Nákup hasičského vozu pro JPO Hronov
Předmětem této zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky pro JPO Hronov.
Přístroj ke zprůchodnění cév na srdci včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je nákup přístroje ke zprůchodnění cév na srdci, včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu, který je určen pro I. Interní kardioangiologickou kliniku, FN Hradec Králové.
Modernizace závlahového detailu
Jedná se o nákup stavebnicové soustavy velkoplošné závlahy na výměru 30 ha. Jde o sestavu trubek, spojek a postřikovačů. Jde o nákup mobilního odstředivého čerpadla, lineárního zavlažovače složeného z mostových dílců. Také o nákup centrálních pivotů z toho 2 kusy s celkovou délkou každého zavlažovače minimálně 260m včetně koncového přesahu a s ...
Pořízení strojního zařízení na třídění textilního a oděvního odpadu
Předmětem dodávky je třídící linka na zpracování textilního odpadu vč. dopravníků. Dále jen ZD.
Pořízení strojního zařízení na třídění textilního a oděvního odpadu
Předmětem dodávky je třídící linka na zpracování textilního odpadu vč. dopravníků.
Akumulace energie ve společnosti REMO ELEKTRA
Cílem zakázky je doplnění OZE na bázi fotovoltaických panelů, bateriovým dobíjecím systémem o předpokládané kapacitě úložiště 153,6 kWh. Požadujeme, dodávka technologie a montáž byly provedeny dodavatelsky, zadavatel nepředpokládá dílčí plnění.
Poptáváme ochranné pomůcky
Poptávám produkty PAINT-TEX + kombinézy - 30762,3,4,5,6; Návleky na PNEU 30401-00; Nitrilové rukavice modré 80581-01,02,03; respirátory FFP1 30971-01 a FFP 2 30972-01; Útěrky z mikrovlákna PRAKTITEX 10291-01, 10292-01, 10293-01; Držáky útěrek 60959-00, 60955-00; Pytle na odpad modré 80101-02. Prosím o nějakou cenovou nabídku a info o ...
Zateplení budovy a pořízení decentrální vzduchotechniky, zámek ZŠ Vysoké Veselí
Zateplení objektu - Zateplení obvodového pláště - Zateplení soklu - Zateplení podlahy půdy - Výměna otvorových výplní Výměna zdroje tepla a geotermální vrty - Zemní práce - kompletní zemní práce spojené s instalací systému vč. geotermálních vrtů - Nový zdroj tepla Elektroinstalace a MaR Instalace systému větrání s rekuperací
Vybavení ONN pro návaznou péči - infuzní technika
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“) spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Poptávám rozúčtování spotřeby tepla
Poptávám cenovou nabídku na rozúčtování spotřeby tepla pro 8 bytových jednotek. Děkuji Vám.Pokorná Marie.
Akumulace energie Pražské Předměstí
Cílem zakázky je doplnění OZE na bázi fotovoltaických panelů, bateriovým dobíjecím systémem o předpokládané kapacitě úložiště 153,6 kWh. Požadujeme, dodávka technologie a montáž byly provedeny dodavatelsky, zadavatel nepředpokládá dílčí plnění.
FAF UK-Přenosný zdroj vakua
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů přenosného zdroje vakua pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Modernizace a dostavba Oblastní nemocnice Náchod, a.s., I. Etapa - dodávka chladniček na léky
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka chladniček na léky a poskytnutí souvisejících služeb včetně dohodnutých záručních podmínek. Součástí plnění je i doprava zboží do místa plnění, jeho montáž, instalaci na místo určení dle pokynů kupujícího a dále provedení funkčních zkoušek (validace, kalibrace).
Vybavení ONN pro návaznou péči - RTG systém s nepřímou digitalizací II.
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nového (nikoliv repasovaného) RTG přístroje s nepřímou digitalizací (dále jen „ZP“) včetně montáže, uvedení dodaného ZP do provozu, instalace a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (modernizace a obnovy) pracoviště nemocnice Broumov zdravotnickým prostředkem přístrojového charakteru.
FaF UK-Disoluční aparatura
Předmětem veřejné zakázky je dodávka disoluční aparatury pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Dodávka nízkopodlažních autobusů v roce 2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks nízkopodlažních autobusů v kategorii vozidla M3 se dvěma nápravami pro provoz v MHD v Hradci Králové, včetně uzavření servisní smlouvy o zajištění záručního a pozáručního servisu a dodávek náhradních dílů, blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami a poskytnutí všech souvisejících služeb ...
FaF UK - Rotor úhlový pro centrifugu II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rotoru úhlového pro centrifugu pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Izolátor nukleových kyselin pro vyšetření viru SARS-CoV-2 včetně spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka termocykléru se zaměřením na kvantitativní analýzu a zpracování velkého množství vzorků během epidemie COVID-19 pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky FN Hradec Králové. Součástí předmětu plnění je dále zajištění pozáručního BTK a ostatních činností, a to po dobu neurčitou.
DNS - dodávka laboratorního materiálu pro FaF UK v období 2020 - 2024
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za zadavatelem specifikovaných technických a obchodních podmínek dodávky laboratorního materiálu pro potřeby zadavatele: Farmaceutické fakulty Univerzity Karlovy v Hradci Králové do konce roku 2024.
Přístroj pro posturální vyšetření a terapii
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks přístroje pro posturální vyšetření a terapii do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
DNS - dodávka laboratorních přístrojů (DDHM)
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za zadavatelem specifikovaných technických a obchodních podmínek dodávky neinvestičních laboratorních přístrojů pro potřeby zadavatele: Farmaceutické fakulty Univerzity Karlovy v Hradci Králové do konce roku 2024.
Termocyklér pro real time PCR včetně BTK a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je dodávka termocykléru se zaměřením na kvantitativní analýzu a zpracování velkého množství vzorků během epidemie COVID-19 pro Ústav klinické biochemie a diagnostiky FN Hradec Králové. Součástí předmětu plnění je dále zajištění pozáručního BTK a ostatních činností uvedených, a to po dobu neurčitou.
Kombinované přístroje pro vertikalizaci a mobilizaci
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - 3ks kombinovaných přístrojů pro vertikalizaci a mobilizaci do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Transportní a sprchová lehátka a křesla pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace transportních lehátek a křesel pro přepravu pacientů a sprchových lůžek a křesel pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy č. 2 o ...
Vyšetřovací lehátka pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání a instalace vyšetřovacích lehátek a lehátka pro Vojtovu metodu pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy č. 2 o poskytování servisních ...