Zařízení pro úpravu zdravotnických odpadů WYNN
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka pro projekt „Zařízení pro úpravu zdravotnických odpadů WYNN“ registrační číslo projektu: CZ.05.3.29/0.0/0.0/19_134/0013658. Jedná se o dekontaminační zařízení pro nemocniční odpady. Celý předmět veřejné zakázky je uveden v kapitole 4.1. zadávací dokumentace. Tato kapitola popisuje nejmenší nedělitelnou ...
Zařízení pro úpravu zdravotnických odpadů GTK
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka pro projekt „Zařízení pro úpravu zdravotnických odpadů GTK“ registrační číslo projektu: CZ.05.3.29/0.0/0.0/19_134/0013627. Jedná se o dekontaminační zařízení pro nemocniční odpady. Celý předmět veřejné zakázky je uveden v kapitole 4.1. zadávací dokumentace. Tato kapitola popisuje nejmenší nedělitelnou ...
Rozšíření retroreflexních prvků do obcí 2021
Předmětem zakázky je vybavení 800 obcí ČR zásobníky a retroreflexními samolepkami.
UTB - Analyzátor kinetiky adheze vícevrstvých polymerních materiálů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka analyzátoru kinetiky adheze vícevrstvých polymerních materiálů pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
3D Direct Printing  zařízení pro přímý tisk z polymerů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „3D Direct Printing zařízení pro přímý tisk z polymerů“ dále jen „zařízení“. Součástí dodávky je kompletní příslušenství potřebné k tomu, aby zařízení bylo funkční. Součástí dodávky je i předání veškerých dokladů, návod k použití a školící materiály včetně zaškolení, technická dokumentace včetně pokynů pro ...
UTB - Řízený oscilační stolek
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka řízeného oscilačního stolku pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB - Horkovzdušný sterilizátor
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka horkovzdušného sterilizátoru pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám instalaci digestoře do restaurace
Poptávámt společnost, která nainstaluje systém digestoře pro kuchyňský prostor restaurace o ploše 95m2 ve Zlíně
UTB - Pronájem multifunkčních zařízení r. 2021
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních zařízení a tiskáren, vč. servisních služeb na dobu trvání 60 měsíců pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB - 3D tiskárny FDM
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3D tiskáren FDM pořizovaných pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
3D Direct Printing zařízení pro přímý tisk z polymerů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „3D Direct Printing zařízení pro přímý tisk z polymerů“ dále jen „zařízení“. Součástí dodávky je kompletní příslušenství potřebné k tomu, aby zařízení bylo funkční. Součástí dodávky je i předání veškerých dokladů, návod k použití a školící materiály včetně zaškolení, technická dokumentace včetně pokynů pro ...
UTB - Profesionální stolní 3D tiskárna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka profesionální stolní 3D tiskárny pořizované pro potřeby Univerzitního institutu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB - Klimatické komory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka klimatických komor pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Intraoperativní mobilní RTG zobrazovací systém s akvizcí dat pro 3D zobrazování
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova, doplnění stávajícího vybavení a dodávka Intraoperativního mobilního RTG zobrazovacího systému s akvizicí dat pro 3D zobrazování pro neurochirugické oddělení. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 - Technická specifikace.
Extrakorporální litotryptický systém - LERV
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova, doplnění stávajícího vybavení a dodávka Extrakorporálního litotryptického systému - LERV pro urologické oddělení. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 2 - Technická specifikace.
UTB - Zařízení pro přípravu energetických materiálů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení pro přípravu energetických materiálů pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Vybavení odborných učeben pro 10 základních škol ve Zlíně
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky pro vybudování odborných učeben včetně souvisejících řemeslných prací v 10 základních školách ve Zlíně, uvedených v příloze č. 2 této zadávací dokumentace. Plnění bude realizováno v základních školách ve Zlíně v rozsahu dle technické specifikace a výkazu výměr. ˇ Předmětem plnění je přebudování stávajících ...
Vybavení odborných učeben pro 10 základních škol ve Zlíně
Předmětem plnění je přebudování stávajících učeben na nové odborné učebny a modernizace kabinetů. Předmětem plnění jsou dodávky a montáže nábytku, vybavení učeben, dodávky a montáže AV a IT techniky, stínící techniky, učebních pomůcek, realizace stavebních prací a úprav souvisejících s modernizací učeben a kabinetů.
Dodávka 2+2 ks průmyslových robotů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2+2 ks průmyslových robotů; přesná specifikace robotů je uvedena v Příloze č. 6 - Vymezení předmětu veřejné zakázky. (Celý text s ohledem na nedostatečný rozsah tohoto oddílu je uveden níže v oddílu "II.2.4) Popis zakázky")
SMART - Navigační a parkovací systém a dispečink ITS ve Zlíně
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybudování a zprovoznění informačního, navigačního a závorového systému parkování a vybudování dispečinkového pracoviště, které bude obsluhovat inteligentní dopravní systémy ve Zlíně (dále jen „Systém“). V Systému budou zahrnuta parkovací místa - plochy parkovacího stání na parkovištích Městské divadlo, ...
UTB - Stroj na vakuové tváření plastů III
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stroje pro vakuové tváření plastů pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
3D souřadnicové testovací zařízení pro technologii injekčního vstřikování výrobků
Součástí dodávky je kompletní příslušenství potřebné k tomu, aby zařízení bylo funkční. Součástí dodávky je i předání veškerých dokladů, návod k použití a školící materiály včetně zaškolení, technická dokumentace včetně pokynů pro údržbu.
Dodávka 2 ks identických průmyslových robotů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks identických průmyslových robotů; přesná specifikace robotů je uvedena v Příloze č. 6 - Vymezení předmětu veřejné zakázky. (Celý text s ohledem na nedostatečný rozsah tohoto oddílu je uveden níže v oddílu "II.2.4) Popis zakázky")
UTB - Rekonstrukce a modernizace objektu U7 - zhotovitel stavby - II.
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace stavby podle PROJEKTU. Jedná se o celkovou rekonstrukci a modernizaci objektu U7 - vysokoškolské koleje. Stavba zahrnuje přístavbu komunikačního prostoru (výtah a požární únikové schodiště), která je v úrovni nad stávající střechou napojena na nástavbu na střeše stávajícího objektu.
3D souřadnicové testovací zařízení pro technologii injekčního vstřikování výrobků na bázi směsí plastů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „3D souřadnicové testovací zařízení pro technologii injekčního vstřikování výrobků na bázi směsí plastových recyklátů“ dále jen „zařízení“. CPV kód: 38500000-0- kontrolní a zkušební přístroje Součástí dodávky je kompletní příslušenství potřebné k tomu, aby zařízení bylo funkční. Součástí dodávky je i ...