Konzultační a poradenské služby pro implementaci návrhového SW EPLAN do kořenového řídicího systému
Předmětem zakázky je konzultační a poradenská činnost při vývoji řídicího systému TRACK. Pro propojení návrhu stanice a tvorby výrobní dokumentace je potřeba vytvořit novou databázi 3D parametrických modelů komponentů, která umožní vytvoření modelu celé sestavy automaticky na základě parametrů z návrhového softwaru HESCOpro. Zároveň je potřeba ...
Konzultační a poradenské služby pro implementaci návrhového SW T-Flex CAD
Předmětem zakázky je konzultační a poradenská činnost při vývoji řídicího systému TRACK. Pro propojení návrhu stanice a tvorby výrobní dokumentace je potřeba vytvořit novou databázi 3D parametrických modelů komponentů, která umožní vytvoření modelu celé sestavy automaticky na základě parametrů z návrhového softwaru HESCOpro. Zároveň je potřeba ...
Rentgenový kabinový systém pro nedestruktivní kontrolu materiálu pro FST-KMM
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompletního kabinového RTG zařízení pro nedestruktivní testování materiálu metodou „Direct Radiography“. Bližší specifikace je uveřejněna na profilu Zadavatele v Závacích podmínkách VZ.
Dodávka výpočetní techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky pro sdružení zadavatelů
Pořízení technologie pro velkoformátový UV tisk
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění: 1x Flatbed velkoformátová tiskárna s UV vytvrzováním inkoustů. Technické parametry požadovaného zařízení jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Analyzátor hluku a vibrací vozidel
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka analyzátoru hluku a vibrací vozidel, potřebného pro výzkumnou základnu trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s. Popis plnění je blíže vymezen v příloze č. 4 této zadávací dokumentace.
Dodávka šokové teplotní komory
Předmětem výběrového řízení je dodávka šokové teplotní komory vč. balení, dopravy, instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Dodávka stresové komory
Předmětem výběrového řízení je dodávka stresové komory vč. balení, dopravy, instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Dodávka klimatické komory
Předmětem výběrového řízení je dodávka klimatické komory vč. balení, dopravy, instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Rekonstrukce bytových domů Plachého 44, 46 a 48, Plzeň
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní rekonstrukce tří pětipodlažních bytových domů. Součástí zakázky jsou vnitřní úpravy a výměna otvorů včetně zateplení objektů. U dvou domů bude zbudován výtah.
Stavební úpravy v objektu č. p. 290 Vnitřní město v Plzni, nám. Republiky 41 – výtah radnice II
Předmětem bude zejména realizace stavebních prací a služeb a poskytnutí souvisejících dodávek vč. stavebních a stavebně-montážních prací nutných k přípravě, k řádnému provedení a dokončení díla ve smluvním termínu, k předání díla zadavateli bez vad a nedodělků včetně získání kolaudačního souhlasu ve smluvním termínu.
Dynamický nákupní systém na dodávky IT vybavení pro Plzeňský kraj - Krajský úřad Plzeňského kraje
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou za zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky těchto komodit: stolní počítač; přenosný počítač; tablet (PC); pracovní stanice; plochý monitor; laserová tiskárna (barevná, černobílá); příslušenství k dodávkám pořízeným v dynamickém nákupním systému (zejména ...
Dynamický nákupní systém na dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek
Nákup a dodávka částí a příslušenství fotokopírovacích strojů, zásobníků tonerů a tonerů pro tiskárny, fotokopírovací stroje a střediska zpracování dat v nepravidelných intervalech a odlišných objemech po celou dobu trvání DNS.
Dynamický nákupní systém na výpočetní techniku II.
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky výpočetní techniky.
Dynamický nákupní systém na tiskárny, kopírky, multifunkce II.
Nákup a dodávka standardního kancelářského ICT vybavení (tiskárny, skenery, kopírky, multifunkce) v nepravidelných intervalech a odlišných objemech po celou dobu trvání DNS formou jednotlivě vyhlašovaných veřejných zakázek.
Dynamický nákupní systém na nábytek pro ZČU
Zavedení dynamického nákupního systému (dále jen "DNS") na nábytek pro ZČU dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS.
Dynamický nákupní systém na audiovizuální techniku II.
Nákup AV techniky dle aktuálních potřeb zadavatele přes DNS
Dynamický nákupní systém na laboratorní a měřící techniku II.
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky laboratorní a měřicí techniky.
Rekonstrukce stravovacího provozu Fakultní nemocnice Plzeň - areál Bory - Gastronomická část
Předmětem veřejné zakázky je modernizace gastronomického provozu Fakultní nemocnice Plzeň – areál Bory. Rekonstrukce řeší stávající provoz, který je svým strojovým vybavením a dispozičním uspořádáním pro zadavatele nevyhovující. Projektem navržený gastronomický provoz splňuje hygienické požadavky a kritéria moderního provozu především s ohledem na ...
Dodávka nástrojů pro management ECU VII
Předmětem zakázky je dodávka souboru SW a HW nástrojů pro management a konfiguraci ECU (electronic control unit) včetně dopravy do sídla zadavatele a poskytnutí uživatelské podpory po dobu nejméně jednoho roku. Předmětem plnění zakázky je soubor SW a HW nástrojů a souvisejících systémů pro optimalizaci, parametrizaci (kalibraci) elektronických ...
Svařovací zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je soubor moderních svařovacích zařízení včetně požadovaného experimentálního, doplňkového a nástrojového vybavení a souvisejícího příslušenství pro výukové a výzkumné účely. Součástí dodávky budou kromě invertorových zdrojů i certifikáty, prohlášení o shodě, dodávka technické dokumentace v českém nebo anglickém ...
Výpočetní technika (II.) 061-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek 032-2016
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek 030-2016
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek 031-2016
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek, dle aktuálních potřeb zadavatel.