Poptáváme chemikálii na vyčištění oken
Poptáváme čistící přípravek na čištění silně znečištěných oken a světlíků ve výrobních dílnách. Pravděpodobně chemický přípravek, který je schopen okna odmastit i vyčistit.
BULHARSKO; Metyl silikonát draselný
Poptávám výrobce metyl silikonátu draselného, pravděpodobně ve městě Kolín, Česká republika.
PÁKISTÁN; Mastek
Chci zahájit podnikání (vývoz mastku), hledám zástupce, který může pro mne obchodovat a poskytnout informace o ceně za kg ... a mít z toho vysoký zisk. Mastek se používá při výrobě mýdla, kosmetiky, v kožařském a ropném průmyslu.
HONG KONG; Glycerin 80% - měsíční dodávky
Naše firma by chtěla pravidelně nakupovat: surový glycerin 80% množství: 1.000 Mt měsíčně Nabídněte prosím nejlepší cenu na bázi FOB a CNF Hong Kong se specifikací, balením, dodací lhůtou a obvyklými podrobnostmi.
EGYPT; Farmaceutický materiál
Jsme egyptská společnost Rotabiogen for Pharmaceutical Investmints and Chemicals. Požadujeme aktivní farmaceutický materiál "L-ornithine L-aspartate" (ornithinový aspartát) pro výrobu ve velkém. Zašlete prosím nabídku ceny na 50 kg, C.O.A. a specifikace.
ČÍNA; Chemikálie, barviva, pigmenty
Jsme profesionálním a spolehlivým dodavatelem anorganických i organických chemikálií, barviv a pigmentů v Číně. Náš sortiment: Horké chemikálie: hydroxid sodný vločky / perličky 99% / 98% / 96% fosforečnan trojsodný 98% kyselý siřičitan sodný 85% / 88% / 90% ledová kyselina octová 99% min borax deka / penta / bezvodý síran hlinitý 17% ...
MALAJSIE; Chemikálie
Poptáváme chemikálie - Labsa 96% (Linear alkylbenzene sulfonic Acid), peroxid vodíku 50%, natrium-lauryl-sulfát 92%, vůně do saponátů.
ČÍNA; Chemikálie
Jsme výrobce chemikálií. Jako čínský výrobce a vývozce chemických surovin bychom vám rádi nabídli nový katalog výrobků, které vám pomohou zlepšit práci. Výrobky, kterými se zabýváme: 1. úprava vody síran hlinitý 17% min. polyaluminiumchlorid (PAC) 31% min. 2. detergent a potravinářské aditivum karboxylmetylcelulóza (CMC) hexametafosfát ...
TURECKO; Dietylentriamin, aminoetyletanolamin
Poptávám dietylentriamin (deta) a aminoetyletanolamin.
INDIE; Konzervační činidla, pesticidy
Jsme indická firma vyrábějící konzervační činidla,pesticidy pro různá průmyslová použití. Průběžně vyvážíme do USA a Austrálie. Máme zájem rozšířit náš export do jiných zemí Evropy, poptáváme kontaktní údaje českých importérů pesticidů (včetně benzalkonium chloride).
BANGLADÉŠ; Kovový odpad, kyselina dusičná
Máme zájem dovážet kovový odpad hms 1/2, červenou čočku, cizrnu, řepková semena, cukr, pšenici, kyselinu dusičnou. Máme zájem vyvážet použité lodní motory a díly, všechny druhy tradičních i netradičních výrobků z Bangladéše.
ČÍNA; Chemikálie, barviva, pigmenty
Jsme výrobcem a vývozcem všech druhů anorganických / organických chemikálií, barviv a pigmentů v dobré kvalitě za konkurenceschopné ceny. Našimi hlavními produkty jsou: 1. litopon 2. pentaerythritol 3. oxid titaničitý 4. oxid železitý (červená / žlutý / černý / zelený / hnědý) 5. CMC 6. oxid zinečnatý 7. sazová čerň 8. urychlovač ...
ČÍNA; Síran zinečnatý
Jsme čínská výrobní a obchodní firma s chemikými výrobky. Nabízíme síran zinečnatý. V případě zájmu nás kontaktujte.
