FF/UPOL - Ramanův mikroskop
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Ramanovského mikroskopu s příslušenstvím. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena viz odst. 2.2 Zadávací dokumentace.
FN Olomouc - Intervenční kardiologie II.
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálních zdravotnických prostředků určených pro intervenční kardiologii a k nim náležící doplňkový materiál potřebný při léčbě pacientů s onemocněním srdce.
Operační jednotka včetně 3D zobrazovacího systému a materiál spotřební chir. předního a zadního segmentu oka
Předmětem veřejné zakázky je výpůjčka operační jednotky včetně 3D zobrazovacího sytému pro chirurgii předního a zadního segmentu oka a průběžné dodávky spotřebního materiálu pro chirurgii předního a zadního segmentu oka.
FZV/UPOL - Dodávka plicního ventilátoru II.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu plicního ventilátoru. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu: „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg.č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také předvedení systému, zaškolení ...
CLR- Posilovací rehabilitační cvičební stroje
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu soubor posilovacích rehabilitačních cvičebních strojů (cvičební stroj pro tah/zdvih pro horní končetiny, cvičební stroj pro horní část trupu na bázi stlačeného vzduchu, cvičební stroj pro addukci/abdukci dolních končetin, cvičební ...
CLR- 12 ks elektrického chodítka
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu soubor 12 přístrojů pro svalovou stimulaci / elektrických chodítek.
Aspirační katétry intrakraniální k aspirační trombektomii tepen mozkového povodí
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky aspiračních katétrů určených k aspirační trombektomii tepen mozkového povodí, včetně krčního úseku karotických tepen.
Rekonstrukce operačních sálů a dodávka stropních stativů do nemocnice Přerov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést rekonstrukci operačních sálů vč. dodávky, instalace a uvedení do provozu požadovaných zdravotnických prostředků pevně spojených s konstrukci budovy.
Ohřev pacienta
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 2 ks přístroje pro ohřev pacienta.
5 ks anesteziologický přístroj pro Nemocnici AGEL Prostějov
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 5 ks anesteziologický přístrojů pro Nemocnici AGEL Prostějov.
6 ks anesteziologický přístroj pro Nemocnici Přerov
Předmětem této VZ je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 6 ks anesteziologických přístrojů pro Nemocnici AGEL Přerov.
Výměna vodoměrů a ovládání uzavíracích ventilů na vodovodním řádě
Předmětem zakázky je výměna vodoměrů pro jednotlivé budovy s možností přenosu údajů pomocí komunikačního protokolu do nadřazeného monitorovacího systému Aréna, kde bude provedena vizualizace. Dále součástí zakázky je připojení a ovládání uzávěrů vodovodního řádu s elektrickým pohonem včetně vzdáleného ovládání a vizualizace.
Poptávám kalibraci tlakoměru krevního tlaku Omron
Poptávám kalibraci tlakoměru krevního tlaku Omron. Nejlépe v Olomouci. Kdyby ano, musím se objednat a kolik to přibližně stojí. Děkuji předem za odpověď Veronika Zezulová
Pořízení strojního vybavení pro OU a PRŠ Lipová-lázně - CNC krytová frézka na kovy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka CNC krytované frézky na kovy (oceli, kovy i dalších tvrdší materiály), které jednodušší stolní typy CNC frézek neopracují. Dále je dodávka interpolátoru pro připojení a řízení krytované frézky pomocí USB portu a řídícího SW pro krytovanou frézku. Nedílnou součástí dodávky je instalace a zprovoznění CNC stroje ...
Automatický pipetovací systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 ks automatického pipetovacího systému včetně příslušenství.
Parní sterilizátor
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 1 ks přístroje Parní sterilizátor.
Poptávám realizaci schodiště a balkonového zábradlí
Poptávám zhotovení schodiště + balkónové zábradlí. Realizace by byla z jara roku 2021. Balkónové zábradlí + madla u schodiště bych požadoval z nerezu , konstrukci schodiště z pozinku a schodnice ( nášlapy ) z pozinku s dírkami , aby se nedržela voda. Realizace by byla v Olomouci. Děkuji za odpověď. Miroslav Vrbka
PřF/CRH - Dodávka HPLC kolon
Předmětem veřejné zakázky je dodávka HPLC kolon nezbytných pro naplňování klíčových aktivit projektu, jejíž výčet včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v příloze č. 5 Zadávací dokumentace, která tvoří současně tabulku pro vyplnění nabídkových cen, přičemž jsou zde uvedeny i technické parametry požadavků zadavatele.
Simulátor intervenční kardiologie pro LF UP v Olomouci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu simulátoru intervenční kardiologie, pro potřeby projektu „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, Vývoj a Vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným ...
FF/UPOL - Rastrovací elektronový mikroskop s energiově-disperzním spektrometrem II.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rastrovacího elektronového mikroskopu s energiově-disperzním spektrometrem. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena viz odst. 2.2 Zadávací dokumentace.
PřF/CRH/2020 - Dodávka laboratorního spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka laboratorního spotřebního materiálu nezbytného pro naplňování klíčových aktivit projektu, jejichž výčet včetně technické specifikace a požadovaného množství je uveden v příloze č. 5 Zadávací dokumentace, která tvoří současně tabulku pro vyplnění nabídkových cen, přičemž jsou zde uvedeny i technické parametry ...
Nástroje chirurgické pro kliniky FNOL
Předmětem veřejné zakázky je jednorázová dodávka nástrojů chirurgických pro kliniky Fakultní nemocnice Olomouc
FZV/UPOL - dodávka kolorimetru
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů přístrojů pro analýzu základních parametrů pitné vody, pro výuku studentů Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu: „Zkvalitnění studijního prostředí“, reg.č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013296, v rámci Operačního programu Výzkum, ...
CLR - závěsný systém pro terapii stabilizace osového aparátu a kořenových kloubů 5 ks
Předmětem této veřejné zakázky ( je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 5 ks závěsného systému pro terapii stabilizace osového aparátu a kořenových kloubů .
CLR- Motodlaha programovatelná pro ruku a zápěstí
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu 1 ks programovatelné motodlahy pro ruku a zápěstí.