Doplnění a záměna uzavíracích klapek na systému TVD
Předmětem díla je doplnění a záměna uzavíracích klapek na systému technické vody důležité v Jaderné el. Temelín. Předmětná VZ se skládá ze 3 staveb: B460_1(2)VF doplnění uzavíracích armatur do potrubí TVD před vstupem do sacích jímek na ČSTVD, B769_Záměna výtlačných armatur DN 600na ČSTVD a HVB 1 a C302_VF-záměna typu klapek na CHNR.
PO K6 Výměna meandrů výparníku v EPR
Demontáž, dodávka, montáž a provozní ověření vybraných meandrů výparníku o konstrukčním tlaku 18,5 MPa na kotli výrobního bloku B22 EPR2, včetně provedení a dodání dokumentace skutečného provedení.
Poptávám přírubovou tvarovku
Poptávám: - litinová přírubová tvarovka T-TT 600/100 PN 16 - litinová přírubová tvarovka T-TT 600/150 PN 16 - litinová hrdlová tvarovka s přírubou E DN 600 natural PN 16.
Poptávám realizaci ohřevu vody solárními panely
Dobrý den, sháním firmu na ohřev vody přes solární panely.
Oprava ohřívačů vzduchu typ LJUNGSTROM pro bloky 3 a 4 v ČEZ, a. s. , Elektrárna Dětmarovice
Hlavním předmětem zakázky je oprava čtyř ohříváků vzduchu typu Ljungstrome na kotli č. 3 a kotli č. 4 v Elektrárně Dětmarovice, včetně pomocných prací (izolace , lešení) a uvedení zařízení do provozu.
Rekonstrukce kotelny pro objekty A, B, C, D, E, TÚ EDEN Herlíkovice
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka dvou kusů nových kotlů s technologií spalování dřevních pelet do objektu Turistické ubytovny Eden Herlíkovice (dále též jen „TÚ Eden Herlíkovice“), jejich instalace a montáž, včetně dodávky a montáže zařízení pro ohřev a dodávku teplé užitkové vody pro jednotlivé stavby nacházející se v objektu TÚ Eden ...
Dodatečné stavební práce akce Žofín - tepelné čerpadlo - Slovanský ostrov, Praha 1
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž měření a regulace k tepelnému čerpadlu - akce Žofín - Slovanský ostrov, Praha 1.
Ekologizace energetického zdroje ve Vazební věznici Praha Ruzyně
Předmětem veřejné zakázky je výměna 2 kusů teplovodních plynových kotlů o výkonu 2 x 1,6 MW ve stávající kotelně včetně demontáže stávajících kotlů. Nové kotle budou opatřeny externím spalovacím výměníkem o výkonu 2 x 150 kW, pro využití kondenzačního tepla spalin. Součástí zakázky je také dodávka a montáž nezbytných zařízení pro provoz nových ...
Bezemisní technologie na výrobu elektrické a tepelné energie z odpadní biomasy
Tento zdroj představuje soustva zplyňovacích sestav s clkovým výkonem 1200 kWe a tepelným výkonem 1920 kWt. Vstupním palivem pro zplyňovací generátor bude odpadní dřevo (biomasa) převážně v kategorii 02. Vyrobená tepelná energie bude využita pro samotné vytápění objektů a pro podporu procesu .
Ekologizace energetického zdroje ve Vazební věznici Praha Ruzyně
Předmětem veřejné zakázky je výměna 2 kusů teplovodních plynových kotlů o výkonu 2 x 1,6 MW ve stávající kotelně včetně demontáže stávajících kotlů. Nové kotle budou opatřeny externím spalovacím výměníkem o výkonu 2 x 150 kW, pro využití kondenzačního tepla spalin. Součástí zakázky je také dodávka a montáž nezbytných zařízení pro provoz nových ...
