Ventilátor transportní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 2 ks transportního ventilátoru vč. příslušenství a zajištění záručního servisu v délce 24 měsíců.
Digitální RTG přístroje
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nových nepoužitých digitálních RTG přístrojů, včetně souvisejícího vybavení. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy a bezplatný záruční servis.
Ventilátor plicní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 3 ks plicního ventilátoru vč. příslušenství a zajištění záručního servisu v délce 24 měsíců.
Ladislav Macek - Hospodaření s vodou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního zametacího stroje. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace.
Dodávka nového zametacího vozu
Předmětem této zakázky je dodávka 1 ks nového zametacího vozu s hydrostatickým pojezdem a pravostranným zametacím agregátem. Minimální technické parametry předmětu plnění veřejné zakázky jsou uvedeny v technické specifikaci, která tvoří Přílohu č.1 kupní smlouvy a je nedílnou součástí zadávací dokumentace.
Stolní elektronový mikroskop
Předmětem veřejné zakázky je dodávka stolního elektronového mikroskopu (vč. jeho součástí a příslušenství) dle specifikace uvedené v příloze č. 1 Zadávací dokumentace, instalace a uvedení přístroje do provozu, zaškolení obsluhy a provedení servisní prohlídky přístroje před uplynutím záruky, a to tak, aby uvedený předmět byl plně funkční a mohl být ...
Rozšíření digitálního povodňového plánu a varovného informačního systému pro město Humpolec
Předmětem veřejné zakázky je realizace protipovodňových opatření formou dodávky a montáže varovného a informačního systému a jeho na pojení do Jednotného systému varování a informování. Realizací předmětu veřejné zakázky dojde ke zlepšení systému povodňové služby a preventivní protipovodňové ochrany. Jednotlivé složky dodávky a požadavky na její ...
Nemocnice Havlíčkův Brod - přístrojové vybavení č. II a III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického přístrojového vybavení včetně servisu.
Systém videoendoskopický
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 2 souborů videoendoskopického systému včetně kompletního příslušenství, 3 ks videokolonoskopu, 3 ks videogastroskopu a 1 ks automatického dezinfikátoru a zajištění záručního servisu v délce 24 měsíců.
Kardiologické ultrazvukové přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 2 ks kardiologických ultrazvukových přístrojů, a to 1 ks stacionárního ultrazvukového přístroje pro kardiologii pro použití na interním oddělení - kardiologické ambulanci zadavatele a 1 ks mobilního kardiologického ultrazvukového přístroje pro použití na interním ...
RTG C-rameno
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka zdravotnického prostředku - 1 ks RTG C-ramena pro použití na centrálních operačních sálech zadavatele. Součástí předmětu plnění doprava do sídla zadavatele, montáž - uvedení do provozu a provedení potřebných zkoušek k uvedení do provozu dle platné legislativy, instruktáž ...
Mobilní RTG přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických prostředků - 2 ks mobilních RTG přístrojů pro použití na anesteziologicko-resuscitačním oddělení a jednotce intenzívní péče chirurgického oddělení zadavatele. Součástí předmětu plnění doprava do sídla zadavatele, montáž - ...
Laboratorní mikroskopy
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky laboratorních mikroskopů, včetně souvisejícího vybavení. Součástí plnění je doprava, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy a bezplatný záruční servis.
Dodávka transportních nosítek s podvozkem
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky 60 ks transportních nosítek s podvozkem pro Zdravotnickou záchrannou službu Kraje Vysočina, příspěvková organizace. Dodávky budou realizovány na základě výzev. V rámci jedné výzvy odebere zadavatel max. 20 ks nosítek. Součástí veřejné zakázky bude také poskytování servisních služeb.
Centrifuga cytologická
Předmětem veřejné zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nové nepoužívané centrifugy cytologické včetně příslušenství.
Výroba biometanu - BPS Vojtěchov
Předmětem zakázky je dodávka kompletní moderní technologie biometanové jednotky pro čištění a úpravu bioplynu na požadované technické parametry. Specifikace dle CPV kódů: 45255800-7 Výstavba zařízení na výrobu plynu 42514000-2 Strojek filtrování nebo čištění plynů Zakázka není rozdělena, ve smyslu ustanovení § 35 Zákona, na části, jelikož se ...
RTG přístroj C-rameno pojízdný vč. monitorů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: mobilní RTG přístroj s C-ramenem, se zesilovačem obrazu a následným plně digitálním zpracováním obrazu s náhledovým monitorem na korpusu přístroje včetně kompletního příslušenství a záručního servisu v délce 24 měsíců.
Mobilní digitální RTG přístroj se dvěma detektory a pracovní stanicí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: mobilního digitálního RTG přístroje se dvěma detektory a pracovní stanicí včetně kompletního příslušenství a záručního servisu v délce 24 měsíců.
Operační stůl pro robotickou operativu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového nepoužitého operačního stolu určeného pro robotickou operativu, včetně veškerého souvisejícího vybavení a příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy a bezplatný záruční servis.
Urologický RTG komplet
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového nepoužitého RTG kompletu pro urologickou diagnostiku a terapii, včetně souvisejícího vybavení a příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy a bezplatný záruční servis.
Zdravotnické přístroje II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků (přístrojů, jejich součástí a příslušenství, výrobků atd. dle Zadávací dokumentace a jejích příloh) a provádění jejich záručního servisu a dále pozáručního servisu po dobu 8 let po uplynutí záruky.
Ultrazvukový přístroj pro chirurgii
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka nového (nikoliv repasovaného) zdravotnického prostředku_1 ks ultrazvukového přístroje pro použití na chirurgickém oddělení zadavatele. Součástí předmětu plnění doprava do sídla zadavatele, montáž - uvedení do provozu a provedení potřebných zkoušek k uvedení do provozu ...
Dodávka chemické sypací nástavby
Dodávka 1 ks sypací nástavby pro posyp silnic chemickým materiálem pro cestmistrovství Bystřice nad Pernštejnem. Součástí předmětu veřejné zakázky je dále záruka na jakost nástavby po dobu minimálně 2 let.
RTG technika
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka zdravotnických prostředků: 1 ks pojízdného RTG přístroje s C-ramenem pro použití na centrálních operačních sálech zadavatele a 2 ks pojízdných RTG přístrojů pro použití na anesteziologicko-resuscitačním oddělení zadavatele. Součástí předmětu plnění doprava do sídla ...
Vybavení operačních sálů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnických přístrojů včetně souvisejícího příslušenství, pro oddělení centrálních operačních sálů a centrální sterilizace. Součástí plnění je vždy doprava, instalace, uvedení do provozu a bezplatný záruční servis.