Oprava nádrže 230/02 ve skladu ČEPRO, a.s., Hněvice
Oprava skladovací ocelové nádrže. Přetlakem byla poškozena část střechy a pláště nádrže, kterou je třeba opravit. Kapacita nádrže je 10 000 m3. Střecha nádrže je poškozena ze 40% a plášť nádrže po první výstužný prstenec. Dále bude provedena oprava pochozích lávek a roštů na střeše nádrže, kompenzátory technologických potrubí v meziprostoru nádrže.
Decentralizace vytápění závodu
Dodávka, instalace a zprovoznění kondenzačních plynových kotlů do 10 kotelen dle zpracované projektové dokumentace. Součástí zakázky je rovněž zajištění potřebných povolení provozu (např. povolení provozu zdrojů znečišťování ovzduší). Předmětem zakázky není: - instalace plynovodu (po plynoměry kotelen), - vyvedení spalin jednotlivých kotlů ...
Úspory energie administrativní budovy společnosti ROLINE ITERNATIONALE SPEDITION s.r.o.
Zateplení objektu s výměnou otvorových výplní vč . výměny zdroje vytápění
PN Horní Beřkovice – Výměna technologie parní kotelny
Předmětem veřejné zakázky je výměna technologie parní kotelny v areálu Psychiatrické nemocnice Horní Beřkovice a realizace všech stavebních úprav s výměnou technologie parní kotelny souvisejících. Parní kotelna je provozována pro potřeby stravovacího provozu a provozu prádelny nemocnice. Objekt parní kotelny se nachází v centrální části areálu ...
HK, HV B - Rek. do TB 5048, Střelecká ul.
Předmětem zakázky je rekonstrukce spočívající v obměně stávajícího potrubí za potrubí předizolované. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Modernizace sekundárních rozvodů tepla ST, a.s. - REKO TK VS 36 - TV a ÚT, Lomená
Předmětem zakázky (díla) je nahrazení stávajícího potrubí ústředního topení v klasickém provedení 2 x DN 200/150/125/80, stávajícího pozinkovaného potrubí teplé vody DN 100/80/65/50 a potrubí cirkulace DN 65/50/40/25, uloženého v neprůlezném a průchozím topném kanále. Část potrubí je dále vedena v suterénních prostorách obytných bloků. Veškeré ...
Teplárna Sever/Jih – rozšíření CZT – 2. část
napojení 43 objektů na centrální rozvody tepla z propojené soustavy dvou tepláren, instalace předávacích stanic a instalace technologických zařízení souvisejících s distribucí tepla včetně měření a regulace
HK, B040 - rekonstrukce technologie PS
Předmětem zakázky je rekonstrukce spočívající v obměně technologie předávací stanice. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Rekonstrukce centrální výtopny města Rýmařov
Předmětem veřejné zakázky je celková rekonstrukce plynové horkovodní kotelny jako nového teplovodního zdroje tepla ve stávající Centrální výtopně města Rýmařov. Projektová dokumentace řeší výměnu stávajících horkovodních plynových kotlů za tři nové nízkoteplotní plynové kotle ve stávající kotelně. Předmětem rekonstrukce je dodávka a montáž 3 ks ...
HK, PS F060 Čeperka - rek. trasy od TB 7322 - č.p.230
Předmětem zakázky je rekonstrukce spočívající v obměně stávajícího potrubí za potrubí v předizolovaném systému. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
HK, PS F060 Čeperka - rek. mezi TB 7317-7321
Předmětem zakázky je rekonstrukce spočívající v obměně stávajícího potrubí za potrubí v předizolovaném systému. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Rekonstrukce úpravny vody pro obec Líštany
Stávající technologie úpravny vody bude celá demontována. Při rekonstrukci dojde k výměně stávající technologie a potrubních rozvodů vč. armatur uvnitř stávající budovy úpravny vody a vodojemu za novou technologii stejných parametrů. Výkon úpravny je zachován stávající a je navržen na Q= 2 l/s.