Bezemisní technologie na výrobu elektrické a tepelné energie z odpadní biomasy-odpadní dřevní masa
Tento zdroj představuje soustava zplyňovacích sestav s celkovým výkonem 1200 kWe a tepelným výkonem 1920 kWt. Vstupním palivem pro zplyňovací generátor bude odpadní dřevo (biomasa) převážně v kategorii 02. Vyrobená tepelná energie bude využita pro samotné vytápění objektů a pro podporu procesu .
Poptávám ventil do potrubí
Dobrý den, potřebuji tento ventil do potrubí na lehký topný olej : 2VE16DC – N1 : přípojení 3/4“; prac.přetlak 1 Mpa; průtok 4 m3/hod; teplota 90 C ;těsnění NBR; napětí 230 V . Děkuji za odpověď. Doležel
Poptáváme solární panely
Poptáváme solární panely REC, CANADIAN nebo SOLARWORD včetně střídačů pro rozvod 200KWp.
Poptáváme realizaci solárního systému
Poptáváme nabídky na dodávku a montáž solárního systému na ohřev teplé vody se zakomponováním do stávající plynové kotelny. Průměrná roční spotřeba TUV je cca 680,0 m3. Jedná se o panelový zateplený dům s 22 bytovými jednotkami. Třípatrový - střecha plochá dvouplášťová. Kotelna rekonstruovaná před dvěma roky. Kotle GEMINOX THR 10-50C. Výška domu ...
Poptáváme kondenzační plynové kotle
Poptávám dodavatele kondenzačních plynových kotlů. V lokalitě Praha a okolí. Jedná se o 5 kotlů. Podrobné informace poskytneme při dalším jednání.
Poptáváme dodavatele topení
Popis poptávky: Poptávám dodavatele topení svázaného se systémem solárních panelů na střeše. V lokalitě Praha a okolí pro 5 domů. Podrobné informace poskytneme při dalším jednání.
Poptávám trafostanici a transformátor k FVE
Poptávám trafostanici včetně vybavení a transformátoru na fotovoltaickou elektrárnu 1,5MW. V nabíce prosím uveďte možný termín dodání.
Poptávám dodávku bojleru
prosím o nabídku bojleru na ohřev TUV Výrobce:Dražice označení : 1. OKC 160 NTR/Z 2. OKCV 160 NTR 3. OKC 160 NTR/HV prosím info o ceně a termínu dodávky s pozdravem Ivan Král
Poptávám ND ke kotli Viadrus
Poptávám litinová dvířka topeniště pro kotel Viadrus U 22 C.
Sháním kombinovaná kamna
Sháním kombinovaná kamna na mokré dřevo a uhlí. Západní, jižní a střední Čechy + Praha.
Poptávám výměnu bojleru
Poptávám výměnu a instalaci nového bojleru. Konkrétně následovně: 1.) po konzultaci koupení a přivezení vybraného bojleru horizontálního typu cca 80l + sprchový panel 2.) demontáž a odvezení starého Tatramat závěsného bojleru 80l 3.) vybourání stropu v podkroví (5 poslední patro bez výtahu) 4.) odizolování stropu 5.) dovedení vody pod ...
Poptávám kotel Atmos, Laddomat
Poptávám kotel ATMOS DC 30 GSE-1ks, Laddomat 21-1ks, Termoventil WATTS STS 20-1ks.
Poptávám návrh solárního vytápění RD
Poptávám navržení a zhotovení solárního vytápění v nově uvažovaném dvoupodlažním RD,situovaný na jih,v Praze - Radotíně,kombinace ohřev TUV+podlah.vytápění+krbová kamna+elektrika(akumulace,přímotop).Potřebuji podklad pro projekt na dům.
Poptávám topný žebřík zn. Ravak
Poptávám topný žebřík, těleso, nerez, nejlépe zn. RAVAK, rozměry: v180 a š 750. Praha
Poptávám výrobu dvouvložkového komínu
Poptáváme výrobce dvouvložkového komínu z ušlechtilé oceli (nerez) na stavbu Kauflandu Praha.