Poptávám parní zpětnou klapku
Poptávám parní zpětnou klapku 3/4"
Změna zdroje ÚT Roudný
Změna zdroje ÚT ze současného vytápění propanem na vytápění a ohřev TUV pomocí tepelných čerpadel a solárních panelů, včetně potřebných stavebních úprav. Navržena jsou vysokoteplotní čerpadla z důvodu zajištění vytápění budov bez výměny stávajících otopných těles.
Výroba EDN - Ruční armatury
Předmětem zakázky je dodávka armatur (klapky, filtry, průhledítka, kulové kohouty, odvaděče kondenzátu, pojistné ventily, regulační ventily, zpětné ventily a klapky, průtržné membrány, atd.). Materiál nerezová ocel, nerezová ocel s výstelkou z chemicky odolného plastu, DN 15 až DN 250, PN 10 až PN 40.
Výroba EDN - Výměníky
Předmětem zakázky je dodávka 2 ks spirálových svařovaných výměníků s výkonem 780 kW, 2 ks deskových kondenzátorů s výkonem 50 kW, 4 ks deskových kondenzátorů s výkonem 29 kW, 1 ks spirálového svařovaného výměníku s výkonem 320 kW a 1 ks deskového kondenzátoru s výkonem 1 438 kW. Pracovním médiem jsou agresivní toxické chemické látky (HCN, C2N2, ...
Poptávám dodavatele topení zn. Korado Radik
Poptávám dodavatele topení s radiátory Korado, Radik, více informací v příloze
Poptávám realizaci vytápění a ohřev vody v RD
Návrh a realizace zdrojů tepla pro vytápění, ohřev TV a bazénové vody rodinného domu u Prahy Podrobnější informace: REKAPITULACE OBJEKT: -stěny z dutinových tvárnic (POTROTHERM) + ŽB. monolitické stropy, izolace cca 100 min. vlny 1NP, 2NP – obytné prostory, 1PP – BAZÉN + příslušenství, garáž, „černá kuchyně“ (s krbovými kamny), sklípek, ...
Poptávám radiátory
Sháním radiátory. Poptávám cenovou nabídku.
Sháním ND ke sprchovému koutu
Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o náhradní díl do sprchového koutu - pojezd skleněných dveří. Zakoupil jsem sprchový kout SAN TECHNIK 90x90x180 sice před 6 lety v Makru, ale bez komplikací je stále perfektní, jen pojezd dvířek ve spodní liště zrezl a osička v kloubu se silonovým obložením se rozpadla. Máte-li tyto kolečka, rád bych si ...
Sháním akumulační kamna
Poptávám montáž a nákup 2 akumulačních kamen 3KW s prostorovou regulací teploty a co nejtišším chodem ventilátoru.(přívod el. energie k umístění kamen je již zhotoven)
Poptávám výměnu kotle
Výměna kotle v rámci zelená úsporám,žádost a projekt mám podány.Potřebuji pouze provést výměnu, nový kotel Atmos DC18S na pelety + akumulační nádrž. Dražice 1000l. Děkuji za nabídky
Poptávám výrobu a montáž nerezového výměníku
Kdo by dokázal dodat či vyrobit a namontovat nerezový výměník tepla nad stávající, již zazděnou krbovou vložku v obývacím pokoji a napojit ji na kombinovaný bojler pro ohřev teplé užitkové vody v technické místnosti ???.
Poptávám plynové topidlo
Poptávám plynové topidlo o výkonu cca 3,9 kW s odtahem spalin přes zeď a z boku topidla.
Poptávám dovozce radiátorů zn. Purmo
Poptávám hlavního dovozce radiátorů Purmo.
Poptávám úsporné topení pro šicí dílnu
Dobrý den vážení.... mám malé studio nebo-li šicí dílnu v Říčanech o rozměrech 7x3,5m, výška místnosti 2,7m. Potřebovala bych nějaké úsporné topení. Nemám tady nic. Můžete mi prosím něco nabídnout? Vytopilo by mi to tady to topení do Caravanu Truma? Děkuji za zprávu.
Poptávám bojler, 100 litrů objem
poptávám 100l bojler -nabidněte
Poptávám armaturu, stavební délka 240
Poptávám armaturu L10 117 516 DN65 stavební délka 240.
Poptávám nerezový komín
Poptávám tříplášťový nerezový komín průměr 150mm,umístěný ve 2.N.P.chaty,výška 5m,pro pevná paliva,1x sopouch 45st.,prostup 1x dřevěným stropem,1xstřecha šindel 15st..
Poptávám elektrický bojler
Sháním elektrický bojler na ohřev vody ,závěsný,svislý o obsahu 80-100l do 3000,-kč
Poptávám tlakovou kanalizační trubku
Poptavám tlakovou kanalizační trubku pro přečerpávání do hlavního řádu cca 200m průměr 50 mm.
Poptávám nerezová kamna
Poptávka - Krbová kamna s teplovodní vložkou - Watertech WK15 - odběr co nejdříve, konečná cena včetně DPH? termín dodání ? způsob úhrady ?
Poptávám zpětný ventil
Poptávám zpětný ventil typ Z40117540 DN100.
Poptáváme pojistný ventil
Prosím cenovou nabídku ventil pojistný Laser 20/32 ot.př. 250kPa...1ks akce : Hala SCHUBERT Kyje
Poptávám zařízení na změkčení vody
Úprava vody pro rodinný domek - tvrdost Další informace: Dodání a instalace zařízení na změkčení vody z vlastni studny (iontoměnič). Úpravna musí pokrýt veškerou spotřebu - 4osoby.
Poptáváme solární vytápění  v RD
Dodávka a instalace solárního systému pro topení a TUV Další informace:Poptáván je systém pro vytápění RD a výrobu TUV prostřednictvím solárních panelů, akumulační nádrže a případně zařazení TČ a elektrického kotle pro dohřívání. V současné době je instalováno ÚT s elektrokotlem 12kW. RD postaven systemem TERMOMUR, 90m2 zastavěna plocha, ...
Poptávám elektrický bojler
Poptávám elektrický bojler Electrolux / AEG EWH 150 SL N - v. 1251 mm • Šířka 489 mm • Hloubka 516 mm • Příkon 2400 W • Objem 150 Litrů • Hmotnost 47 kg • Možnost instalace vertikální. Prosím pošlete nabídku.