Hořáky nepřímého ohřevu
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku hořáků nepřímého ohřevu muflové pece včetně příslušenství a souvisejících komponent. Jedná se o hořáky nepřímého ohřevu muflové pece, které slouží k předání tepelné energie potřebné pro rozklad organického materiálu uzavřeného v muflové peci. Rozmístění a regulovaný ...
Turbogenerátor TG 17
Projektování, výroba, dodávka, montáž a zprovoznění nové protitlaké parní turbíny TG17 vč. stavební připravenosti a všech příslušných technologických zařízení (ohřívák topné vody, systém kondenzátních čerpadel, systém chladících čerpadel, systém ochran a řízení technologie, generátor, vyvedení výkonu do R-110 kV, napájení technologie el. energií ...
Poptávám revizní šachty, plastové a litinové poklopy
Poptávám 4ks revizní šachtice dn 400, 2x poklop plastový,2x poklop litinový 1,5t. 25 ks 2m kg průměr 150 sn8. 5x koleno průměr 150, 15,30,45 stupňů sn4. 2x přesuvka kg 150.
Poptávám opravu bojleru
Poptávám opravu bojleru značky MIROTERM, obsah 80 l.
Poptávám regulátory tlaku plynu
Žádám o vypracování cenové a termínové nabídky na: Regulátor tlaku plynu GDJ 15R04-0 Regulátor tlaku plynu VGBF 80F40-3 Regulátor tlaku plynu VGBF 50F40-3 Děkuji.
Systém potrubní pošty - optimalizace linky L3 a rozšíření systému potrubní pošty
Předmětem plnění je optimalizace linky L3 systému potrubní pošty a rozšíření systému potrubní pošty v Pavilonu péče pro matku a dítě. Předmět plnění bude realizován ve 2 etapách: 1. etapa - optimalizace linky L3 - přepojení stanice lékárna a laboratoř na novou linku, rozdělení trasy potrubní pošty L3 na dvě linky, zřízení subpřejezdu a rozšíření o ...
Dodávka materiálu pro zhotovení vodovodních přípojek -odbočení s uzávěrem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka materiálu pro zhotovení vodovodních přípojek – odbočení s uzávěrem pro odběrná místa zadavatele v rozsahu níže uvedených příloh. Doba plnění veřejné zakázky je stanovena na období od 1. 10. 2019 do 31. 12. 2025.
Zajištění údržby LC kotelna a odsíření v lokalitě Dětmarovice
Účelem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody na poskytování služeb souvisejících s údržbou zařízení LC kotelna a odsíření v EDE, s jedním dodavatelem, jehož nabídka bude pro Vyhlašovatele ekonomicky nejvýhodnější, se stanoveným kritériem hodnocení, kterým je nabídková cena.
Rekonstrukce objektu na ul. Dělnické, objekt IO-03 Trasa teplovodního vedení
Jedná se vybudování přeložky sekundárních rozvodů teplovodu a teplé vody s cirkulací (čtyřtrubkový rozvod) okolo budovy č.p. 411 na parc. č. 646 k.ú. Poruba, která má nahradit stávající trasu potrubí, vedenou vnitřkem budovy č.p. 411 na parc. č. 630 v Ostravě - Porubě. Současně bude přivedena nová přípojka ÚT a TV (čtyřtrubkový rozvod) pro objekt ...
Poptávám dodání a instalaci plynového kotle pro RD
Poptávám dodání a instalaci plynového kotle pro RD, úprava komínovéhop výstupu. Lokalita: Bravantice, okr. Nový Jičín. Termín: září-říjen.
Kotelna Anenská Nový Jičín
Předmětem zakázky je instalace dvou plynových teplovodních kotlů o jmenovitých výkonech 2x1950 kW bez kondenzačního výměníku (celkový výkon jednoho kotle vč. osazeného kondenzačního výměníku na straně spalin je 2150 kW), za stávající plynový kotel o výkonu 4000 kW, jež bude demontován. Nové kotle budou napojeny na stávající potrubní rozvody v ...
Poptávám bojler k ohřevu vody
Poptávám ohřívač vody Dražice OKCV 180 pravý. Případně jiný výrobek podobných parametrů. Děkují.
