Dodávka a montáž 4-osého vertikálního obráběcího centra
Dodávka a montáž 4-osého vertikálního obráběcího centra s kuželem ISO 50 a s délkou podélného posuvu v ose X min. 3020 mm.
Poptávám boční krytí pergoly průhlednou fólií
Poptávám boční zakrytí pergoly průhlednou fólií se zesílenými okraji v hnědé barvě. Samostatné pole srolované pod stropem a při srolování uchycené na bočních trámcích. Děkuji.
RTG ozařovač
Předmětem veřejné zakázky je dodávka RTG ozařovače. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Technologie pro výrobu SK a cermetových pilových kotoučů II
V rámci zakázky budou pořízeny 2 stroje - ostřící centrum pro výrobu kovopil a elektroerozivní drátová řezačka. Předmět zakázky je rozdělen do dvou samostatných částí a tvoří ho dodávka následujícího zařízení technologického vybavení
PODHORAN LUKOV a.s. – Dodávka technologie pro snížení emisí TZL z dřevovýroby v Držkové
Zajištění dodávky technologického zařízení odsávání a filtrace z dřevoobráběcích strojů a zařízení ve stávajících objektech stolárny a bednárny v provozu Držková ke snížení emisí tuhých znečišťujících látek dále jen (TZL).
UTB – Drobné laboratorní přístroje 3/2016
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka drobných laboratorních přístrojů pro Fakultu technologickou a Fakultu aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jednotlivé přístroje jsou vymezeny v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB – Dodávka detektoru rozptylu světla
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka detektoru rozptylu světla pro stanovení absolutních hodnot molekulových hmotností polymerů pro Centrum polymerních systému Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Míchací a dávkovací systém pro zpracování vícevrstvých a aditivovaných výrobků
Předmětem této zakázky je dodávka Míchacího a dávkovacího systému pro zpracování vícevrstvých a aditivovaných výrobků. Dodávka je blíže specifikována zadávací dokumentací a přílohou č. 2 - Technická specifikace předmětu zakázky. Veškeré dokumenty jsou dostupné na profilu zadavatele. Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o ...
Výběrové řízení na dodávku 4 ks technologií pro společnost Extraplast s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks Laserové měřící zařízení, 1 ks Popisovací zařízení vhodné pro HDPE, 1 ks Gravimetrický automatický navažovací systém a 1 ks Kontrolní přístroj pro měření indexu toku taveniny vstupních surovin (HDPE) pro společnost Extraplast s.r.o.
Dodávka řezacího stroje
Dodávka řezacího stroje, tj. dodávka řezacího zařízení, které umožňuje modulární řešení systému pro specifické řezání materiálů, především usní.
NIOB - Next Generation: Nová generace strojů pro potravinářský průmysl, část 1.
Výběrové řízení se skládá ze čtyř samostatných částí. Místem realizace je sídlo zadavatele. Dodavatel může podat nabídku na jednu část, více částí najednou nebo všechny části výběrového řízení. Výběrové řízení je konkrétně rozděleno do následujících částí: Část I. – Regálový zakladač (předpokládaná hodnota zakázky činí 1 mil. CZK); Část II. – ...
Vysokozdvižný vozík
Předmětem zakázky je dodávka nové, nepoužité technologie: vysokozdvižný vozík na LPG pohon.
Nákup nákladních vozidel včetně nástaveb II.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů vozidel včetně nástaveb. Zakázka je rozdělena na 2 části.
Dodávka a montáž 4-osého vertikálního obráběcího centra
Dodávka a montáž 4-osého vertikálního obráběcího centra s kuželem ISO 50 s délkou podélného posuvu minimálně 1000 mm.
Válcovací linka s míchacím uzlem pro měkčené PVC
Předmětem zakázky je dodávka nové výrobní technologie – válcovací linky s míchacím uzlem pro měkčené PVC (dále jen „linka“), blíže specifikované zadávací dokumentací a jejími přílohami (dále také jako „zařízení“ nebo jako „předmět zakázky“) a dále poskytnutí všech souvisejících služeb nezbytných ke splnění zakázky. The Subject of this Contract ...
CNC bruska na HSS pilové kotouče do 200 mm
Předmětem zakázky je dodávka, montáž a doprava 1kusu technologie CNC brusky s lunetou a filtrací na HSS pilové kotouče do 200 mm, jehož potřeba vychází z realizovaného projektu s názvem: „Výroba extrémně tenkých radiusových fréz“, jehož žádost o dotaci byla podána a schválena v rámci programu OPPIK – Inovace, výzva I. (reg. č. ...
Technologie pro strojírenskou výrobu – 2. část
Kompletní zakázka je složena ze čtyř dílčích celků (tj. jedná se o výběrové řízení s dílčím plněním), které tvoří samostatné zakázky, které budou dodány na základě samostatných kupních smluv. Uchazeč ve výběrovém řízení může podat nabídku na jedno, více či všechna dílčích plnění. Jednotlivá dílčí plnění budou samostatně hodnocena na základě ...
Nákup kogeneračních jednotek
Předmětem této zakázky je dodávka a instalace dvou kogeneračních jednotek v jednom kontejneru. Palivem pro kogenerační jednotku je bioplyn ze stávající bioplynové stanice, ve které jsou zpracovávány především živočišné (vepřová kejda, statkové hnoje, aj.) a rostlinné biomasy. KGJ bude vyrábět elektřinu a teplo pro vlastní fermentační proces a ...
UTB - Automatizovaný systém pro měření kontaktních úhlů smáčení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka automatizovaného systému pro měření kontaktních úhlů smáčení kapalin na pevných površích, měření povrchového a mezifázového napětí kapalin, stanovení povrchových energií pevných látek, pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Digitální mikroskop
Předmětem zakázky je dodávka 1 kusu digitálního mikroskopu. Technologie musí být nová, nepoužitá. Zadavatel nepřipouští dílčí plnění.
Výběrové řízení na dodávku 4 ks technologií pro společnost Extraplast s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks Laserové měřící zařízení, 1 ks Popisovací zařízení vhodné pro HDPE, 1 ks Gravimetrický automatický navažovací systém a 1 ks Kontrolní přístroj pro měření indexu toku taveniny vstupních surovin (HDPE) pro společnost Extraplast s.r.o.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče II. - část 1 - mikroskop operační pro neurochirurgii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka operačního mikroskopu pro neurochirurgii. Podrobnosti předmětu jsou popsány v zadávací dokumentaci, obchodních podmínkách a technické specifikaci.
Dodávka a montáž mostového jeřábu, včetně dráhy, o nosnosti 8000 kg
Dodávka a montáž mostového jeřábu, včetně dráhy, o nosnosti 8000 kg. Délka jeřábové dráhy 66 m. Bližší technická specifikace je součástí zadávací dokumentace.
UTB – Animační studio
Předmětem veřejné zakázky je výpočetní techniky animačního studia Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Lakovací a vysoušecí kabina
Předmětem zakázky je dodávka kombinované lakovací (stříkací) a vysoušecí kabiny pro zajištění povrchové úpravy výrobků společnosti VIPAX, a.s. V rámci výběrového řízení je poptávána dodávka technologie vč. montáže a uvedení do provozu v ulici Průmyslová, Lukov pč. 1571/81 KÚ. Lukov u Zlína, s požadovanou specifikací uvedenou v příloze Zadávací ...