Pořízení technologie pro potisk sublimací a latexem
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění - 1 ks zařízení pro potisk sublimací Technická specifikace zařízení je uvedena v zadávací dokumentaci. Součástí dodávky bude instalace a montáž zařízení včetně zaškolení obsluhy.
Dodávka robotizovaného svařovacího pracoviště
Předmětem výběrového řízení je dodávka robotizovaného svařovacího pracoviště včetně příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení, záručního servisu a pozáručního servisu.
Pořízeni roboticke svařovací buňky
Předmětem výběrového řízení je výroba, dodávka, vyložení, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy robotické svařovací buňky.
Pořízeni roboticke svařovací buňky
Předmětem výběrového řízení je výroba, dodávka, vyložení, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy robotické svařovací buňky.
Doplnění a obnova měřících přístrojů na vodohospodářském majetku města
Předmětem zakázky je dodávka, montáž a instalace měřících zařízení (hladinoměry, průtokoměry, tlakoměry) na vybraných vodárenských objektech v majetku města Plzeň. Součástí dodávky je i zajištění spolehlivého přenosu vybraných dat na VH dispečink.
Pořízeni roboticke svařovací buňky
Předmětem výběrového řízení je výroba, dodávka, vyložení, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy roboticé svařovací buňky.
Dodávky spotřebního materiálu do tiskáren v období duben 2017 – březen 2018
Předmětem zakázky jsou dodávky originálního a alternativního spotřebního materiálu do tiskáren. Originálním spotřebním materiálem jsou míněny tonerové kazety a barvící pásky vyráběné přímo výrobcem tiskárny. Alternativním spotřebním materiálem jsou míněny tonerové kazety a barvící pásky vyráběné jiným výrobcem než výrobcem tiskárny. Předmětem ...
Univerzální hydraulický lis s otevřeným rámem ve tvaru C
Předmětem výběrového řízení je dodávka nového univerzálního hydraulického lisu s otevřeným rámem ve tvaru "C", s jmenovitou lisovací silou 160 kN, s řídicím systémem umožňujícím plynulé odměřování polohy a rychlosti pohybu beranu. Ovládání je požadováno ruční i nožní, provedení stojanové bez nutnosti stavebních základů. Více informací viz zadávací ...
Obnova a servis analyzátorů pro měřící stanice čistoty ovzduší
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka analyzátorů pro měření škodlivin v ovzduší dle technické specifikace uvedené v příloze č.1 této dokumentace (smlouva) vč. montáže dodávky a následného záručního servisu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami
Dodávka středněkapacitních nízkopodlažních tramvají
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka až 16 kusů středněkapacitních nízkopodlažních tramvají (dále též jako „dodávka tramvají“) splňující ke dni podání nabídky Zadavateli veškeré podmínky pro provoz, včetně provozu v městské hromadné dopravě osob, stanovené obecně závaznými právními předpisy platnými na území České republiky, které jsou současně ...
Inteligentní výškový skladový systém
Předmětem výběrového řízení je dodávka inteligentního výškového skladového systému vč. balení, dopravy, instalace, zprovoznění, uživatelské podpory a zaškolení uživatelů v sídle zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
Cévní protézy 2017
Předmětem zakázky jsou dodávky cévních protéz ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let. Celkový rozsah zakázky je 406 ks v členění dle jednotlivých skupin a položek, podrobnosti viz ZD.
Dodávka 5-ti osého vertikálního CNC centra
Předmětem výběrového řízení je dodávka 5-ti osého vertikálního CNC centra včetně příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení, záručního a pozáručního servisu.
Dodávka optického měřicího přístroje
Předmětem výběrového řízení je dodávka optického měřicího přístroje, včetně příslušenství, dopravy, instalace, uvedení do provozu, zaškolení a záručního servisu.
Technologie pro materiálové využití BRO kompostováním – Štěpán Bečvář
Předmětem plnění této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka technologie pro materiálové využití BRO kompostováním – Štěpán Bečvář, v rozsahu specifikovaném touto zadávací dokumentací (dále jen „ZD“)a technickými podmínkami pro nadlimitní režim. Předmětem dodávky je drtič biosubstrátů, který bude sloužit pro desintegraci přijatého matriálu a pro ...
Zavedení dynamického nákupního systému pro průběžné a opakované nákupy výpočetní techniky
Předmětem zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému (dále jen DNS) pro zadávání veřejných zakázek na dodávky výpočetní techniky. Dynamickým nákupním systémem se rozumí plně elektronické řízení pro běžné nákupy a služby ve smyslu Hlavy III. (§§ 138 – 142) zákona. Doba trvání zavedeného DNS bude 4 roky od okamžiku jeho zavedení, ...
Položky výzkumné základny pro trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s. III.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka dalších jednotlivých položek, potřebných pro výzkumnou základnu trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s. Předmět plnění je rozdělen na 8 částí. Bližší specifikace předmětu a podmínek plnění jednotlivých částí zakázky je uvedena v Příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Dodávka digitálních čtyřkanálových osciloskopů včetně příslušenství III
Předmětem výběrového řízení je dodávka 4 ks digitálních čtyřkanálových osciloskopů včetně příslušenství (např. měřící sondy), balení, dopravy a uživatelské podpory. Plnění bude realizováno formou dílčích objednávek ze strany zadavatele. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky (dílčích objednávek ze strany zadavatele).
Položky výzkumné základny pro trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka dalších jednotlivých položek, potřebných pro výzkumnou základnu trakční výzbroje vozidel ŠKODA ELECTRIC a.s. Předmět plnění je rozdělen na 5 částí. Bližší specifikace předmětu a podmínek plnění jednotlivých částí zakázky je uvedena v Příloze č. 4 zadávací dokumentace.
Poptávám přístroj na vysoušení zdiva
Poptávám přístroj na vysušování zdiva pomocí magnetokineze.
DNS pro standardizovaný nábytek 2017 až 2018
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky standardizovaného nábytku pro zadavatele a splnění dalších s tím souvisejících závazků.
Dodávka 18 metrových nízkopodlažních městských autobusů v letech 2018 až 2023
Předmětem veřejné zakázky je dodávka až 22 kusů nových 18 metrových nízkopodlažních městských autobusů, vybavených systémem pro informování cestujících a klimatizací salonu cestujících splňující ke dni podání nabídky Zadavateli veškeré podmínky pro provoz, včetně provozu v městské hromadné dopravě osob, stanovené obecně závaznými právními předpisy ...
Obnova a modernizace lůžkového fondu návazné péče ve FN Plzeň
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového (nikoliv repasovaného) lůžkového vybavení (lůžka a stolky) včetně montáže, uvedení dodaného vybavení do provozu, instalace a instruktáže obsluhy, s cílem modernizace a obnovy vybraných klinik a oddělení významných pro poskytování návazné péče v rámci FN Plzeň, které je v současné době amortizované a ...
Obnova a modernizace zobrazovací techniky návazné péče ve FN Plzeň
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení včetně montáže, uvedení dodaných zařízení do provozu, instalace a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení jednotlivých pracovišť souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru a u vybraného přístrojového vybavení pak k poskytování ...
DNS pro tonery a náplně 2017 až 2018
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky tonerů a inkoustových náplní pro tiskárny a faxové přístroje a části a příslušenství fotokopírovacích strojů a dále barvících pásek pro jehličkové tiskárny pro zadavatele a splnění dalších s tím souvisejících závazků.