UTB – Automatický podavač pro diferenční skenovací kalorimetr
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka automatického podavače pro diferenční skenovací kolorimetr pořizovaného pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci projektu Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, registrační číslo: CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, financovaného z OP VVV, v rozsahu a v souladu se ...
UTB – Svářečka a lámačka optických vláken
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka svářečky a lámačky optických vláken pořizované pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám opravu solárního systému
Poptávám opravu solárního systému (výměna vadných ventylů na střeše), Otrokovice.
UTB – Velkokapacitní zásobník pro tiskárnu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka velkokapacitního zásobníku pro tiskárnu pořizovaného pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizována v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – ART GALLERY – Tiskárny pro účely galerijního provozu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tiskáren včetně spotřebního zboží pro účely galerijního provozu pořizovaných pro potřeby projektu ART GALLERY UTB ve Zlíně realizovaného Fakultou multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, OP VVV reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002460, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – 3D tiskárna pro ateliér design obuvi
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3D tiskárny pro ateliér design obuvi pořizované pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizována v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Systém pro aditivní 3D biotisk
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka systému pro aditivní 3D biotisk pořizovaný pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Součástí dodávky je 3D tiskárna pro tisk biomateriálů, pracovní klimatická komora, aktivní antivibrační platforma a dále tříosý polohovací systém ...
UTB – Zdravotnické přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů pořizovaných pro potřeby Fakulty humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. V rozsahu a souladu se zadávacími podmínkami.
Vybudování praktického přírodovědného pracoviště pro výuku biologie
Předmětem veřejné zakázky je: dodávka vybavení odborných učeben specifikovaných v soupisu dodávek.
Přírodovědně-technické centrum - Dodávka 1
Předmětem veřejné zakázky je: dodávka vybavení odborných učeben specifikovaných v soupisu dodávek.
Kontejnery
Předmětem veřejné zakázky je dodávka čtyř kusů kontejnerů a to: - 1 kus kontejner plynový hasící, - 2 kusy kontejnery týlové, - 1 kus kontejner skříňový.
RIFT – přístrojové vybavení etapa 3 – III, Mikropivovar
Zadavatel realizuje Projekt s názvem „RIFT – Rozvoj infrastruktury Fakulty technologické“. V rámci Projektu má být dodán mikropivovar (též zařízení), jehož přesná specifikace (dále jen „SPECIFIKACE“) je dále uvedena. Zadavatel zdůrazňuje, že mikropivovar má sloužit pro laboratorní účely, není tedy poptáván za účelem jakéhokoliv komerčního využití ...
UTB – doplnění a úprava nábytku v objektu U18
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nábytku podle PROJEKTU. Jedná se o doplnění a úpravy nábytku původní dodávky dodané v rámci zakázky „Vzdělávací komplex“ podle architektonického návrhu Ing. arch. Evy Jiřičné tak, jak vznikly z důvodů potřeby provozu zadavatele. Vzhledem k tomu, že dodávaný nábytek doplňuje původní dodávku, klade ...
Střední průmyslová škola Otrokovice – přístavba a vybavení odborných dílen
Předmětem veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 16 částí, jsou dodávky strojů, učebních pomůcek, konektivity a interiéru.
Dodávka inertního a univerzálního sypače  vč. nástaveb II. - opakování
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových, dosud nepoužívaných, 2 ks sypačů (vozidel) včetně podvozků, výměnné posypové nástavby inertní a univerzální, 2 ks sněhových radlic, 2 ks třístranné sklápěcí korby a zajištění záručního servisu. Vozidla budou používána pro celoroční silniční údržbu komunikací. Minimální emisní limity EURO ...
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče II. - část 5 - světla operační vč. zobrazovacího systému
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace 6 ks operačních svítidel včetně zobrazovacího systému pro 8 operačních sálů pro Krajskou nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně.
KNTB Zlín – Dodávka lůžek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nemocničních lůžek. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče II. - část 4 - věže operační, mikroskop operační pro ORL
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace myček instrumentária, operačního mikroskopu a operačních věží. Předmět veřejné zakázky je přitom dále rozdělen do samostatných dílčích částí ve smyslu § 35 a 101 zákona.
Učebna mechatroniky a automatizace - pneumatika a elektropneumatika
Předmětem veřejné zakázky je: dodávka vybavení odborných učeben specifikovaných v soupisu dodávek.
Kontejnerový nosič hmotnostní kategorie M
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho (1) ks požárního kontejnerového nosiče.
RIFT – přístrojové vybavení etapa 2 – III
Zadavatel realizuje Projekt s názvem „RIFT – Rozvoj infrastruktury Fakulty technologické“. V rámci Projektu má být dodáno přístrojové vybavení (dále jen „přístroj“):Vysocevýkonná kapalinová chromatografie s diodovým polem a detektorem fluorescence Předmětem plnění je dodávka přístroje podle technické specifikace, která je zpracována pomocí textů ...
Modernizace odborné učebny - Ateliéru Karla Zemana
Předmětem veřejné zakázky je: dodávka vybavení odborných učeben specifikovaných v soupisu dodávek.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče I. - část 10 - Endosonografický systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace Endosonografického systému pro Krajskou nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně.
Poptávám instalaci protihlukového krytu ke klimatizaci
Poptávám instalaci protihlukového krytu ke klimatizaci, šířka 1 jednotky 90cm hloubka 38cm, dvě na sobě.
Zařízení pro rotační nanášení tenkých vrstev extruzí na povrchy výrobků z plastů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „Zařízení pro rotační nanášení tenkých vrstev extruzí na povrchy výrobků z plastů“ (dále jen „zařízení“). CPV kód: 42900000-5 - Různá strojní zařízení pro všeobecné účely a speciální strojní zařízení Součástí dodávky je kompletní příslušenství potřebné k tomu, aby zařízení bylo funkční. Součástí dodávky ...