Dopravní služby
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování dopravních služeb pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci.
Specializovaný ultrazvuk pro chirurgické obory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks nového specializovaného ultrasonografu nejvyšší třídy pro urologickou a robotickou superkonzilární diagnostiku včetně integrovaného bioptického fúzního systému pro transrektální fúzní biopsii prostaty, včetně sond a dalšího příslušenství. Součástí plnění je též bezplatný záruční servis a provádění ...
Poptávám bedny na seno
Poptávám bednu, kterou bychom chtěli využít na seno pro hiporehabilitační koně. Jednalo by se o 10 beden, ty by byly volně rozmístěny po pastvině. Rozměrově cca 120x120cm, ale není nutné takto přesně. Prosím o sdělení, zda je to možné a zároveň o přiblížnou cenovou nabídku. Bedny budou čerpány ze získaného grantu. Děkuji Kateřina Čapková
Poptávám čištění kamenného soklu u rodinného domu
Chtěl bych se zeptat, zda je možné vyčistit kamenný sokl u rodinného domu na přijatelnou úroveň. Celkem je toho cca 35 čtverečních metrů. Jaká by byla přibližná cena. Lokalita Havlíčkův Brod. Zatím nezávazně zjišťuji nabídky.
Traktor s čelním nakladačem, valník na balíky, traktorový návěs
Předmětem je pořízení nové nepoužité zemědělské techniky a to konkrétně: 1 ks kolový traktor s čelním nakladačem, 1 ks valník (přívěs) na balíky, 1 ks traktorový návěs.
Dílčí dodávky odběrových souprav pro lidskou krev vázané na výpůjčku automatických lisů
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení jsou: a_pravidelné dílčí dodávky jednorázových uzavřených sterilních odběrových souprav (4 vaky) na plnou krev s deleukotizačním filtrem na erytrocyty; souprava musí umožnit odběr plné krve od jednoho dárce (v objemu 450 ml + 10 %) a její další zpracování na erytrocyty ...
Pořízení nové cisternové automobilové stříkačky Ždírec nad Doubravou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky v technické specifikaci dle technických podmínek pro cisternovou automobilovou stříkačku.
Skladovací nadzemní nádrže PHM
Pořízení 5 ks nadzemních nádrží pro skladování pohonných hmot - motorové nafty
Vybudování odborných učeben v ZŠ Košetice - vybavení
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky IT vybavení, nábytku a školních pomůcek a zařízení určených do odborných učeben ZŠ Košetice a jejich instalace.
Tabletovací systém stravovacího provozu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie pro stravovací provoz vč. příslušenství pro zadavatele Psychiatrickou nemocnici Havlíčkův Brod v souladu se všemi podmínkami zadávací dokumentace a dle technických specifikací uvedených v přílohách zadávací dokumentace, kde jsou popsány podrobné požadavky na technické řešení veřejné zakázky.
Městys Měřín - Stavební úpravy a modernizace ZŠ Měřín
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy a modernizace základní školy v Měříně. Předmětem veřejné zakázky jsou stavební objekty: SO 01 - Výměna výplní otvorů, SO 02 - Bezbariérové prvky stavby, SO 03 - Modernizace vstupu a šaten, SO 04 - Vzduchotechnika kuchyně, SO 05 - Vykládací rampa u školní kuchyně. Dále viz zadávací dokumentace.
Dodávka trhačky 150 kN
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka univerzálního elektromechanického trhacího zkušebního stroje pro jednoosé zkoušky kovových materiálů.
Pořízení nové cisternové automobilové stříkačky Maleč
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1ks nové cisternové automobilové stříkačky (dále také CAS), která bude využívána Jednotkou sboru dobrovolných hasičů obce Maleč v technické specifikaci dle Přílohy č. 3 Technické podmínky pro cisternovou automobilovou stříkačku.
Štěpkovače větví pro Velkomeziříčsko - Btešsko
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 5 kusů štěpkovačů větví pro zpracování dřevní hmoty v katastrálních územích vybraných obcí Mikroregionu Velkomeziříčsko - Bítešsko.
Poptávám vodoměrnou šachtu
Poptávám cenovou nabídku na vodoměrnou šachtu. Děkuji L.Schánilec
Městys Měřín - Stavební úpravy a modernizace ZŠ Měřín
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy a modernizace základní školy v Měříně. Předmětem veřejné zakázky jsou stavební objekty: SO 01 - Výměna výplní otvorů, SO 02 - Bezbariérové prvky stavby, SO 03 - Modernizace vstupu a šaten, SO 04 - Vzduchotechnika kuchyně, SO 05 - Vykládací rampa u školní kuchyně. Dále viz zadávací dokumentace.
Operační stoly pro centrální operační sály - II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 8 ks operačních stolů včetně kompletního příslušenství pro jednotlivé obory. Předmětem veřejné zakázky je také poskytnutí pozáručního servisu na dodávané zařízení, a to v délce 8 let ode dne skončení záruční doby.
Školní statek Humpolec - Rekonstrukce sušky
Předmětem veřejné zakázky jsou bourací práce na demolici starého objektu sušky, včetně demontáže a likvidace staré technologie sušky na Školním statku Humpolec. Dále veřejná zakázka zahrnuje stavební práce na novém objektu sušky včetně nové technologie, rozvodů plynu k objektu sušky a po areálu školního statku, rozvody slaboproudu k objektu sušky ...
Skladovací nadzemní nádrže PHM
Pořízení 5 ks nadzemních nádrží pro skladování pohonných hmot - motorové nafty.
Dodávka technologických vozidel nad 5 t na údržbu komunikací Kraje Vysočina; opakované řízení
Dodávka pěti technologických vozidel kategorie N2 s pohonem kol 4x2 a zážehovým přeplňovaným motorem pro metanová paliva, v provedení 4 ks sklápěcí nástavba a 1 ks skříňová nástavba. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je dále doprava souboru vozidel na místo plnění, jejich uvedení do provozu a předvedení funkčnosti. Dále zaškolení obsluhy ...
Preference městské hromadné dopravy města Třebíč - LED označníky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spočívající v dodávce a instalaci LED označníků pro městskou hromadnou dopravu v Třebíči.
Dodávka hydraulických nakládacích jeřábů
dodávka 3 ks hydraulických nakládacích jeřábů standardního typu včetně montáže na valníkový kontejner kupujícího
Hybridní gama kamera SPECT/CT s integrovaným diagnostickým CT zařízením
Předmětem veřejné zakázky je dodávka (včetně montáže, souvisejících stavebních úprav a uvedení do provozu) hybridní gama kamery SPECT/CT s integrovaným diagnostickým CT zařízením, a dále provádění jeho záručního a pozáručního servisu. Další podmínky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci uveřejněné na profilu zadavatele.
Důlní vrtné soupravy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks vrtných souprav včetně dopravy.
Skiagraficko-skiaskopický komplet
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka nového zdravotnického prostředku - 1 ks skiagraficko-skiaskopického kompletu pro použití na radiologickém oddělení zadavatele, a to včetně dopravy do sídla zadavatele, montáže - uvedení do provozu a provedení potřebných zkoušek k uvedení do provozu dle platné legislativy, ...