Objemné klimakomory
Předmětem výběrového řízení je dodávka 4 ks objemných klimakomor dle specifikace zadavatele viz zadávací dokumentace vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, uživatelské podpory, montáže, zprovoznění a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
BBMRI - dokumentační systém a PCR termocykler
Předmětem plnění veřejné zakázky na dodávky je dodávka, instalace a uvedení do provozu následujícího zařízení - dokumentační systém elektroforetických gelů a Real-time PCR termocykler, oba v počtu 1 ks.
Rekonstrukce učeben pro obor Informační technologie včetně posílení vnitřní konektivity školy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky – počítačových sestav, monitorů, klávesnic, myší, serverů, licencí operačního systému, projektorů, tiskárny, zdrojů nepřerušovaného napájení, síťových komponentů a příslušenství včetně instalace síťových rozvodů a souvisejících stavební prací pro Střední školu informatiky a finančních služeb, ...
Modernizace strojních pracovišť pro výuku kovoobrábění
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 12 ks frézek a 12 ks soustruhů, a to dle bližší specifikace a požadavků zadavatele uvedených v zadávacích podmínkách.
DSP - ERDF: Přístrojové vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je je dodávka, instalace a uvedení do provozu následujícího zařízení: - automatizovaný western blot systém v počtu 1 ks, - ultrazvukový přístroj se SW pro fúzi s CT nebo MR obrazy v počtu 1 ks, - monitor vitálních funkcí a ventilátor pro umělou plicní ventilaci v počtu po 3 ks.
Úspory energie ve výrobním objektu firmy OKNA JUHA
Předmětem díla jsou stavební práce spojené s úsporami energie a snížením energetické náročnosti budovy truhlárny Babina 90, 331 01 Plasy, které spočívají především v zateplení obvodových stěn, zateplení střechy, výměně otopného zařízení, instalace FVE, LED osvětlení a automatické regulace odsávání hoblin.
DeNOx kotle K3 v Plzeňské energetice a.s.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dílo spočívající v realizaci veškerých dodávek věcí, prací, služeb spojených s přípravou a provedením denitrifikace provozovaného kotle K3 ve společnosti Plzeňská energetika a.s. Zakázka bude mít charakter dodávky „na klíč“ a bude provedena v souladu s požadavky, podmínkami, specifikacemi a ostatními údaji ...
Dodávka vybavení projektu PROSIT v Plzni
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace dodávek pro projekt „PROSIT v Plzni“ v obci a k. ú. Plzeň v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami, které je rozděleno na 4 části: Část 1 - Školící pomůcky a zařízení Část 2 - IT vybavení Část 3 - Nábytek Část 4 – Vybavení pro venkovní hřiště
Výměna technologií měníren Bory a Letná
Předmětem plnění této veřejné zakázky je rekonstrukce – výměna technologií trakčních měníren, konkrétně měnírny Bory a měnírny Letná, včetně vynucených stavebních úprav objektů měníren. Součástí předmětu plnění je i zajištění mobilní měnírny pro náhradní napájení po dobu realizace rekonstrukce měnírny Letná.
Zkvalitnění výuky v klíčových kompetencích na ZŠ v Plzni – etapa II.
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace stavebního díla „Zkvalitnění výuky v klíčových kompetencích na ZŠ v Plzni – etapa II. a 17. ZŠ a MŠ – Vybavení odborných učeben“ v k. ú. Plzeň včetně zajištění kolaudačního souhlasu (kde je relevantní) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami, které je rozděleno na 5 částí: Část 1a – ...
Dodávka řídicího systému divadelních technologií Velkého divadla
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je realizace akce s názvem „Dodávka řídicího systému divadelních technologií Velkého divadla“ v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Tato akce zahrnuje zejména tyto dílčí činnosti: 1. Repase rozváděčových skříní 2. Výměna ovládacích pultů 3. Instalace nového ...
Bruska na plocho
Předmětem zakázky je dodávka brusky na plocho dle specifikace zadavatele vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, příslušenství a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Testovací systémy pro HiL testy VI
Předmětem zakázky je dodávka testovacích systémů dle specifikace zadavatele vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, montáže a zprovoznění a poskytnutí uživatelské podpory. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Testovací systémy pro HiL testy V
Předmětem zakázky je dodávka testovacího systému dle specifikace zadavatele vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, montáže a zprovoznění a poskytnutí uživatelské podpory. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Testovací systémy pro HiL testy IV
Předmětem zakázky je dodávka testovacích systémů dle specifikace zadavatele vč. balení, dopravy do sídla zadavatele, montáže a zprovoznění a poskytnutí uživatelské podpory. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Dynamický nákupní systém na nábytek pro ZČU
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky nábytku
Zkvalitnění výuky v klíčových kompetencích na ZŠ v Plzni – etapa I. – Vybavení odborných učeben
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky k projektu "Zkvalitnění výuky v klíčových kompetencích na ZŠ v Plzni – etapa I. – Vybavení odborných učeben - opakování" v k.ú. Plzeň v souladu se zadávacími podmínkami, které je rozděleno na 2 části: Část 1c – zatemnění a Část 1d – schodolezy.
Diagnostika pro stanovení kostních a nádorových markerů a ACTH - OID - 2017
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro přístrojovou analýzu kostních a nádorových markerů a hormonu ACTH v rozsahu a specifikaci dle bodu 2.4.. Součástí plnění zakázky je rovněž bezplatné zapůjčení nového plně automatického analyzátoru a příslušenství pro zpracování nabízených reagencií s odpovídajícím výkonem. ...
Nákup zařízení pro úsekové měření rychlosti
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka a instalace technických zařízení pro úsekové měření rychlosti vozidel v katastrálním území Statutárního města Plzeň, která budou zadavateli sloužit pro provádění měření rychlosti motorových vozidel dle zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů, v platném znění ...
Dynamický nákupní systém na laboratorní  a měřicí techniku
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky laboratorní a měřicí techniky.
Dynamický nákupní systém na dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek.
Dynamický nákupní systém na výpočetní techniku
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky výpočetní techniky.
Vstřikovací lis
Předmětem výběrového řízení je dodávka vstřikovacího lisu vč. balení, dopravy, instalace, zprovoznění, zkušebního provozu, uživatelské podpory a zaškolení uživatelů v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Poptávám zhotovení nových výloh do obchodu
Poptávám zhotovení nového portálu do obchodu v Plzni. Jedná se o jednu výlohu (přibližně š 3,4 na v 2,5 m) a druhou menší výlohu i s dveřmi. Materiál hliník, ocel nebo dřevo, sklo.
5-ti osé obráběcí centrum
Předmětem výběrového řízení je dodávka 5-ti osého obráběcího centra vč. příslušenství, balení, dopravy, instalace, zprovoznění, zkušebního provozu, uživatelské podpory a zaškolení obsluhy v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.