Dodávka kolového traktoru pro ŠZP Žabčice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kolového traktoru pro účely rostlinné výroby ŠZP Žabčice v souladu s Přílohou č. 1 - Technická specifikace. Součástí plnění je i doprava stroje do místa plnění, ověření funkčnosti stroje, uvedení do provozu a zaškolení cca dvou osob v délce minimálně dvou hodin přímo při práci se strojem.
Rekonstrukce historického vodárenského areálu bývalých městských vodojemů, Žlutý kopec v Brně
Účelem stavebních úprav je zpřístupnění areálu vodojemů a vnitřních prostor vodojemů samotných široké veřejnosti. V rámci investiční akce „Rekonstrukce historického vodárenského areálu bývalých městských vodojemů, Žlutý kopec v Brně“ mají být zejména vybudovány nové vstupy do objektů vodojemů, vedené schodišti z povrchu i podzemními chodbami z ...
Provázané monitorovací systémy NMB
Předmětem zakázky je dodávka provázaného monitorovacího systému skládajícího se z monitorů vitálních funkcí, transportních monitorů vitálních funkcí, centrálních stanic a telemetrických jednotek, jejichž specifikace je uvedena v Příloze č. 1 kupní smlouvy, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace. Součástí předmětu plnění je i pozáruční ...
Aplikační křesla, multifunkční křesla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka aplikačních a multifunkčních křesel v množství, dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze 2 (Vzor kupní smlouvy) a dále poskytnutí a poskytování služeb v rozsahu a za podmínek uvedených v téže příloze.
Navýšení kapacity dotřiďovací linky TESPRA Hodonín, s.r.o. - nové
Předmětem veřejné zakázky je dodávka automatického horizontálního listu včetně veškerého příslušenství lisu v rámci navýšení kapacity dotřiďovací linky. Součástí předmětu je i dodávka lisu na místo určení, demontáž stávajícího zařízení, montáž lisu, vyzkoušení a uvedení do provozu nového lisu a zaškolení obsluhy.
Multidetektorový CT přístroj
Předmětem veřejné zakázky je dodávka multidetektorového CT přístroje dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze 2 (Vzory smluv) a dále poskytnutí a poskytování služeb v rozsahu a za podmínek uvedených v téže příloze.
Bronchoskopická sestava, bronchoskop rigidní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zařízení včetně provedení souvisejících dodávek a služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 3 zadávací dokumentace (resp. 3a-3b, vždy ve vztahu k dotčené části veřejné zakázky).
Laboratorní přístroj pro USKVBL - Biohazard box
Předmětem plnění zakázky je dodávka laboratorního přístroje pro zadavatele v rozsahu a za podmínek stanovených zadávací dokumentací (Biohazard box).
Vozidla sanitní dopravní služby
Předmětem zadávacího řízení je nákup tří vozidel sanitní dopravní služby pro zřízení sanitní služby ve Fakultní nemocnici Brno - Odbor hospodářsko-technické správy - doprava.
Poptávám jednorázové palety
Poptávám jednorázové palety.
Dodávka balicího stroje pro skin balení filet
Předmětem veřejné zakázky je dodávka balícího stroje pro skin balení filet, a to včetně jeho dopravy, montáže, zapojení, zprovoznění a zaškolení obslužného personálu zadavatele.
Rozšíření expozic a vybudování zázemí pro návštěvníky TMB - gastro vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky dodávka a montáž gastro vybavení podle PROJEKTU. Zadavatel realizuje stavbu, která je přístavbou stávající budovy muzea. Stavba zahrnuje jediný stavební objekt, v němž je umístěna expozice a zázemí pro návštěvníky. Ve zrealizované stavbě bude instalováno gastro vybavení, které je předmětem plnění této veřejné ...
Dodávka monitorovacího systému do Nemocnice Blansko
Předmětem plnění veřejné zakázky v tomto zadávacím řízení je dodávka monitorovací techniky, vše v zadávací dokumentaci uvedené specifikaci a předpokládaných množstvích.
