PÁKISTÁN; Obchodní spolupráce
Jsme jednou z nejrychleji rostoucích obchodních společností Pákistánu s kanceláří ve městě Lahore. Zabýváme se dovozem farmaceutických surovin - aktivní, neaktivní, potravinářské, krmivářské, veterinární, kosmetické, chemikálie pro nápojový průmysl, chemikálie pro textilní průmysl a další příbuzné chemické látky. Chtěli bychom rozvíjet obchodní ...
BANGLADÉŠ; Chemikálie
Jsme dodavatelé chemikálií. Hledáme potenciální odběratele, importéry z Evropy.
PÁKISTÁN; Chemikálie
Poptáváme chemikálie - N butanol, Xylene, míchaný Xylene, Hexamine
ČÍNA; Chemikálie
Jsme výrobci chemikálií, specializujeme se na export chemických surovin. Naše chemikálie jsou dobré kvality za konkurenceschopné ceny. Hledáme odběratele.
TUNISKO; Chemikálie
Jsme tuniská firma, která obchoduje s chemickými produkty a plastovými surovinami. Zastupujeme LG Chem, Oman Polypropylene; KIMFLOR. Hledáme co nejpříznivnější ceny chlorovaných rozpouštědel (jako trichloretylen a metylendichlorid) a oxidglykol (MPG, DPG), Monopropylene glycol a dipropylene glycol. Těšíme se na vzájemnou spolupráci.
SAE; Chemikálie
Poptáváme cenové údaje pro následující chemikálie: mebeverin 25-35kg, HCl BP2000 USP23, Lanolin Alcohol a Alcohol ethyl.
INDIE; Lepidlo na obkládačky, tmel na stěny
Hledáme importéry lepidel na obkládačky, práškového tmele na stěny.
BANGLADÉŠ; Stroje, chemikálie, kaučuk
Poptáváme použité stroje, LDPE-HDPE granule, kaučukovou směs, chemikálie.
PÁKISTÁN; Dusičnan draselný
Poptáváme dusičnan draselný.
ETIOPIE; Chemikálie
Poptávám nenasycený polyester, pryskyřici, rozpouštědla aceton solvent styrene, atd.
PÁKISTÁN; Chemikálie
Máme zájem importovat následující položky: -butylakrylát 02-FCLS -styrénový monomer 150PPM....02-FCS -VAM ............ 02-FCLS -PVA 01-FCL -MEG................ 01-FCL -kyselina octová 98%........ 01-FCL
PÁKISTÁN; Microsilica (ELKEM)
Poptáváme microsilicu (ELKEM): Stupeň 971-U nebo ekvivalentní. Množství = 10 MT (Pro začátek! Po dodání vyhovujícího produktu budou následovat další objednávky pravidelně.) Pošlete nám prosím cenovou nabídku na bázi C & F Karáčí. Požadujeme certifikaci / certifikát kvality.
ČÍNA; Chemikálie
AoJiaMei Co,Ltd exportuje chemikálie jako kyselina mravenčí, chlorid vápenatý, hydroxid sodný. Hledáme obchodní spolupráci s importéry, distributory.
ČÍNA; Chemikálie
Kindun Chemical Group Co., Limited se specializuje na výrobu chemikálií v Číně. Mezi hlavní produkty patří: Ethylene Carbonate, Propylene Carbonate, Dimethyl Carbonate, Diethyl Carbonate, Ethyl Methyl Carbonate, Propylene Glycol, Dipropylene Glycol, Tripropylene Glycol, Methanol, Solium Methoxide. Více na www.kindunchem.com Hledáme obchodní ...
ČÍNA; Chemikálie
Poptávám importéry chemikálií.
KEŇA; Pryskyřičný materiál
Poptáváme pravý pryskyřičný materiál na výrobu lázeňských umyvadel a umyvadel na mytí rukou, zabudovaných jaccuzi a bazénů. Veškeré lázeňské vybavení.
EGYPT; Chemické suroviny
Poptáváme chemické suroviny.
BANGLADÉŠ; Oxid titaničitý rutil
Poptávám oxid titaničitý rutil jakost 93% min.
SRÍ LANKA; Petrolej, chemikálie, stavebniny
Jsme firma zabývající se importem-exportem, registrovaná vládou. Mám zájem nakupovat: petrolej, přírodní suroviny, stavební materiály, chemikálie.
Poptávám laminovací pryskyřici
Rád bych si objednal vaši transparentní laminovací pryskyřici, mám s ní dobrou zkušenost. Potřebuji však jen malé množství, asi dvě kila. Respektuji vaše nejmenší balení, bývalo asi 10 kg. Děkuji za odpověď.
PÁKISTÁN; Kamenná, jedlá, koupelová sůl
Jsme vývozce surového fosfátu, kamenné soli, jedlé soli, lamp z kamenné soli, svícnů, soli na lízání pro zvěř, koupelové soli, posypové soli atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
KONGO; Chemikálie
Poptáváme: 100 tun chlornanu vápenatého 100 tun síranu hlinitého 200 tun hrubé soli 40 tun odbarvovače vody. Prosíme o cenovou nabídku.
ČÍNA; Chemikálie
Poptáváme firmy z východní Evropy, které obchodují s chemikáliemi.
EGYPT; Kyselina octová
Jsme egyptská firma zabývající se importem, exportem chemikálií, máme zájem importovat kyselinu octovou.
Poptáváme čisticí tablety do kávovarů
Dodavatel na čistící tablety pro AEG kávovary.