SAE; Močovina a cukr
Hledáme firmu/dodavatele, který má zájem účastnit se tendru vyhlášeného pákistánskou vládou na dodávky močoviny a cukru.
INDIE; Chemikálie
Naše firma Acechemie International Ltd. je indický autorizovaný vývozce oxidu titaničitého, výrobce oxidu zinečnatého. Rovněž vyvážíme pryžové chemikálie, úplnou škálu urychlovačů a antioxidantů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; Chemikálie
Naše firma Acechemie International Ltd. je indický autorizovaný vývozce oxidu titaničitého, výrobce oxidu zinečnatého. Rovněž vyvážíme pryžové chemikálie, úplnou škálu urychlovačů a antioxidantů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám brousicí a stříkací tmely
Sháním brousící a stříkací tmely na opravy aut pro další prodej
Poptáváme hydropox
Poptáváme epoxidovou vodou ředitelnou hmotu hydropox-E 160 kg. Odstín Ral 7001, ČSN 1010 šedá. Střední Čechy, kontakt pouze tel.
BANGLADÉŠ; Surový dehet, naftalen
Poptáváme surový dehet, dehydrovaný surový dehet, rafinovaný naftalen, naftalen.
SRBSKO; Diethylglykol
Zašlete nám prosím nabídku na: zboží: dietylenglykol kvalita: čistota 99% množství: 200 MT měsíčně dodací podmínky: cisternovým vozidlem obchodní podmínky: CPT Bělehrad, Srbsko
SAÚDSKÁ ARÁBIE; Titanová běloba
Jsme větší distributorská firma s chemickými materiály pro malířský průmysl na trhu v Saudské Arábii. Poptáváme z Evropy titanovou bělobu.
Poptávám dezinfekční prostředek
Měla bych zájem o zakoupení prostředku GIGASEPT FF pro svou ordinaci. Je možno u Vás zakoupit pouze 2litrové nebo 5litrové balení a jaká je momentální cena obou balení. Děkuji MUDr. Vondrková
PAKISTÁN; Mikrosilica
Poptáváme microsilicu (Elkem): Stupeň 971-U nebo ekvivalentní. Množství = 10 MT (Pro začátek! Po dodání vyhovujícího produktu budou následovat další objednávky pravidelně) Pošlte nám prosím cenovou nabídku na bázi C & F Karáčí. Požadujeme certifikaci / certifikát kvality.
PÁKISTÁN; Chemikálie a barviva.
Hledáme dodavatele chemikálií a barviv.
ČÍNA; Chemikálie, svařovací drát
Máme zájem o spolupráci s obchodníky s chemikáliemi, svařovacím drátem.
IZRAEL; Etanol, lehké oleje
Jsme výhradním prodejním zástupcem přímo pro brazilské výrobce etanolu na bázi CIF. Jsme také zmocněnci pro lehké neupravené oleje. Hledáme odběratele. http://amc_tech.bloombiz.com
TURECKO; Tio2 rutil
Poptávám TiO2 rutil od výrobce.
ČÍNA; Chemikálie
Jsme přední čínský výrobce a vývozce specializovaný na výrobu chemických surovin, s dobrou pověstí na mezinárodních trzích. Máme zkušenosti s vývozem již více než 10 let. Naše produkty jsou v rozsahu od anorganických po organické, lze je rozdělit do čtyř typů: anorganické chemické výrobky, organické chemické výrobky, barviva, krmiva. Každý má ...
BANGLADÉŠ; Jutové zboží, zelenina, nábytek,...
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli juty a jutového zboží, zeleniny, nábytku, řemeslných výrobků, bambusového zboží, konfekčních oděvů, krevet, plastů, bytového textilu atd. Poptávám stroje, chemikálie, zemědělské zboží, mléčné výrobky, líhně atd.
PÁKISTÁN; Chemikálie a barviva
Jsme dovozcem chemických látek a barviv. Poptáváme chemikálie a barviva pro Pákistánský trh.
ČÍNA; Chemikálie
Firma Dongying Bochen Chemical CTP PVI Co. ,Ltd je specializovaným výrobcem pryžového prostředku proti navulkanizování směsi PVI (CTP), cyklohexenu a urychlovače vulkanizace NS (TBBS) v Číně. Roční výrobní kapacita: pryžový prostředek proti navulkanizování směsi PVI 3000t; cyklohexen 600t; urychlovač vulkanizace NS (TBBS) 9000t. Také mnoho ...
BANGLADÉŠ; Vločková změkčovadla
Jsme přední marketingová společnost v Bangladéši. Obchodujeme s textilními chemikáliemi a hlavně vločkovými změkčovadly. Hledáme dodavatele vločkových změkčovadel. Prosíme o zaslání kompletního sortimentu a technické literatury.
BANGLADÉŠ; Chemikálie, oděvy
Jsme skupina společností zabývající se importem a exportem. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s českými firmami. Dovoz: fosforit, těžká soda, močovina, chemikálie, stroje a zařízení. Vývoz: oděvy.
ČÍNA; Síran hlinitý
Poptáváme síran hlinitý 15.7%MIN FOBQINGDAO USD168.00/MT síran hlinitý 17.0%MIN FOBQINGDAO USD367.00/MT Shromažďujeme veškerou rudu, železo pokovené hliníkem, používáme vodu, minerální látky srkz odstranění nečistot, tekutý hliník je 3x vysrážen a 4x filtrován pro zajištění kvality výrobků
ČÍNA; Kalcinovaná soda
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli kalcinované sody lehké 99.3%MIN FOBQINGDAO USD185.00/MT, kalcinované sody husté 99.3%MIN FOBQINGDAO USD200.00/MT Naše soda prochází Solvayovou metodou výroby. Obzvláště vyrobená ve skle.
JIŽNÍ KOREA; Lepidla, pryskyřice, spojovací deska
Korejská firma ASICHEM Co., Ltd. vyrábí: 1. ztužovadlo pro epoxidová lepidla 2. PSA (bezhalogenové & zpomalovače hoření) 3. Syntetická pryskyřice rozpustná ve vodě 4. NCP 5. Spojovací deska (Sony Chemicals, D3410) Firma hledá obchodní spolupráci.
ČÍNA; Sloučenina na úpravu vody
Vyrábíme polymerovanou železitou sloučeninu, která se používá na úpravu vody. PFMS je unikátní, nedávno inovovaný výrobek u Prof Ye v Číně. Účinnost výrobků je vynikajicí s rychlou chemickou reakcí v kombinaci efektu koagulace a flokulace. Takto upravená voda je recyklována a znovu použita nebo se přípravek dá použít na čištění vodních toků. ...
SRBSKO; Chlorid železitý
Srbská firma BIN COMMERCE chce nakoupit 5 nebo 10 tun chloridu železitého v barelech. CAS NUMBER 7705-08-0