Dodávky reagencií s výpůjčkou analyzátoru
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky reagencií pro provoz automatického analyzátoru pro testování infekčních markerů dárců krve na dobu neurčitou, s podmínkou bezplatné výpůjčky 1 kusu analyzátoru s příslušenstvím, včetně jeho připojení do laboratorního informačního systému a včetně jeho plné servisní podpory (full service).
Dodávka digitálního stacionárního skiagrafického přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks digitálního skiagrafického stacionárního rtg přístroje pro Nemocnici Znojmo. Účelem předmětu dodávky je provádění základních skiagrafických vyšetření skeletu, skiagrafických vyšetření plic a srdce, nativních snímků břicha, snímků páteře, urologických vyšetření a jiných skiagrafických vyšetření v rozsahu od ...
Zdroj referenčního času na platformě PXI
Předmětem zakázky je dodávka referenčního zdroje hodin na platformě PXI Express (PXIe) obsahující systém hodin pro přesné časování a synchronizaci, který dokáže řídit stabilní oscilátor (OCXO nebo Rubidium) s návazností na globální časový zdroj hodin GPS s dlouhodobou stabilitou. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními ...
Strojní vybavení pro údržbu lesních cest ŠLP ML Křtiny - rozděleno na části
Předmětem veřejné zakázky je dodávka strojního vybavení pro provádění údržby a oprav lesních cest majetku ŠLP ML Křtiny.
UZV přístroje 2021 - REACT 98, opakované vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky šesti UZV přístrojů. Součástí dodávky přístrojů je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže. Veřejná zakázka (VZ) je rozdělená na 6 samostatných částí.
Dodávky reagencií s výpůjčkou analyzátoru III
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagencií pro močový analyzátor s podmínkou bezplatného zapůjčení analyzátoru a včetně jeho připojení do laboratorního informačního systému a plného servisu. Součástí výpůjčky je též veškeré příslušenství, záložní zdroj UPS a veškeré případné další nezbytné komponenty pro optimální funkci linky.
Evakuační výtahy - Pracoviště Dětská nemocnice
Dodávka a montáž dvou nových evakuačních výtahů, včetně souvisejících prací.
Modernizace přístrojového vybavení oddělení RDG Nemocnice Boskovice s.r.o.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž lékařské přístrojové techniky podle Technické specifikace. Veřejná zakázka bude financovaná z dotace Ministerstva pro místní rozvoj ČR. Financování předmětu plnění bude z finančních prostředků dotace Integrovaného regionálního operačního programu.
Distribuovaný systém pro sběr dat na modulární platformě včetně software
Předmětem zakázky je dodávka otevřeného distribuovaného systému sestávajícího ze sady 6 kusů autonomních modulárních platforem s nainstalovanými moduly sběru dat umožňující monitorování technologických veličin v průmyslu. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací ...
Operační stůl pro COS III
Předmětem zadávacího řízení je: - dodávka 1 ks operačního stolu včetně příslušenství (dále také „Zboží“) pro Centrální operační sály III Fakultní nemocnice Brno, pracoviště Dětská nemocnice, Černopolní 9, 613 00 Brno, - poskytování pozáručních servisních služeb k přístroji na základě servisní smlouvy uzavřené na dobu životnosti přístroje, ...
Dodávka svozových vozidel 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vozidel pro svoz komunálního odpadu, a to konkrétně: 5 x vozidlo pro svoz a sběr odpadků, konfigurace podvozku 4x2, s lineární lisovací nástavbou o objemu 15 m3 ± 1 m3 a vznětovým motorem; 1 x vozidlo pro svoz a sběr odpadků, konfigurace podvozku 6x2, zadní náprava řiditelná, s lineární lisovací ...
ZŠ Hamry, ZŠ Obřanská - stavební úpravy, ZŠ Hamry, ZŠ Obřanská - vzduchotechnika
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívajících ve výměně oken a zateplení obálky budovy, instalaci vzduchotechnických jednotek do interiéru školských pavilonů, rekonstrukci otopné soustavy, výstavby výtahu a nástavbě 1 učebny a 2 kabinetů.