Poptávám opravu plynového kotle
Hledám opraváře plynového nástěnného kotle značky LeBlanc. Kotel topí ne zcela jak by měl. Kotel je umístěn v objektu Ostrava-Vítkovice.
Poptávám výměnu plynového kolte
Poptávám výměnu plynového kolte nástěnného o obsahu 40 l za kotel stávající Dakon DUo 28. Bydlíme v Pusté Polomi.
Odstranění ekologických škod vlivem poddolování území - likvidace štěrbinové nádrže
Cílem prací je vybudování nového gravitačního kmenového sběrače jednotné kanalizace v lokalitě Nový Svět obce Albrechtice. Jedná se o jednotnou kanalizaci, z tohoto důvodu je součástí stavby také prefabrikovaná odlehčovací komora včetně potrubí odlehčení a výustního objektu.
Poptávám servis bojleru MIROTERM
Poptávám opravu bojleru MIROTERM obsah 120 litrů, nejde nám nahřívání ( zřejmě termostat). Děkuji Jelínek
Dodávka parního kotle
Předmětem zakázky je nákup zařízení na produkci páry, které zajistí při vysokých teplotách zvlnění papíru pro výrobu lepenky.
Rekonstrukce vytápění správní budovy Beskydské uzeniny, a.s.
Demontáž, dodávka a montáž otopných těles, dodávka a montáž plynových kotlů, dodávka a montáž zásobníků, dodávka a montáž odtahů spalin, dodávka a úprava rozvodů plynu a vody, prostupy tras, průrazy a nezbytné stavební práce dle technické zprávy PD, malířské práce po dokončení a začistění dotčených ploch. Dodavatel zajistí technický dozor stavby.
Kotelna a rozvody tepla v areálu Linaset, a.s
Předmětem plnění zakázky je stavební úprava stávající kotelny, úprava technického zařízení stávající kotelny, rozvodů tepla a vytápění v areálu zadavatele. Předmětem plnění je také dodávka nových, nikoliv repasovaných, 2 ks teplovodních kotlů o jmenovitém výkonu 2x390 kW a jejich montáž (instalace) a zprovoznění v kotelně, včetně odstranění a ...
Stavba č. 2191 Výměna sušicích kolon a regenerátorů TEG na PZP Štramberk
Předmětem zakázky je výměna sušicích kolon a regenerátorů TEG na podzemním zásobníku Štramberk. V souvislosti s realizací dojde mimo jiné též k úpravám potrubních rozvodů, M+R, řídicího systému a výstavbě nového přístřešku nad regenerátory.
PN Opava – výměna rozvodů ÚT, TUV a MaR
Předmětem plnění veřejné zakázky je výměna rozvodů ústředního vytápění v areálu PN v Opavě na Olomoucké ulici, náhrada stávajícího centrálního způsobu výroby TUV výstavbou předávacích stanic, společných pro dodávku tepla do jednotlivých objektů a výrobu TUV a nový systém MaR, řídící dodávku tepla pro ÚT, výrobu TUV v jednotlivých objektech v ...
Poptáváme zátky do trubek
Poptáváme zátky do trubek 44,4 a 21 po 40 ks /Moss černá erudovaná 111535,465608.
Centrální vysávání aglomerace 1 a přesýpací stanice 2
Předmětem zakázky je dodávka a montáž stacionárního, rozebíratelného potrubního rozvodu centrálního vysavače, který bude napojen na stávající mobilní vysavač na provozech Aglomerace 1, přesýpací stanice 2.
Centrální vysávání aglomerace 2 a přesýpací stanice 1, třídírna rud
Předmětem zakázky je dodávka a montáž stacionárního, rozebíratelného potrubního rozvodu centrálního vysavače, který bude napojen na stávající mobilní automobilový vysavač na provozech Aglomerace 2, přesýpací stanice 1 a třídírny rud TŽ, a.s.
K PO - Š80a – Š37, HV 2xDN500, 325 m
Kompletní výměna HKV potrubí 2xDN500, výměna pevných bodů, výměna kompenzátorů 2xDN500,kompletní výměna uložení a vedení, výměna tep. izolací, vše na přívodním a vratném potrubí v celém rozsahu Díla tedy od Š80a po Š37 včetně. Stavební část předpokládá výměnu zákrytových desek, sanaci železobetonového (ŽB) žlabu, hydroizolaci ŽB žlabu.