HK, HV B - rek.přípojky k PS B040
Předmětem zakázky je rekonstrukce spočívající v obměně stávajícího potrubí za nové předizolované potrubí. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
HK, HV B - Rek. mezi TB 4050-4051
Předmětem zakázky je rekonstrukce spočívající v obměně stávajícího potrubí v klasickém provedení za potrubí nové. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Rekonstrukce úpravny vody Bohdalec
Předmět veřejné zakázky je dodávka a montáž technologie pro úpravnu vody, obnova stávající technologie a související stavební úpravy v objektu úpravny vody v Bohdalci.
Snížení energetické náročnosti výrobních objektů firmy Delta Sign
Předmětem zakázky je snížení energetické náročnosti objektů, ve kterých probíhá výroba kovových konstrukcí a výroba elektrických osvětlovacích zařízení. Řešena část objektu slouží pro podnikání a je takto využívána. Současný stav obvodového pláště je z hlediska tepelně technického a estetického nevyhovující. Prostup tepla stěnami i střešní ...
Kultúrny dom s obecným úradom - zateplenie a obnova a rekonštrukcia UK v obci Cífer
Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác v rozsahu podľa projektovej dokumentácie, ktorá tvorí Prílohu č. 1 súťažných podkladov za účelom zníženia energetickej náročnosti objektu Kultúrneho domu s obecným úradom v obci Cífer . Projektová dokumentácia pozostáva z 3 stavebných časti: 1. zateplenie strechy a fasády + výmena okien a ...
Písek - Horkovod Východ
Realizace přechodu z parního systému zásobování teplem na systém horkovodní v části soustavy centrálního zásobování města Písek a to pro oblast sídliště Jih (Družba), Za Kapličkou a Budějovického předměstí včetně úprav VS a domovních předávacích stanic (DPS/KPS), a to v souladu se Zadávací dokumentací.
Přestavba parního SCZT na horkovodní v úseku Koliště
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace 3 staveb podle PROJEKTU I., II. a III. a Zadávací dokumentace – obecné podmínky realizace pro 1., 2. a 3. část veřejné zakázky (VZ). Každá ze 3 staveb je zadávána podle ustanovení § 35 zákona jako samostatná část (dílčí plnění). Rozsah jednotlivých částí je vymezen v odst. 9.8. Zadávacích podmínek.
ZDS HA DIN rekonstrukce PS 99 ÚT a TUV Havířov
- Zhotovení nové technologie předávací stanice (PS) 99: dodávka a montáž horkovodních rozvodů TV,TÚV dodávka a montáž výměníků, armatur a doplňovacích čerpadel ÚT, dodávka cirkulačních čerpadel TV, dodávka, montáž a oživení elektro a MaR, dodávka a montáž izolací potrubí, armatur a zařízení. - Vybudování komunikačních ...
Poptávám opravu elektrokotle
Poptávám servis elektrokotle AUGUR.
V 00154B – Snížení energetické náročnosti výrobního objektu společnosti Mlékárna Olešnice, RMD
Předmětem plnění je dodávka vyvíječů páry, výměna kotlů a osvětlení včetně příslušných rozvodů v rozsahu dle zadávací dokumentace a projektové dokumentace.
ZDS HA Výměna potrubí HKV DN 125 LEBIT, Prostř. Suchá, Osadní, Plynárenská, Havířská
Výměna stávajícího horkovodního potrubí 2xDN různých dimenzí v rozmezí DN 125 – 50 za nové, včetně stavebních prací, nosných OK pod nový horkovod a terénních úprav. Součásti díla je rovněž kompletní fyzická likvidace starého horkovodu.
Pce, HV C 1 – Rekonstrukce mezi TB 5044-5045 Brožíkova
Předmětem zakázky je rekonstrukce rozvodů tepla, spočívající v obměně stávající izolace potrubí. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Poptávám revizi kotle na tuhá paliva
Poptávám revizi kotle Benekov Ling 25.