Předcházení vzniku biologicky rozložitelných a textilních odpadů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 999 ks odpadových nádob (kompostérů) pro separaci a kompostování biologicky rozložitelného komunálního odpadu pro obce sdružené v dobrovolném svazku obcí Moravskokrumlovsko. Součástí dodávky je rovněž dodávka 4 ks kontejnerů na textil a 2 ks štěpkovače.
Rekuperace - ZŠ JUDr. Josefa Mareše
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na zhotovení díla, jehož předmětem je zhotovení systému rekuperace a chlazení učeben v ZŠ JUDr. Josefa Mareše. Veřejná zakázka je spolufinancována Evropskou unií - Fondem soudržnosti / Evropským fondem pro regionální rozvoj / Evropskými strukturálními a investičními fondy v rámci ...
Rekonstrukce nákladních výtahů lůžkové části  V2, V3 Nemocnice Znojmo, p. o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nákladních výtahů lůžkové části V2, V3 s doplněním funkce evakuace osob. Předmětem veřejné zakázky je rovněž instalace a montáž nákladních výtahů, jejich následné servisní prohlídky, údržba a servisní činnost.
Nákup pásových zavlažovačů - Hrušovany nad Jevišovkou
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 10 ks pásových zavlažovačů o délce hadice 450 metrů s průměrem 90 mm, vstupní tlak min. rozpětí 3,5 - 11 bar s doplňky (hadice, filtry, ventily, stativ, vodoměr).
Předcházení vzniku biologicky rozložitelných a textilních odpadů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 999 ks odpadových nádob (kompostérů) pro separaci a kompostování biologicky rozložitelného komunálního odpadu pro obce sdružené v dobrovolném svazku obcí Moravskokrumlovsko. Součástí dodávky je rovněž dodávka 4 ks kontejnerů na textil a 2 ks štěpkovače.
Obměna konvektomatů ve stravovacím provozu Nemocnice Znojmo
Předmětem veřejné zakázky je dodávka gastro vybavení do stravovacího provozu Nemocnice Znojmo. Jedná se o 2 ks elektrického konvektomatu stacionárního na podestavbě, 5 ks elektrického konvektomatu se zavážecím vozíkem a 1 ks elektrického multifunkčního varného zařízení.
Lineární zavlažovače
4 ks lineárních zavlažovačů
Lesní vyvážecí souprava s pásovým podvozkem
LESNÍ VYVÁŽECÍ SOUPRAVA S PÁSOVÝM PODVOZKEM
Dodávka reagencií vč. výpůjčky diagnostických prostředků - Nemocnice Znojmo, p. o.
Předmět veřejné zakázky je rozdělen na dvě části. Účastník musí nabídnout všechny požadované položky v části, na kterou podává nabídku. Blíže viz popis zakázky u jednotlivých částí zakázky v tomto formuláři a v zadávací dokumentaci.
Nákup lineárních zavlažovačů - Šanov nad Jevišovkou
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a) lineárního zavlažovače o délce 419 metrů b) lineárního zavlažovače o délce 250 metrů
Nákup stroje
NÁKUP STROJE
Zavlažovací systém - Velký Karlov
- Závlahový systém pásový zavlažovač - komplet (5 ks) s délkou hadice 750 m - Velkoplošný mobilní závlahový systém - komplet na plochu 150 ha
Poptávám chromování blatníku na motocykl značky Jawa
Poptávám chromování blatníku na motocyklu značky Jawa 350
Výstavba závlahového systému - Farma Božice s.r.o.
Jedná se o dodávku 5 kusů pásových zavlažovačů a dodávku trubkové velkoplošné závlahy na 150 ha
Servis magnetické rezonance v Nemocnici Znojmo
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění komplexního pozáručního servisu MR scanneru Philips verze Achieva 1.5T, který vlastní a provozuje zadavatel, včetně veškerých jeho součástí a příslušenství, po dobu 9 let od zahájení plnění. Součástí pozáručního servisu jsou servis a revize ve smyslu a v souladu s Hlavou IX zákona č. 268/2014 Sb., o ...
Dodávka pivotového zavlažovače
IV.2. Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka pivotového zavlažovače o minimální délce 550 metrů. Bližší specifikace dodávky je uvedena v Cenové nabídce (položkovém rozpočtu) v Příloze č. 5 Výzvy k podání nabídek.
Štípací automat
Zadavatel hodlá zadat veřejnou zakázku na dodávku, jejímž předmětem je pořízení mobilního štípacího a krátícího stroje na palivové dřevo.
Závlaha Božice – České Křídlovice
- Závlahový systém pásový zavlažovač - komplet (4 ks) s délkou hadice 650 m - Závlahový systém lineární zavlažovač - komplet (1 ks) s délkou rámu cca 300 m - Podzemní závlahový systém - komplet na plochu 2 ha o sponu 0,75 cm
Nákup pásových zavlažovačů
Jedná se o nákup 4 kusů pásových zavlažovačů o délce hadice 450 m a průměr hadice 90 mm, bližší informace na Profilu zadavatele.
Lesnická technika – štípací a krátící stroj na palivové dřevo
Zadavatel hodlá zadat veřejnou zakázku na dodávku, jejímž předmětem je pořízení mobilního štípacího a krátícího stroje na palivové dřevo.
Miroslav - Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem plnění je dodávka jednoho kusu nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“, v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“) včetně veškerého požadovaného a povinného vybavení.
Upgrade magnetické rezonance v Nemocnici Znojmo
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení upgrade MR scanneru Philips verze Achieva 1.5T. Předmětem plnění veřejné zakázky je dále demontáž a odvoz stávajícího zařízení, nebo jeho nahrazovaných částí, které budou v souvislosti s plněním předmětu veřejné zakázky zadavatelem vyřazeny. Předmětem plnění veřejné zakázky je dále provedení ...
Nákup pásových zavlažovačů a lineáru
Jedná se o dodávku následujících strojů: Pásový zavlažovač délka hadice 520 m a průměr hadice 110 mm - 4 kusy Pásový zavlažovač délka hadice 620 m a průměr hadice 125 mm - 2 kusy Pásový zavlažovač délka hadice 720 m a průměr hadice 125 mm - 2 kusy Lineární pivot 1 kus
Vybavení odborných a specializovaných učeben Základní školy, Znojmo, náměstí Republiky
4.5. Předmětem veřejné zakázky je realizace díla „Vybavení odborných a specializovaných učeben Základní školy, Znojmo, náměstí Republiky 9“ (realizace dodávek), v rámci projektu IROP „Odborné učebny pro Základní školu, Znojmo, náměstí Republiky 9“, registrační číslo projektu: 4.5. Předmětem veřejné zakázky je realizace díla „Vybavení odborných a ...
Sanitní vozidla pro DZS Nemocnice Znojmo 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 kusů nových sanitních vozidel, která jsou podrobně specifikována v techické specifikaci (příloha dokumentace zadávacího řízení).