KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče II. - část 2 - stoly operační
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou elektromechanických operačních stolů s výměnnými deskami sestávajících se z mobilní základny, 4 výměnných desek s motoricky ovládanými pohyby, 4 transportérů desek a příslušenství. Součástí předmětu veřejné zakázky je i doprava na místo určení a sestavení stolů podle pokynů zadavatele. Podrobnosti předmětu ...
Snížení prašnosti ve slévárně společnosti ZPS - SLÉVÁRNA, a.s. Zlín
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových technologií a provedení potřebných energetických napojení. Cílem projektu je provést ve stávajícím provozu slévárny technologicko-organizační opatření ve výrobě, včetně instalace nových technologických zařízení a provedení s tím souvisejících vynucených stavebních úprav s cílem snížení fugitivních ...
Stříkací kabina s vodním odlučováním
Předmětem zakázky je dodávka nové, nepoužité technologie v tomto rozsahu: Stříkací kabina s vodním odlučováním. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
CNC soustruh s naháněnými nástroji na obrábění ocelových dílů
Předmětem zakázky je dodávka nové, nepoužité technologie v tomto rozsahu: CNC soustruh s naháněnými nástroji na obrábění ocelových dílů (2 ks). Jedná se o univerzální CNC soustruh s koníkem pro obrábění složitých součástí. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
Dodávka 4 kusů řezacích automatů pro řezání PVC a koberců v rolích
Předmětem zakázky je dodávka 4 kusů řezacího automatu pro řezání PVC a koberců v rolích a 1 kusu podavače a 1 kusu odběrného místa pro řezací automat (včetně SW pro identifikaci polohy vozíku, do kterého má být role založena). Všechny stroje musí být nové, nepoužité.
Rozvaděče Vsetín s.r.o. - snížení energetické náročnosti
Snížení energetické náročnosti výrobní a administrativní budovy společnosti. Stavební práce zahrnují zateplení obálky budovy, výměnu osvětlení za LED svítidla a instalaci fotovoltaické elektrárny. Podrobný popis popsaných aktivit je obsažen v přiložené projektové dokumentaci a vymezen výkazem výměr.
Centrum průmyslového výzkumu, vývoje a inovací ve společnosti PBT Works s.r.o.
Předmětem této zakázky je dodávka technologií. Bližší informace jsou uvedeny v jednotlivých zadávacích dokumentacích.
Centrum průmyslového výzkumu, vývoje a inovací ve společnosti PBT Works s.r.o. - etapa 1
Předmětem této zakázky je dodávka technologií. Bližší informace jsou uvedeny v jednotlivých zadávacích dokumentacích.
Dodávka a montáž 2 ks 4-osých vertikálních obráběcích center
Jedná se o dodávku a montáž 2 ks 4-osých vertikálních obráběcích center s CNC řízením, s délkou podélného posuvu v ose x minimálně 1010 mm a s kuželem ISO 50.
Technické zhodnocení 3D měřícího zařízení
Technické zhodnocení 3D měřícího zařízení Werth VideoCheck včetně PC hardware a upgrade software.
CNC obráběcí centrum
Předmětem zakázky je dodávka CNC obráběcího centra.
Nákup parkovacích automatů
Předmětem zakázky je nákup 18 ks parkovacích automatů včetně přesně definovaného vybavení, servisu, dodávky náhradních dílu a odkup 18 ks stávajících parkovacích automatů. Podrobná definice předmětu zakázky je uvedena v příloze zadávací dokumentace č. 1 – Smluvní podmínky - Smlouva o dodávce parkovacích automatů a příloze zadávací dokumentace č. 2 ...
Inovace pro D PLAST a.s. – dodávka kompaundovací linky s příslušenstvím
Předmětem výběrového řízení je dodávka kompaundovací linky vč. příslušenství a souvisejících služeb dle technické specifikace, uvedené v zadávací dokumentaci.
Posklizňová linka Dolňácko
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka technologie posklizňové linky včetně souvisejících stavebních prací.
NIOB - Next Generation: Nová generace strojů pro potravinářský průmysl
Výběrové řízení se skládá ze čtyř samostatných částí. Místem realizace je sídlo zadavatele. Dodavatel může podat nabídku na jednu část, více částí najednou nebo všechny části výběrového řízení. Výběrové řízení je konkrétně rozděleno do následujících částí: Část I. – Manipulační technika (předpokládaná hodnota zakázky činí 1 mil. CZK); Část ...
Výběrové řízení na dodavatele vysokozdvižného vozíku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vysokozdvižného vozíku v počtu jeden. Vozík bude sloužit k převozu rozměrných a těžkých vstupních polotovarů ze skladu do výroby a hotových výrobků zpět do skladu. Zadavatel nyní využívá dva klasické VZV. Vozík bude schopen obsluhovat vyšší partie regálů ve skladu (až 5 metrů vysoko), což souvisí s hlavním ...
CNC pětiosý frézovací a vrtací stroj
Předmětem zakázky je dodávka 3 kusů CNC pětiosého frézovacího a vrtací stroje. V rámci výběrového řízení je poptávána dodávka strojů s požadovanou specifikací uvedenou v příloze č. 4 ”Požadovaná specifikace technologie” Zadávací dokumentace přístupné na profilu zadavatele. Zakázka bez dílčího plnění.
BM plus – pořízení technologie
Předmětem zakázky je dodávka nových výrobních technologií: • Převíjecí stroj (odvíjecí, skládací, razící sekce a lepení) • Pila na kmeny • Balící stroj včetně dopravníků blíže specifikovaných zadávací dokumentací a jejími přílohami a dále poskytnutí všech souvisejících služeb nezbytných ke splnění zakázky.
Výběrové řízení na dodávku 1 ks spektrometru a 1 ks vysokozdvižného vozíku 3t
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks spektrometru a 1 ks vysokozdvižného vozíku 3t na plynový pohon pro společnost AKC – Production s.r.o. s možností dílčího plnění.
Dodávka kompresorové stanice pro výrobní halu 15 společnosti PILANA Metal s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka kompresorové stanice pro výrobní halu 15, její instalace, napojení na stávající rozvody, uvedení do provozu a pětiletý servis.
VŘ 1 – Dodávka drátové řezačky
Předmětem zakázky je dodávka drátové řezačky. Zakázka je realizována v rámci projektu Rozšíření výrobních kapacit ve společnosti JH KOVO s.r.o. Podrobné informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
CNC soustružnické centrum
Předmětem zakázky je dodávka CNC soustružnického centra.
Dodávka kompresorové stanice pro společnost PILANA Metal s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka kompresorové stanice, její instalace, napojení na stávající rozvody, uvedení do provozu a pětiletý servis.
UTB - Dynamický nákupní systém na tonery
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky originálního spotřebního materiálu pro tiskárny a kopírovací zařízení (tonery, cartridge, válce, inkoustové náplně, odpadní nádobky a ostatní příslušenství) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
KNTB Zlín - zvýšení kvality návazné péče II. - část 2 - stoly operační
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou elektromechanických operačních stolů s výměnnými deskami sestávajících se z mobilní základny, 4 výměnných desek s motoricky ovládanými pohyby, 4 transportérů desek a příslušenství. Součástí předmětu veřejné zakázky je i doprava na místo určení a sestavení stolů podle pokynů zadavatele. Podrobnosti předmětu ...