D1 Čištění příkopů, žlabů a propustků - úsek SSÚD Velký Beranov
Vyčištění zanesených žlabů a příkopů v úseku SSÚD č.3.
Vybavení operačních sálů - inventář II
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybavení operačních sálů - inventáře do nového pavilonu operačních sálů.
Čerpadla - Rozšíření PVP Bukov II etapa
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka čerpadel pro stavbu Rozšíření PVP Bukov II. etapa - vybudování nového čerpacího místa pro o. z. GEAM Dolní Rožínka včetně dopravy.
Dodávka univerzálního nosiče 4x4 + sypač, sekačka, korba, radlice
Dodávka 1 kusu univerzálního nosiče 4x4, 1 kusu valníkové korby, 1 kusu sypací nástavby pro posyp chemickým a inertním materiálem, 1 kusu ramenové sekačky a 1 kusu sněhové radlice do místa plnění, zaškolení obsluhy a služby spojené se zajištěním autorizovaného záručního a pozáručního servisu pro Krajskou správu a údržbu silnic Vysočiny, ...
Zařízení pro překlad pacientů na COS
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 kompletních systémů pro překlad pacientů z "nečisté" do "čisté" zóny operačních sálů. Součástí plnění je též montáž a uvedení zařízení do provozu, bezplatný záruční servis a PBTK.
Dodávka zametací nástavby na nosič T 815 4x4
Dodávka 1 ks pravostranné zametací nástavby pro cestmistrovství Jihlava. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je dále montáž nástavby na určené vozidlo zadavatele Tatra 815 4x4, uvedení dodávky do provozu a předvedení funkčnosti. Dále zaškolení obsluhy zadavatele v dostatečném rozsahu pro bezpečné ovládání a základní údržbu.
Dodávka nosiče výměnných nástaveb 4x4 + chem. nástavba + radlice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks dvounápravového komunálního podvozku 18 t, 1 ks třístranného sklápěče, 1 ks chemické nástavby sypače a 1 ks sněhové radlice. Součástí dodávky zboží je dále montáž nástaveb na nosič, zaškolení obsluhy a záruční a pozáruční servis.
RTG skiagrafický přístroj
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového RTG skiagrafického přístroje vč. instalace, souvisejících stavebních úprav, nábytku, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy, provádění záručního servisu a dalších dodávek, služeb a činností, jak je uvedeno a za podmínek dle Zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Dodávka kompaktoru tuhých komunálních odpadů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kompaktoru tuhých komunálních odpadů s nakládací lopatou a výměnnými hlavicemi kompaktorových kol. Kompaktor musí být nový, nepoužitý a plně funkční. Součástí předmětu zakázky je rovněž zejména doprava stroje do místa plnění - areál skládky TKO Petrůvky, sestavení a zprovoznění stroje, zaškolení a ...
Administrativní budova E - vybavení interiérů
Účelem veřejné zakázky je realizace projektu Krajský úřad Kraje Vysočina, administrativní budova "E" - vybavení interiérů, dle projektové dokumentace zpracované společností Artprojekt Jihlava spol. s r.o., Minoritské náměstí 11, Jihlava 586 01.
Oprava malého těžního zařízení na jámě B1
Předmětem zakázky je oprava malého těžního zařízení 2B3508 na jámě B1 pro stavbu Rozšíření PVP Bukov II. etapa, která je umístěna v povrchovém areálu jámy Bukov 1 situovaného u obce Bukov (Bystřice nad Pernštejnem, okres Žďár nad Sázavou), včetně zhotovení projektové dokumentace s provozními soubory - strojním a elektro.
Angiografický RTG komplet
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového RTG kompletu pro angiografie, včetně souvisejícího vybavení, pro oddělení zobrazovacích metod Nemocnice Jihlava. Součástí plnění je též bezplatný záruční servis a provádění povinných BTK.
Pořízení cisternové automobilové stříkačky - městys Měřín
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob), hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“) vč. zajištění servisu, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Podrobná ...
