Modernizace a dostavba Oblastní nemocnice Náchod, a.s., I. Etapa dodávka elektrozařízení lednice
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka elektrozařízení: lednice, mrazáky a myčky a poskytnutí souvisejících služeb včetně dohodnutých záručních podmínek.
Lůžka včetně matrací a nočních stolků pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace elektricky polohovatelných lůžek včetně matrací a nočních stolků pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod ONN. Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy č. 2 o poskytování ...
Novorozenecká vyhřívaná lůžka fototerapická a resuscitační pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodání a instalace novorozeneckých vyhřívaných lůžek včetně pasivních matrací a fototerapických lamp pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod (ONN). Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy č. ...
Gynekologická a proktologická vyšetřovací lehátka pro Oblastní nemocnici Náchod
Předmětem veřejné zakázky je dodání a instalace vyšetřovacích gynekologických lehátek a proktologického lehátka pro nové prostory Oblastní nemocnice Náchod ONN. Součástí předmětu veřejné zakázky je též poskytování bezplatného komplexního záručního servisu a zajištění pozáručního servisu po dobu 5 let na základě smlouvy č. 2 o poskytování ...
Bezbariéry - Hradec Králové, Sezemická 458 a 459 a 460 a 461 a 462
Předmětem zakázky je instalace 5 ks výtahů určených ke svislé dopravě osob do celkové max. hmotnosti 400 kg (max. počet osob 5) vč. návazných dalších souvisejících prací v čtyřpodlažním panelovém obytném domě v Sezemické ulici č. p. 458 - 462 v Hradci Králové.
Obměna izolátorových boxů pro aseptickou přípravu a manipulaci s cytostatiky
Předmětem veřejné zakázky je zajištění výroby farmaceutických přípravků - především cytostatik, připravovaných v podtlakových aseptických prostorách s laminárním prouděním, s odtahem mimo budovu, s třídou čistoty A dle standardů GMP (laminární proudění) a ISO 5 dle EN 14644. Dále je předmětem veřejné zakázky zajištění případných souvisejících ...
Real-time PCR a rtPCR analyzátor včetně dodávky spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je rozšíření stávající testovací kapacity statimových vyšetření SARS-CoV-2 prostřednictvím dodávky nového analyzátoru. Součástí této veřejné zakázky jsou i dodávky spotřebního materiálu - jednorázových detekčních kazet - kitů pro detekci SARS-COV-2 a poskytování pozáručního servisu.
FaF UK - Laminární box, Inkubátor CO2 a Inkubátor CO2/02 II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka laminárního boxu, inkubátoru CO2 a inkubátoru CO2/02 pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK-Sušička s horkovzdušným sterilizátorem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka sušičky s horkovzdušným sterilizátorem pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK-Rotační vakuová odparka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rotační vakuové odparky pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK-Olejový objektiv 100x vhodný pro konfokální mikroskop
Předmětem veřejné zakázky je olejový objektiv 100× vhodný pro konfokální mikroskop pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK - Inverzní mikroskop s fluorescencí a fázovým kontrastem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka inverzního mikroskopu s fluorescencí a fázovým kontrastem pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Přístroje pro cílenou radiofrekvenční terapii
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - 3ks přístrojů pro cílenou radiofrekvenční terapii do Oblastní nemocnice Jičín a.s.
Cvičební a posilovací rehabilitační stroje a přístroje
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - souboru cvičebních a posilovacích rehabilitačních strojů a přístrojů do Oblastní nemocnice Jičín a.s. Další kódy CPV:33124110-9 - Diagnostické systémy; 33154000-4 - Přístroje pro mechanoterapii;33155000-1 - Přístroje pro fyzioterapii; 33158400-6 - Jednotka pro mechanickou terapii
Monitorovací systémy vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky monitorovací techniky (monitorů) včetně zajištění pozáručního servisu.
Dodávka vnitřního vybavení odborných učeben a laboratoří pro výuku přírodovědných předmětů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení - technického vybavení chemické laboratoře pro Biskupské gymnázium v Hradci Králové, v ul. Jana Koziny č. p. 1237, Hradec Králové, v rozsahu odpovídajícímu technické specifikaci jeho jednotlivých částí uvedených v zadávací dokumentaci.
Hemodynamický monitor
Předmětem veřejné zakázka je dodávka 2 ks hemodynamických monitorů, včetně zajištění dodávek spotřebního materiálu pro dodané přístroje, které jsou určeny pro Kardiochirurgickou kliniku a Chirurgickou kliniku FN Hradec Králové.
FaF UK - HPLC čerpadlo
Předmětem veřejné zakázky je dodávka HPLC čerpadla pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Parní sterilizátor-autokláv
Předmětem veřejné zakázky je dodávka parního sterilizátoru-autoklávu pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
FaF UK - Rotor úhlový pro centrifugu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rotoru úhlového pro centrifugu pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Mikroskop s fázovým kontrastem a pro pozorování v temném poli
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mikroskopu s fázovým kontrastem a pro pozorování v temném poli pro Farmaceutickou fakultu UK v Hradci Králové.
Vybavení rehabilitačního pracoviště
Předmětem této veřejné zakázky, kterou zadavatel rozdělil na 5 části, je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení (dále jen „ZP“) včetně montáže, uvedení dodaných ZP do provozu, instalace a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (modernizace a obnovy) rehabilitačního pracoviště nemocnice Rychnov nad Kněžnou souborem ...
Přístroj ultrazvukový diagnostický
Předmětem veřejné zakázky je zajištění ultrasonografické diagnostiky zdravotnickými prostředky se zadavatelem požadovanými vlastnostmi a s odpovídající kvalitou pro klinická pracoviště Fakultní nemocnice Hradec Králové.
LF HK - Rámcová dohoda na vybavení ICT
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody bez obnovení soutěže mezi zadavatelem a jedním dodavatelem, na základě které budou zadávány veřejné zakázky na dodávky. Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové dohody budou průběžné dodávky vybavení ICT pro Univerzitu Karlovu, Lékařskou fakultu v Hradci Králové, ...
LF HK - IRVVIn - Laboratoř molekulární patologie
Předmětem plnění jednotlivých částí veřejné zakázky jsou dodávky vybavení pro laboratoř molekulární patologie pro Fingerlandův ústav patologie na Univerzitě Karlově, Lékařské fakultě v Hradci Králové. Předmět plnění příslušné části veřejné zakázky je blíže specifikován v obchodních a platebních podmínkách pro příslušnou část veřejné zakázky ...