Hydraulické nakládací jeřáby
dodávka 2 ks hydraulického nakládacího jeřábu včetně oživení a montáže na automobilový nosič kontejnerů kupujícího
Zametač tažený za NA s ABS
Dodávka 3 kusů taženého zametače za nákladní automobil (dále zametače) s ABS pro cestmistrovství Jihlava, Velké Meziříčí a Bystřice nad Pernštejnem.
Minibus
dodávka 1 ks minibusu dle technické specifikace
Přístroj elektrochirurgický
Předmětem veřejné zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení do nového pavilonu centrálních operačních sálů Nemocnice Třebíč, příspěvkové organizace. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 4 ks nových a nepoužívaných elektrochirurgických přístrojů včetně příslušenství.
EKG
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 9 ks EKG pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci, konkrétně se jedná o dodávku 6 ks EKG přístrojů pro standardní oddělení, 3 ks pro jednotky intenzivní péče a software, který umožní komunikaci s těmito EKG přístroji a odeslání EKG záznamů do PACSu.
Traktor s čelním nakladačem
Jedná se o nákup traktoru s čelním nakladačem, dle technických požadavků přiložených k zakázce
Nová cisterna pro JSDH Kamenice nad Lipou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky
Laparoskopiská věž včetně instrumentária pro metabolickou chirurgii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: laparoskopiské věže včetně instrumentária pro metabolickou chirurgii včetně kompletního příslušenství a záručního servisu v délce 24 měsíců.
Pořízení nové CAS pro SDH Stonařov
Předmětem zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S.
Dodávka kombinované sypací nástavby pro nosič Tatra 815 6x6
Dodávka 1 ks sypací nástavby s dělenou korbou pro posyp chemickým a inertním materiálem pro cestmistrovství Pacov.
Zdravotnické přístroje I
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků (přístrojů, jejich součástí a příslušenství, výrobků, nástrojů, …) a provádění jejich záručního servisu.
Neuromonitor
Předmětem zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení do nového pavilonu centrálních operačních sálů Nemocnice Třebíč, příspěvkové organizace. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nového nepoužívaného neuromonitoru včetně příslušenství.
II/602 - Oprava vysokorychlostního vážení Velké Meziříčí
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace opravy vysokorychlostního vážení ve Velkém Meziříčí. Předmět plnění veřejné zakázky obsahuje: - stavební úpravy: oprava komunikace II/602, která se nachází v Kraji Vysočina, okrese Žďár nad Sázavou související s opravou vysokorychlostní váhy, - dodávky technologie: oprava vysokorychlostního vážního ...
Rekonstrukce pracoviště oddělení nukleární medicíny
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení veškerých stavebních prací, dodávek a služeb nutných k realizaci díla: rekonstrukce pracoviště oddělení nukleární medicíny v rozsahu specifikovaném projektovou dokumentací pod názvem: Úprava čistých prostor přípravy Radiofarmak, Nemocnice Nové Město na Moravě; součástí předmětu plnění mimo jiné i ...
CT simulátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového CT simulátoru pro radioterapeutické plánování, včetně souvisejícího vybavení, pro onkologické oddělení Nemocnice Jihlava. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení do provozu a bezplatný záruční servis.
Dodávka sanitních vozidel pro ZZS KV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks sanitních vozidel typu B splňují normu ČSN EN 1789 s globální homologací, a to včetně fixní zástavby pro poskytování přednemocniční neodkladné péče, požadovaného vybavení (včetně toughbooku, ohřívače infuzních roztoků, kamerového systému a tiskárny) a venkovního označení vozidel.
Rozvoj laboratorních kapacit Nemocnice Jihlava II
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnické přístrojové techniky, včetně souvisejícího příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení zařízení do provozu a bezplatný záruční servis.
Teleskopický manipulátor s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového teleskopického manipulátoru včetně příslušenství. Podrobné vymezení předmětu zakázky včetně technických, jakostních a funkčních požadavků zadavatele je uvedeno v příloze č.7 Záruka na celý stroj minimálně 12 měsíců. Dodávka nového teleskopického manipulátoru musí obsahovat všechny požadované ...
Nemocnice Havlíčkův Brod - přístrojové vybavení č. I
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnického přístrojového vybavení.
Domov pro seniory Havlíčkův Brod - výtah a stavební úpravy budovy č.p. 2119
Jedná se o stavební úpravy části podkroví a přístavbu vnějšího lehkého proskleného ocelového výtahu objektu "A - domov pro seniory" v areálu Nemocnice Havlíčkův Brod.
Poskytnutí služeb technického dozoru a kontrolního měření díla Pořízení dat pro projekt
Účelem veřejné zakázky je provedení nezávislé kontroly kvality pořizovaných prostorových dat vzešlých ze smlouvy o dílo na pořízení dat digitální technické mapy (DTM) uzavřené v rámci veřejné zakázky „Pořízení dat pro projekt Digitální technická mapa Kraje Vysočina" (https://ezak.kr-vysocina.cz/contract_display_9489.html). Předmětem plnění je ...
Plechy a profily třídy 11 - Rozšíření PVP Bukov II. etapa - 3. dodávka
Předmětem veřejné zakázky je 3. dodávka Plechů a profilů třídy 11 pro stavbu Rozšíření PVP Bukov II. etapa - rekonfigurace, Ohřev větrů jámy B1, Zdvihací zařízení včetně dopravy.
Gamakamera SPECT/CT
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka zdravotnického prostředku- gamakamery SPECT/CT pro použití na pracovišti nukleární medicíny zadavatele, a to včetně dopravy do sídla zadavatele, instalace, montáže - uvedení do provozu, provedení potřebných zkoušek k uvedení do provozu a instruktáže. Součástí předmětu ...
Ozařovací technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků - přístrojů pro komplexní onkologické centrum v Nemocnici Jihlava, tj. lineárního urychlovače, brachyterapeutického ozařovače, dozimetrického systému a plánovacího a verifikačního systému, vč. jejich montáže, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy a poskytování záručního servisu, jak je ...
Rozvoj laboratorních kapacit Nemocnice Jihlava
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnické přístrojové techniky, včetně souvisejícího příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, uvedení zařízení do provozu a bezplatný záruční servis.