázku, termín ukončení dodávek: 31. 12. 2023. Předpokládaný termín nabytí účinnosti smlouvy: 01. 02. 2023. Předmět veřejné zakázky je blíže vymezen v těchto zadávacích podmínkách a jejich ...
Inkubátory
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tří kusů inkubátorů včetně matrací pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Myčka endoskopů, sušící skříň
Předmětem veřejné zakázky je dodávka myčky endoskopů (1 kus) a sušící a skladovací skříně pro flexibilní endoskopy (1 kus) pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Elektrokoagulační jednotky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka tří kusů elektrokoagulačních jednotek včetně příslušenství pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Thorakoskopický systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 kompletu thorakoskopického systému pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jeho montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Infuzní technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infuzní techniky pro Krajskou nemocnici T. Bati, a.s., její montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu. Konkrétní se jedná o zařízení pro Oddělení anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny (část 1 veřejné zakázky), a dále zařízení pro Neurologické ...
Vybudování nové výjezdové základny v Otrokovicích - vybavení interiéru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení v objektu s názvem "Vybudování nové výjezdové základny v Otrokovicích."
High flow vyhřívaný respirační zvlhčovač s integrovaným generátorem průtoku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 kusů high flow vyhřívaných respiračních zvlhčovačů s integrovaným generátorem průtoku pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
UTB - Pronájem multifunkčního zařízení pro Nakladatelství r. 2023 - 2028
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčního zařízení a tiskáren, vč. servisních služeb po dobu trvání pronájmu, a to od 1. 4. 2023 do 31. 3. 2028, pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, Nakladatelství, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Zobrazovací systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů zobrazovacího systému pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Rozšíření technologie kompostárny
Předmětem veřejné zakázky je dodávka strojů a zařízení za účelem rozšíření technologie kompostárny, konkrétně: 1 kusu traktoru kolového a 1 kusu překopávače kompostu neseného, které musí být vzájemně plně kompatibilní a společně i jednotlivě plně funkční a 1 kusu čelního teleskopického nakladače, včetně provádění servisních prohlídek předepsaných ...
C ramena
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického zařízení_C ramen, jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu. Konkrétně se jedná o dodávku a) C-rameno - zesilovač obrazu (C rameno), 1 kus b) C-rameno FP 2,3 kW (C rameno), 1 kus c) C-rameno FP 25 kW (podvozek a C rameno) 1 kus
Artroskopická sestava
Předmětem veřejné zakázky je dodávka artroskopické sestavy_4K artroskopické věže, její montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Lineární urychlovače
Předmětem veřejné zakázky je obměna dvou lineárních urychlovačů v Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně.
Dodávka audiovizuální techniky
Předmětem veřejné zakázky dodávka a instalace audiovizuální techniky pro Krajskou hygienickou stanici Zlínského kraje ve Zlíně.
UTB - Zařízení pro digitalizaci, modifikaci a tvorbu organických 3D modelů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení pro digitalizaci, modifikaci a tvorbu organických 3D modelů pořizovaná pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Zadavatel má pro tuto veřejnou zakázku přesně vymezeny finanční prostředky.
Poptáváme instalaci bezpečnosti kamery na stavbu
Dobrý den, jsme malá stavební firma a potřebujme nabídku na instalaci bezpečnosti kamery na naši stavbu. Kamera měla by byt přenosní, aby se dala přenášet na různé stavby. Pro více info prosím kontaktujte mě telefonicky. Děkuji Šuláková
Odbavovací systém pro DSZO
Předmětem plnění sektorové nadlimitní veřejné zakázky na dodávky „ODBAVOVACÍ SYSTÉM PRO DSZO“ je provedení díla spočívajícího v dodávce a montáži odbavovacího systému městské hromadné dopravy ve Zlíně a Otrokovicích, včetně všech montážních prací, testů, revizí a funkčních zkoušek, jakož i dokumentů dodavatele, včetně všech počítačových programů a ...
Stanice pro výrobu medicinálního kyslíku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologie stanice určené pro výrobu medicinálního kyslíku ze stlačeného vzduchu pro pavilon chirurgie budovy B23 KNTB Zlín vč. vybudování zděného objektu o rozměrech 5,6 x 6,6 m. Objekt bude umístěn na par. č. 127/1 v areálu KNTB ve Zlíně. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do dvou samostatných části ...
Stropní stativy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stropních stativů, a to: a) Stropního stativu pro gynekologický sál - COS-GYN (1 ks); a b) Stropního stativu pro arytmologický sál - Kardiologie (1 ks), pro potřeby příslušných oddělení Krajské nemocnici T. Bati, a.s.. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD - technické ...