FN Olomouc - Neurostimulační systémy II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantabilních neurostimulančích systémů k lečbě Hlubokou Mozkovou Stimulací (DBS) a k léčbě bolestivých stavů.
Okludery určené ke katetrizačnímu uzávěru ouška levé síně
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky katetrizačních implantabilních samoexpandibilních dvoudiskových okluderů k uzávěru ouška levé síně (LAA), včetně zaváděcího instrumentária k provedení výkonu. Součást dodávky jako kompletní instrumentárium k provedení výkonu, k uzávěru ouška levé síně je okluder a zaváděcí katetr (zavaděč).
Okludery určené ke katetrizačnímu uzávěru defektu septa síní
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky katetrizačních implantabilních samoexpandibilních dvoudiskových okluderů k uzávěru defektu septa síní (ASD) včetně instrumentária k provedení výkonu, a katetrizačních implantabilních samoexpandibilních dvoudiskových okluderů k uzávěru patentního (otevřeného) foramen ovale (PFO) včetně instrumentária ...
Dodávka traktorové sekačky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 kusů traktorů s univerzálním žacím ramenem a 1 kusu traktoru se dvěma univerzálními žacími rameny dle požadavků zadavatele a rozpisu technických parametrů traktorů.
2 ks operační stůl mobilní pro Nemocnici AGEL Přerov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 2 ks mobilních operačních stolů pro Nemocnici AGEL Přerov.
Inokulační automat
Předmětem plnění veřejné zakázky je Dodávka, instalace a uvedení do provozu inokulačního automatu pro Ústav mikrobiologie včetně příslušenství a provedení zaškolení personálu.
Diagnostika PATOLOGIE 2021
Předmětem veřejné zakázky jsou opakující se dodávky diagnostik s certifikací CE-IVD a spotřebního materiálu pro Ústav klinické a molekulární patologie
FZV/UPOL - Dodávka plicního ventilátoru III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu plicního ventilátoru. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu: „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg.č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také předvedení systému, zaškolení ...
Poptávám pokovení částí kachlových kamen
Potřeboval bych v rámci restaurování historických kachlových kamen nové pokovení kovových částí /dvířka průduchů, kovové mřížky .Je možné se na zakázce s Vámi domluvit?
Šternbersko door to door systém sběru a svozu odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka: 14 425 ks nádob na tříděné odpady o objemu 240 l, 23 ks nádob na tříděné odpady o objemu 770 l s horním výsypem, 144 ks nádob na tříděné odpady o objemu 1100 l s horním výsypem, 43 ks nádob na tříděné odpady o objemu 1500 l se spodním výsypem, 2 ks kontejneru na textil o objemu 2,5 m3, připevnění 14.619 ks ...
Spotřební materiál pro elektroanatomický 3D mapovací systém - sdružený nákup
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky ablačních a diagnostických katétrů.
FN Olomouc - Totální endoprotézy kyčelního a kolenního kloubu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky implantátů pro totální náhrady kyčelního a kolenního kloubu.
Dodávka 2 svozových vozidel
Dodávka 2 svozových vozidel
Pořízení nádob a kontejnerů pro obce Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko
Předmětem zadávacího řízení je pořízení 10 114 nádob s horním výsypem na tříděný odpad, 167 nádob se spodním výsypem na tříděný odpad a 29 velkoobjemových kontejnerů na bioodpad a objemný odpad s různými parametry (dále jen „předmět koupě“). Předmět koupě bude dodán do 26 obcí v mikroregionu Zábřežsko. Přesné určení místa dodání a rozdělení ...
Hmotnostní spektrometrie spojená s bezkontaktním nástřikem vzorků
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení pro hmotnostní spektrometrii spojenou s bezkontaktním nástřikem vzorků. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena viz odst. 2.2 zadávací ...
PřF - Vakuové komponenty pro iontovou past
Předmětem veřejné zakázky jsou vakuové komponenty, které budou nové aparatury lineární kvadrupólové iontové pasti. Aparatura je určena k produkci iontů vápníku či barya a k jejich následovnému udržování v pasti a laserovému chlazení.
Materiál spotřební k harmonickému skalpelu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k harmonickému skalpelu.
Pořízení strojního vybavení pro SŠ řemesel a OU Lipová - lázně - CNC krytovaná frézky na kovy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka CNC krytované frézky na kovy, které jednodušší stolní typy CNC frézek neopracují. Dále je předmětem nutná instalace, zprovoznění a zaškolení na CNC krytové frézce na kovy.
FZV/UPOL - Prstový pletysmograf
Předmětem veřejné zakázky je dodávka prstového pletysmografu pro praktickou výuku studentů Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci v rámci projektu „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg.č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání.
CRH - Transmisní elektronový mikroskop
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a zajištění záručního servisu transmisního elektronového mikroskopu.
LF/UPOL - Hmotnostní spektrometr s vysokou citlivostí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a zajištění záručního servisu sestavy kapalinového chromatografu a hmotnostního spektrometru s velmi vysokým rozlišením a přesným určením hmotnosti ve stolním uspořádání na bázi hybridního systému s kvadrupólem a ultra-vysokorozlišujícím analyzátorem pro široké spektrum kvalitativních a kvantitativních ...
FZV/UPOL - Audiometr
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů přenosného screeningového počítačového audiometru pro praktickou výuku studentů Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci v rámci projektu „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg.č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání.
PřF - Objektiv pro pozorování iontové fluorescence
Předmětem veřejné zakázky je dodávka objektivu pro kolekci iontové fluorescence. Bude používán pro efektivní detekci světla rozptýleného na prostorově přesně lokalizovaných 40Ca+ iontech. Vysoká numerická apertura umožní kolekci izotropně vyzářené iontové fluorescence z velkých prostorových úhlů.
Mimotělní oběh
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení, dodání, instalace a uvedení do provozu 2 kusů modulárního transportního perfuzního systému pro řízení a monitoraci mimotělní krevní cirkulace během kardiopulmonální perfuze na Kardiochirurgické klinice Fakultní nemocnice Olomouc.
Aspirační katétry intrakraniální k aspirační trombektomii tepen mozkového povodí II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky aspiračních katétrů určených k aspirační trombektomii tepen mozkového povodí, včetně krčního úseku karotických tepen.