Pořízení nízkoemisních a bezemisních vozidel
Předmětem veřejné zakázky je: a) Pořízení 7 autobusů na palivo CNG b) Pořízení 2 elektrobusů c) Pořízení 2 midibusů (malé autobusy) elektro/hybrid elektro-CNG bus
Poptávám sběrný koš na sekačku
Poptávám sběrný koš na sekačku HUSGVARNA R 145 SV.
Dodávka vstřikovacího lisu
Zakázka obsahuje dodávku 1 ks vstřikovacího lisu pro výrobu plastových produktů s uzavírací silou min. 600 kN. Dodávka bude provedena včetně dopravy, montáže, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy.
Nemocnice Znojmo - obnova a modernizace přístrojového vybavení vybraných pracovišť
Dodávka digitálního skiagrafického stacionárního přístroje a dodávka digitálního skiagrafického mobilního přístroje včetně souvisejících stavebních úprav a poskytnutí pozáručního servisu.
Vybavení interiérů budovy ZZS JmK ve Znojmě
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení souboru kancelářského nábytku s příslušenstvím a dodávka sedacího nábytku pro pracoviště zadavatele ve Znojmě, a to způsobem a v rozsahu dle projektu společnosti ATELIER 2002 z března 2016. Součástí tohoto závazku uchazeče je přitom i instalace díla v místě splnění tohoto jeho závazku.
Rekonstrukce – podnikatelského objektu UNIDATAZ s.r.o.
Zadavatel hodlá zadat zakázku na stavební práce, jejichž předmětem je realizace stavebních úprav ve stávajícím objektu, včetně výměny stávajících výplní otvorů, realizace termopancíře na všech fasádách objektu, dále vybudování půdní nástavby nad objektem na úrovni 3. NP a instalace nového osobního výtahu.
Poptáváme montáž klimatizace
Poptáváme montáž klimatizaci Sencor.
Inovace výroby ve společnosti Miroslavské strojírny, s.r.o.
Předmětem plnění je dodávka pěti osého obráběcího centra a 3D měřícího přístroje. Podrobnější specifikace je uvedena ve Specifikaci předmětu plnění, která je jako součást zadávací dokumentace po celou dobu lhůty pro podání nabídek uveřejněna na profilu zadavatele.
Dodávka CNC soustruhu
Předmětem výběrového řízení je dodávka CNC soustruhu
Výstavba nové závlahové sítě v katastrálním území České Křídlovice
Výstavba nové závlahové sítě v katastrálním území České Křídlovice a její napojení na stávající síť, obnova a optimalizace dvou původních závlahových sítí a jejich vzájemné propojení.
Vybavení interiérů budovy ZZS JmK ve Znojmě
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení souboru kancelářského nábytku s příslušenstvím a dodávka sedacího nábytku pro pracoviště zadavatele ve Znojmě, a to způsobem a v rozsahu dle projektu společnosti ATELIER 2002 z března 2016. Součástí tohoto závazku uchazeče je přitom i instalace díla v místě splnění tohoto jeho závazku.
Modernizace čerpacích stanic
Jedná se o opravu a rekonstrukci elektrických rozvodů a trafostanic, výměnu armatur, dodávku a montáž česlí a výměnu výtlačného potrubí apod.
Dodávka technologie na sušení dýňového semene.
Předmětem této zakázky je dodávka nové výrobní technologie sušení, čištění a balení dýňového semene (automatický sušící stůl s příslušenstvím) blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami a dále poskytnutí všech souvisejících služeb nezbytných ke splnění zakázky.
Poptávám plastovou nádrž
Poptávám 1m3 nádrž z PVC v trubkovém rámu z kovu s výpustným ventilem. V čistém stavu nebo raději novou.
Nákup zavlažovací technologie - Boskovštejn
Projekt je třeba rozdělit na několik části z technického pohledu. a) Centrální pivoty – 3 ks b) Dvoukolový lineár – 1 ks c) Univerzální lineár – 1 ks d) Pásový zavlažovač – 1 ks e) Dieselové čerpadlo 1 ks + rychlospojné potrubí 167 ks trubek Další podrobnosti jsou uvedeny ve Výzvě a Zadávací dokumentaci
Dodávka technologií pro monitoring a trasování kanalizačního potrubí
Předmětem jsou dodávky spočívající v pořízení nových technologií pro monitoring a trasování kanalizačního potrubí. Dodávka je blíže specifikována v příloze č. 1 zadávací dokumentace Technická specifikace.
Pořízení výrobní linky včetně příslušenství
Předmětem zakázky je pořízení 1 ks výrobní linky pro výrobu podlahových roštů s příslušenstvím.
Výstavba nové závlahové sítě v katastrálním území České Křídlovice
Výstavba nové závlahové sítě v katastrálním území České Křídlovice a její napojení na stávající síť, obnova a optimalizace dvou původních závlahových sítí a jejich vzájemné propojení.
Poptáváme použitou brusku ozubení
TOS ZNOJMO, akciová společnost poptává použitou brusku ozubení pro broušení vnějšího přímého i šikmého ozubení a evolventního drážkování. Parametry součásti (výkresy vzorových dílů jsou přiloženy): - průměr 100mm - délka 1000mm - modul ozubení 0,5 až 4mm - délka ozubení 40mm - maximální průměr brusného kotouče do 60mm Kontakt pro ...
Poptáváme použitou obráběčku ozubení
TOS ZNOJMO, akciová společnost poptává použitou obrážečku ozubení pro výrobu vnějšího i vnitřního ozubení s možností výroby přímého i šikmého ozubení. Parametry součásti (výkres vzorového dílu je přiložen): - průměr 60mm - délka 800mm - modul ozubení 0,5 až 4mm - délka ozubení 40mm TOS ZNOJMO upřednostňuje stroj s CNC řízením i s ...
Náboj 9x19 mm na roky 2016 a 2017
Záměrem zadavatele je uzavření smlouvy na dodávku nábojů 9x19 mm. Předpokládaný počet, technický popis a technické požadavky jsou podrobně popsány v zadávací dokumentaci č.j. PPR-24988-6/ČJ-2015-990640.
Dodávka CNC vysekávacího stroje včetně nástrojů
Předmětem výběrového řízení je dodávka CNC vysekávacího stroje na plechy včetně nástrojů. Technické parametry: • Elektrický děrovací / tvářecí lis • Typ rámu – otevřený „C“ rám • Formát 2500 x 1250 mm bez přesazení • Kartáčový stůl s technologickým opatřením pro snazší ruční manipulaci s plechem po kartáčích • Výškově odjíždějící matrice ...
Servis a údržba technologií budov NZ
Předmětem veřejné zakázky je zajištění servisu a údržby vzduchotechniky a chlazení (vyjma klimatizačních jednotek ), systému měření a regulace, elektronické požární signalizace a evakuačního rozhlasu. Servisem a údržbou se rozumí zajištění preventivních kontrol, pravidelného servisu zařízení a havarijního servisu.
Separace a svoz odpadů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka svozového vozidla na kontejnery, nádob pro sběr odpadů a systému čipů pro tyto nádoby, včetně dalšího příslušenství. Veškeré dodané zboží bude tvořit ucelený systém pro svoz a separaci odpadů a bude vzájemně kompatibilní a plně funkční jako celek. Zadavatel požaduje dodání nového, nepoužitého zboží.
Poptávám radonový průzkum pro stavební povolení k RD
Poptávám provedení radonového průzkumu pro stavební povolení - výstavba RD o rozměru 20x10m. Lokalita: Mašovice u Znojma Prosím uvést cenu včetně dopravy a možného nejbližšího termínu provedení. Děkuji.