Poptáváme zapůjčení vyvíječe páry
Poptáváme zapůjčení vyvíječe páry s požadovaným tlakem min 6bar. Předem děkuji za nabídku.
Hmotnostní spektrometr pro proteomické LC-MS/MS aplikace
Vysokorozlišovací hmotnostní spektrometr, s modulem pro separaci pomocí iontové mobility, určený pro kvalitativní a kvantitativní analýzu komplexních proteinových vzorků po separaci kapalinovou chromatografií, umožňující DDA i DIA sběr dat.
Přístroje pro endoskopickou a otevřenou operativu
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky laparoskopické 2D/3D sestavy, bronchoskopické sestavy, monitoru a záznamového zařízení ke stávající artroskopické sestavě a sestavy pro ICG fluorescenční detekci. Součástí dodávky přístrojů je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže. Veřejná zakázka (VZ) je rozdělená na 4 ...
Víceúčelový zametací stroj s nástavbou pro zimní údržbu
dodávka víceúčelového zametacího stroje s nástavbou pro zimní údržbu
Nové výtahy pro lůžkovou část A
Předmětem veřejné zakázky je dodání, instalace a zprovoznění 5 kusů zásobovacích a personálních výtahů na lůžkovém pavilonu A včetně demontáže a ekologické likvidace stávajících výtahů.
Dekontaminační zařízení Nemocnice Blansko
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka pro projekt „Dekontaminační zařízení Nemocnice Blansko“ registrační číslo projektu: CZ.05.3.29/0.0/0.0/19_134/0013668. Předmětem veřejné zakázky je dodávka dekontaminační jednotky na nemocniční odpady. Celý předmět veřejné zakázky je uveden v kapitole 4.1 Zadávací dokumentace. Tato kapitola popisuje ...
TMB - areál Terezy Novákové 64, Brno, SO 033 - úprava VZT jednotek
Zadavatel před časem realizoval rekonstrukci objektu S0 033 v areálu Terezy Novákové 64, Brno. Stávající systém vzduchotechniky, který je v tomto objektu v provozu, však vykazuje problémy a není zcela funkční pro zajištění mikroklimatu. Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace díla podle PROJEKTU. PROJEKT řeší úpravu některých systémů ...
Úpravy přednáškového sálu
Předmětem jsou úpravy architektonicko-stavební, požárně bezpečnostní, vytápění, vzduchotechnika, elektro silnoproud, slaboproudé rozvody, měření a regulace. Součástí této veřejné zakázky není audiovizuální technika a prvky interiéru.
Akutní dialyzační katétry
Akutní dialyzační katétry na 4 roky
Poptávám pneumatický lis
Poptávám pneumatický lis o velikosti komory do 500L. Děkuji GULDAN
Poptávám stožáry
Poptávám 4ks stožárů typ - 0402513360 KK 2,5, kdy by bylo možno si vyzvednout, platba možno i hotově, Děkuji Becha
Zesilovač s fázovým závěsem
Předmětem zakázky je dodávka dvoukanálového digitálně řízeného zesilovače s fázovým závěsem pracujícího v kmitočtovém rozsahu DC až 50 MHz. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací dokumentace.
Dynamický nákupní systém pro ICT vybavení 2022 - 2025
Veřejnou zakázkou bude zaveden dynamický nákupní systém na dodávky vybraného standardního kancelářského ICT vybavení. Podrobně bude předmět jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS, včetně technických, obchodních a smluvních podmínek, vymezen vždy ve výzvě k podání nabídek ve smyslu § 141 ZZVZ.
Rekonstrukce a dodávka zařízení pro laboratoř průtoku kapalin 2
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smluv na rekonstrukci etalonu průtoku vody a dodávku zařízení na zkoušku tlakem pro vodoměry a měřiče tepla - blíže viz popis předmětu jednotlivých částí zakázky.
Spotřební materiál a reagencie pro sekvenaci SARS-CoV-2
Předmětem zadávacího řízení je dodávka spotřebního materiálu a reagencií pro sekvenaci SARS-CoV-2 pro Interní hematologickou a onkologickou kliniku, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Fakultní nemocnice Brno, včetně bezplatného zapůjčení modulárního automatické pipetovací stanice po dobu 4 let a zajištění jejího servisu.
Poptávám výměnu akumulační nádoby
Poptávám výměnu akumulační nádoby bez výměníku za akumulační nádobu s výměníkem k tepelnému čerpadlu Nordline 19,5 kw.
Profesionální 4K monitory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka profesionálních 4K monitorů pro zajištění odborné výuky na Divadelní fakultě JAMU.
Poptávám  5 ks snímačů teploty
Poptáváme dodávku 5 ks snímačů teploty odporových ZPA 112 675 825, Pt 100 s kabelem 6,3 m. Děkuji Stanislav Mrhač
Dynamický nákupní systém pro tonery 2022 - 2025
Veřejnou zakázkou bude zaveden dynamický nákupní systém na dodávku tonerů a inkoustových náplní pro tiskárny a kopírovací zařízení. Podrobně bude předmět jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS, včetně technických, obchodních a smluvních podmínek, vymezen vždy ve výzvě k podání nabídek ve smyslu § 141 ZZVZ.
Upgrade řídicí struktury BMS
Předmětem této veřejné zakázky jsou dodávky a služby spočívající v upgradu monitorovacího a vizualizačního systému Honeywell EBI (Enterprise Buildings Integrator) a DVM (Digital Video Manager) pro sběr dat z integrovaných systémů používaných na VUT. Upgrade monitorovacího a vizualizačního systému má za cíl připravit systém na zvýšené bezpečnostní ...
Dodávka svozového vozidla na svoz nádob na komunální odpad s vyklápěčem
Předmětem plnění/dodání veřejné zakázky je pořízení 1 ks vozidla pro svoz komunálního odpadu s lisovací nástavbou s univerzálním nakladačem nádob (podvozek + nástavba) v rozsahu a podle: - SMLOUVY, - tabulky číslo 2 s názvem „Požadované parametry nabízeného vozidla“.
Preanalytický a analytický laboratorní systém včetně dodávek reagencií
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a výpůjčka preanalytického a analytického laboratorního systému a dále průběžné dodávky reagencií a dalšího spotřebního materiálu dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze 2 (Vzor kupní smlouvy) a dále poskytování služeb v rozsahu a za podmínek uvedených v téže příloze.
Ultrazvukové přístroje
Předmětem zadávacího řízení je: - dodávka 4 ks ultrazvukových přístrojů (dále také „Zboží“) pro Gynekologicko - porodnickou kliniku, Fakultní nemocnice Brno, Jihlavská 20 a Obilní trh 11, - poskytování pozáručních servisních služeb k přístrojům na základě servisní smlouvy uzavřené na dobu životnosti přístroje, tj. min. 10 let
Potřeby pro kompozici
(1) Předmětem plnění pro část 1 veřejné zakázky je dodávka IT pro potřeby kompozice viz příloha Zadávací dokumentace č. 1 - Technická specifikace zařízení a cenová kalkulace pro část 1. (2) Předmětem plnění pro část 2 veřejné zakázky je dodávka audiotechnologií pro kompozici viz příloha Zadávací dokumentace č. 1 - Technická specifikace ...
Pravidelný servis výtahů
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění pravidelného servisu výtahů v objektech zadavatele. Zadavatel provozuje celkem 125 výtahů, které byly povodně dodány různými výrobci (7 subjektů). Přehled výtahů je uveden v tabulce „Seznam výtahů“, která je součástí zadávací dokumentace.