Poptávám tepelné čerpadlo, vzduch-voda
Poptávám tepelné čerpadlo pro rodinný dům v Trojanovicích. Moravskoslezský kraj.
Poptávám kachlová kamna
Poptávám kachlová kamna do roubenky. Kamna musí kromě vaření, pečení a sušení také vytápět podlahu, ostatní místnosti (i podkroví) a zajistit ohřev vody v bojleru. Prosím o termín stavby a konečnou cenu.
Sháním vodovodní baterie Nicolazzi
Mám zájem o vodovodní baterie značky Nicolazzi.
Poptávám výměnu vypínačů u kotlů
Poptávám výměnu vypínačů na plynových kotlích Ligas - cca po 8 letech provozu se na všech čtyřech kotlích objevila stejná závada - po vypnutí vypínače nelze opět zapnout - nedrží v poloze zapnuto. Dále poptávám servisní prohlídku a vyčištění kotlů. (stacionární litinový kotel Ligas rok výroby 1999, výkon myslím okolo 20 kW, nevím přesně).
Sháním šroubovací uzávěr rozvodu topení
Kovový kruhový šroubovací uzávěr na konci rozvodu horkovzdušného topení. Profil roury 125 - 130 mm.
Poptávám ND k čerpadlu Grundfos
Sháním náhradní díly k čerpadlu Grundfos UPS 25-40 180
Poptáváme distribuci plastových dílů
20080718032 Řecká firma, která vyrábí plastové díly a příslušenství pro průmyslová, elektronická, elektrická a vzduchotechnická zařízení, poptává obchodní zprostředkovatelské služby (zastoupení, distribuci) a subdodavatelské činnosti (nabízí subdodávky). Tyto plastové díly lze použít v hračkářském průmyslu, v elektrických, elektronických, ...
Poptávám teplovodní potrubí a příslušenství
Poptávám flexibilní teplovodní potrubí z umělé hmoty, spojovací články, T-díly, izolační materiál.
Poptáváme dodávku materiálu na kanalizaci
Dodávka materiálu pro provedení venkovní kanalizace - potrubí PVC, betonové šachty atd. Specifikaci na požádání zašlu emailem. Objem dodávky cca 1 mil. Kč
Poptávám výměnu bojleru
Poptávám výměnu a instalaci nového bojleru. Konkrétně následovně: 1.) po konzultaci koupení a přivezení vybraného bojleru horizontálního typu cca 80l + sprchový panel 2.) demontáž a odvezení starého Tatramat závěsného bojleru 80l 3.) vybourání stropu v podkroví (5 poslední patro bez výtahu) 4.) odizolování stropu 5.) dovedení vody pod ...
Poptáváme vodní filtry do vepřínu
Vodní filtry na odtahy ve vepřínech
Poptáváme fotovoltaickou elektrárnu
Hledám dodavatele komletní fotovoltaické elektrárny na střechu svého rodinného domku.Využitelná plocha sedlové střechy o sklonu 27 stupňů je 140m čtverečných.Poptávám firmu která zajistí komletní servis,včetně návrhu -projektu,montáže ,financování,vyřízení licence atd.
Poptávám plynový kotel vč. montáže
Poptávám dodávku, připojení a revizi nového plynového kotle na stávající ústřední topení v rodinném domku na Pardubicku. Potřebuji starý plynový kotel KP25Z - výrobce Kovodružstvo Moravský Písek - nahradit novým.
Hledáme spolupráci v obl. solární tech., biopaliva
Fusion Worldwide Impex Pvt.Ltd je přední firma v oblasti exportu a importu. V současnosti hledá vhodné partnery v evropských zemích v následujících oborech: Solární technika, import surového palmového oleje, upotřebení biopalivo.
Poptávám ND na kotel Ekoefekt
Mám kotel Ekoefekt 24 od firmy EKOEFEKT a.s. a marně sháním dodavatele náhradních dílů. Konkrétně se jedná o motor odtahového ventilátoru ATAS CJ4C82A, který vyrábí firma ATAS Náchod. Předem děkuji.
Poptávám realizaci solárního systému v RD
Poptávám návrh, realizaci pro fotovoltanické panely pro rodinný dům, výkon kolem 5kWp, kompletní celou realizaci na klíč.
Poptáváme ventily a armatury
Poptáváme olejové a plynové vybavení jako: suché plynové filtry, domácí regulátor plynu, kuličkové, zpětné, uzavírací, tlakové kontrolní ventily, svařované armatury, ocelové příruby.
Poptávám gumovou hadici, typ HEFA
Poptávám gumovou hadici typ HEFA, s vnitřní a vnější nezavulkanizovanou ocelovou spirálou. Průměr 102mm, l = 4-5 m, odolnost pracímu oleji 80-100°C (CAS 90640-84-9, 8001-58-9), cca 5-10 ks.
Poptávám novodurová kolena, 6 ks
Novodurové koleno, průměr 32mm/45 stupňů - 6 kusů.
Poptávám navrtávací pás s planžetou
Navrtávací pas s planžetou na ocel DN 100x5/4" DN 150x5/4" DN 200x2"
Sháním výtokový ventil
Sháním výtokový ventil OLD 074 S ,ramínko"S"18cm.
Hledáme partnery z oborů klimatizace, environ. inž
Poptáváme firmy z oblasti akustiky, topení a klimatizačních systémů, environmentálního inženýrství, technologie skleníkové a technologie alternativních zdrojů energie.
Sháním uzavírací balónky k potrubí
Sháním dodavatele (prodejce ) uzavíracích balónků určených k ucpání potrubí
Hledáme distributory ventilů a armatur
Jsme jedním z předních výrobců kovových částí průchodkových transformátorů a výkonových transformátorů, také radiátorových armatur, škrticích ventilů apod. Hledáme odběratele našich výrobků.
Hledáme distributory průmyslových armatur
Hledáme distributory průmyslových armatur. Americka firma s Europskym zastupenim (European headquater) a produkci v Belgicku, Armstrong International SA, je dobře zavedeným výrobcem prumyselnych armatur (para- voda-plyn), který má prodejce v mnoha regionech po celé zemi. Nyní chce expandovat a posilnit trhy v Stredne/Vychodne Evrope ...