ČÍNA; Oxid ceričitý
Haozhi Rare Earth Group Co.,Ltd je profesionální výrobce lešticího prášku oxidu ceričitého. Více informací o naší firmě a výrobcích získáte na webových stránkách www.haozhigroup.com Použití: optické komponenty (čočky, prizma), plocha skla (LCD), polovodičový plátek. Hledáme obchodní spolupráci
ČÍNA; Chlorid amonný
Hledám dovozce chloridu amonného do ČR.
ČÍNA; Chemikálie
Jsme profesionální a spolehliví dodavatelé chemikálií v Číně, kteří se specializují na export chemikálií již mnoho let. Naše výrobky se dobře prodávají v Americe, na Středním východě a Jižní Asii. Jedná se o následující výrobky: 1. pigmenty a barviva - železitá červeň/žluť, litopon, sirná čerň BR200%, titanová běloba, oxid zinečnatý 2. ...
PÁKISTÁN; Chemikálie pro hořáky
Požadujeme následující chemikálie pro výrobu halogenidových hořáků: 1. halogenidové kuličky (jodid sodný - jodid indnatý - jodid thallný) pro dávkování do hořáků halogenidových výbojek 2. kysličník thoričitý jako emiter pro halogenidové hořáky.
INDIE; Chemické látky, barvy, čisticí prostředky
Jsme nákupním i dodavatelským zástupcem v Indii pro zahraniční nákupčí a prodejce na indickém trhu průmyslových surovin a chemických látek, průmyslu barev, průmyslu čisticích prostředků a cukrářském průmyslu. Suroviny nabízíme i poptáváme.
ČÍNA; Chemické suroviny
Naše firma exportuje různé chemické suroviny: 1. na úpravu vody - hliníkový sulfát 17% Min. polyaluminium chlorid (PAC) 31% Min. 2. detergenty a přísady do potravin - karboxylová metylcelulóza (CMC), hexametafosfát sodný (SHMP) 68% Min. 3. Gumárenský průmysl - uhelná čerň N220/N330/N550/N660, zinková běloba 99%/99.5%/99.7% Min. 4. Barvy a ...
KUVAJT; Lakový benzín, chemikálie
Jsme výrobci lakového benzínu a jiných chemikálií v Saudské Arábii. Více o naší firmě na www.gcir.com.sa Hledáme obchodní spolupráci.
SAUDSKÁ ARÁBIE; Průmyslové a chemické výrobky
Eid Abdullah Al Nassir Commercial Est je nově založená firma v říjnu 2008, která má usnadnit výměnu zboží a technologií mezi Evropou, Středním Východem a Severní Afrikou. Napomáháme našim klientům najít výrobky, technologie, projekty na klíč, trhy, aby jejich obchody byly více efektivní. Jsme zaměřeni zvláště na malé a střední společnosti. Naše ...
INDIE; Chemikálie
Jsme předním výrobcem a vývozcem ricinového oleje farmaceutické kvality, enzymu papain, psylliových slupek, chloridu draselného USP, normálního fosforečnanu vápenatého, síranu vápenatého BP a různých dalších speciálních chemikálií. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Papír, koření, chemikálie
Hledáme distributory následujících produktů: sulfátový papír, papír, mléko v prášku, indické koření (kurkuma a černý pepř), průmyslové suroviny a chemikálie.
INDIE; Pytle
Jsme výrobci pytlů FBIC a velkoobjemových pytlů pro balení chemikálií a minerálů. Pokud toto zboží používáte, zašlete nám svoje požadavky. Hledáme odběratele.
INDIE; Oxid zinečnatý
Jsme jedním z předních výrobců oxidu zinečnatého pomocí výroby běloby spalováním zinku a křemíkové emulze. Nejnovější technologie, nejmodernější stroje, profesionální tým lidí zajišťuje včasné dodávky objednaného zboží. Máme zákazníky v celém světě. Společnost je držitelem cerifikátu ISO: 9001:2008, ve shodě se směrnicí REACH. Více informací o ...