LF HK - CORE FACILITIES - Běžné laboratorní přístroje II - Laboratoř molekulárně mikrobiologických analýz
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky vybavení pro laboratoř molekulárně mikrobiologických analýz pro Ústav klinické mikrobiologie na Univerzitě Karlově, Lékařské fakultě v Hradci Králové. Předmět plnění příslušné části veřejné zakázky je blíže specifikován v obchodních a platebních podmínkách pro příslušnou část ...
Modernizace a dostavba Oblastní nemocnice Náchod, a.s., I. Etapa - dodávka vybavení IT technikou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka počítačů a tiskáren (HW) včetně softwarů (SW) a licencí a poskytnutí souvisejících služeb dle specifikace a rozsahu obsažené v Příloze č. 1 a 3 zadávacích podmínek.
FaF UK-Recirkulační chladící jednotka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka recirkulační chladící jednotky pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
LF HK - CORE FACILITIES -  Laboratoř experimentální gastroenterologie
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnických a laboratorních přístrojů a zařízení pro Univerzitu Karlovu, Lékařskou fakultu v Hradci Králové.
Vybavení nemocnice Rychnov nad Kněžnou v rámci návazné péče IV
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 3 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“) s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Vybavení nemocnice Rychnov nad Kněžnou v rámci návazné péče - ultrazvuky
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 2 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“), včetně instalace, uvedení dodaných ZP do provozu a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem zdravotnických ...
Vybavení nemocnice Rychnov nad Kněžnou v rámci návazné péče III.
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 3 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“) včetně montáže, uvedení dodaných ZP do provozu, instalace a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem zdravotnických ...
Vybavení nemocnice Rychnov nad Kněžnou v rámci návazné péče V.
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 4 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“), s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Vybavení ONN pro návaznou péči - zdravotnické přístroje a vybavení II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“) spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Vybavení ONN pro návaznou péči - EKG přístroje
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (nikoliv repasovaných) 11 ks elektrokardiogramů na vybraná pracoviště Oblastní nemocnice Náchod a.s.
Vybavení nemocnice Rychnov nad Kněžnou v rámci návazné péče II.
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 7 části, je dodávka a instalace nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů.
Vybavení ONN pro návaznou péči - Průtokový cytometr II.
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka průtokového cytometru do Oblastní nemocnice Náchod a.s.
Imunonefelometrické analýzy proteinů na plně automatickém analyzátoru
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky diagnostik včetně veškerého spotřebního materiálu, kalibrátorů a kontrolního materiálu potřebného k provádění imunonefelometrických analýz určeného spektra analytů po dobu 4 let. CPV kódy: Diagnostické přístroje 33124100-6 Diagnostika 33694000-1
Pořízení notebooků a LCD monitorů pro Královéhradecký kraj 2020
Předmětem veřejné zakázky je dodání nových dosud nepoužitých notebooků a LCD monitorů, konkrétně: 100 kusů notebooků varianty I., 30 kusů notebooků varianty II. (všechny notebooky včetně dokovací stanice, replikátoru) a 40 kusů LCD monitorů, včetně příslušenství, a to vše dle technické specifikace a minimálních parametrů podrobně rozvedených v ...
Modernizace a dostavba Oblastní nemocnice Náchod, a.s., I. Etapa - dodávka vybavení - úložné regály
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka volného vybavení - úložných regálů a poskytnutí souvisejících služeb. Součástí plnění je i doprava zboží, jeho montáž a instalace na místo určení dle pokynů kupujícího. Podrobná specifikace předmětu dodávky s požadovanými technickými parametry je uvedena v Příloze č. 1 zadávací dokumentace: Projektová ...
FaF UK - Laminární box, Inkubátor CO2 a Inkubátor CO2/02
Předmětem veřejné zakázky je dodávka laminárního boxu, inkubátoru CO2 a inkubátoru CO2/02 pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK - Poloautomatický přístroj pro sprejové nanášení vzorků
Předmětem veřejné zakázky je dodávka poloautomatického přístroje pro sprejové nanášení vzorků pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK - Vakuová automatická stanice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vakuové automatické stanice pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Rehabilitační přístroje pro fyzikální terapii
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - 6ks rehabilitačních přístrojů pro fyzikální terapii do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
FaF UK - Průtokový hydrogenační reaktor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka průtokového hydrogenačního reaktoru pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Modernizace automatických meteorologických stanic sítě KRNAP
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka (veškeré náklady na výrobu) včetně dopravy a montáže 4 ks měřících systémů AMS automatické meteorologické stanice v lokalitách Krkonošského národního parku , Jestřabí boudy, Rýchory, Klínové boudy a Studniční hora. Cena za předmět plnění zahrnuje rovněž i demontáž stávajících systémů, jejich dopravu ...
FaF UK - Voltametrický analyzátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka voltametrického analyzátoru pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK - Promítací mikroskop a Promítací stereomikroskop
Předmětem veřejné zakázky je dodávka promítacího mikroskopu a promítacího stereomikroskopu pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Kochleární implantáty včetně příslušenství
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kochleárních implantátů včetně příslušenství pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 2 let formou konsignačního skladu.
Vybavení ONN pro návaznou péči - Defibrilátory
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka a instalace nových (nikoliv repasovaných) 11 ks defibrilátorů vyšší třídy a 4 ks defibrilátorů nižší třídy pro vybraná pracoviště Oblastní nemocnice Náchod a.s.