Transformace Domov Kamélie Křižanov III dodávka nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vnitřního vybavení do šesti nových objektů v Jihlavě Pávov a Jihlavě ulice Na Kopci, které je tvořeno typovými výrobky, drobným vybavením, atypové prvky vnitřního vybavení a regály a dále sedacím nábytkem.
Zařízení průmyslové automatizace a Industry 4.0
fyzická dodávka zařízení průmyslové automatizace a Industry 4.0 včetně příslušenství, studijních materiálů a zaškolení dle specifikace uvedené v příloze č. 1 těchto zadávacích podmínek jednotlivým pověřujícím zadavatelům
Dodávka sanitních vozidel pro ZZS KV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks sanitních vozidel typu B splňují normu ČSN EN 1789 s globální homologací, a to včetně fixní zástavby pro poskytování přednemocniční neodkladné péče, požadovaného vybavení (včetně toughbooku, ohřívače infuzních roztoků, kamerového systému a tiskárny) a venkovního označení vozidel.
Vybavení operačních sálů - inventář
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání ostatního vybavení operačních sálů - inventář do nového pavilonu operačních sálů.
Dodávka oboustranné zametací nástavby na údržbu komunikací Kraje Vysočina pro nosič IVECO Trakker
Dodávka 1 ks oboustranné zametací nástavby. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je dále montáž nástavby na určené vozidlo zadavatele IVECO Trakker 4x4, uvedení dodávky do provozu a předvedení funkčnosti. Dále zaškolení obsluhy zadavatele v dostatečném rozsahu pro bezpečné ovládání a základní údržbu.
Sterilizační přístroje
Předmětem plnění je dodávka 3 kusů nových sterilizátorů včetně souvisejícího vybavení, pro oddělení centrální sterilizace Nemocnice Jihlava. Součástí plnění je též zabudování přístrojů do stavebního otvoru, zakrytování a bezplatný záruční servis.
Modernizace Zdravotnického operačního střediska ZZS KV
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní obnova technologie hlasového řešení Zdravotnického operačního střediska Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina, příspěvkové organizace. Komplexní obnova zahrnuje tyto etapy: dispečerské pracoviště, integrace s rádiovým systémem Pegas a analogovou rádiovou sítí, telefonní ústředna, brána, IP ...
Dodávka trhačky 150 kN 2
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka univerzálního elektromechanického trhacího zkušebního stroje pro jednoosé zkoušky kovových materiálů.
Preference městské hromadné dopravy města Třebíč - Kamery
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve zhotovení a instalace nového kamerového systému, který bude připojen k dohledovému pracovišti na městské policii. Předmět plnění je rozdělen do těchto etap: Etapa 1 - Bráfova x Nádražní x Jungmannova Etapa 2 - Masarykovo náměstí Etapa 3 - Komenského náměstí - jih Etapa 4 - Komenského ...
Obnova domu Masarykovo náměstí 21, Jihlava
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v provedení kompletní rekonstrukce stávajícího objektu na adrese: Masarykově náměstí 21, Jihlava. Stavební objekt má jedno podzemní a tři nadzemní podlaží a půdní prostor. Hlavní kompozice rekonstruovaného objektu bude pouze upravena vyzdvižením střechy nad pás průběžného okna a ve ...
Úprava bioplynu na biometan  a jeho prodej ZD Hrotovice
Předmětem je výstavba 2 kontejnerových objektů, výdejního stojanu s přístřeškem a 2 požárně dělicích stěn, dle projektové dokumentace, která je přílohou této zadávací dokumentace.
Hybridní gama kamera SPECT/CT s integrovaným diagnostickým CT zařízením
Předmětem veřejné zakázky je dodávka (včetně montáže, souvisejících stavebních úprav a uvedení do provozu) hybridní gama kamery SPECT/CT s integrovaným diagnostickým CT zařízením, a dále provádění jeho záručního a pozáručního servisu. Další podmínky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci uveřejněné na profilu zadavatele.