Poptávám nerezové kapiláry
Poptávám nerezové kapiláry pr. 2,2mm x 0,6mm (vnitř.pr.) - 100m.
7429 Výměna přívodních a vratných kolektorů TVD pro VZT
Předmětem díla je zpracování komplexní dokumentační části a následná realizace díla „7429 Výměna přívodních a vratných kolektorů TVD pro VZT“ formou dodávky na klíč v JE Dukovany. Realizací díla budou vyměněny přívodní a vratné kolektory TVD pro VZT TL10, 11, 14. Současně budou provedeny všechny nutně vyvolané úpravy na dotčených systémech ...
Poptávám HT zpětnou klapku
Poptávám HT zpětnou klapku 50mm firmy REDI, dva kusy.
Eliminace parovodu V1-2
Realizace přechodu z parního zásobování teplem na teplovodní za účelem optimalizace tepelné sítě CZT města Strakonice včetně úprav domovních předávacích stanic a to v souladu se Zadávací dokumentací.
Dodávka parního kotle
Předmětem zakázky je nákup zařízení na produkci páry, které zajistí při vysokých teplotách zvlnění papíru pro výrobu lepenky.
Rekonstrukce vytápění správní budovy Beskydské uzeniny, a.s.
Demontáž, dodávka a montáž otopných těles, dodávka a montáž plynových kotlů, dodávka a montáž zásobníků, dodávka a montáž odtahů spalin, dodávka a úprava rozvodů plynu a vody, prostupy tras, průrazy a nezbytné stavební práce dle technické zprávy PD, malířské práce po dokončení a začistění dotčených ploch. Dodavatel zajistí technický dozor stavby.
Oprava šotového přehřívače č.3, výstupního přehřívače č.4 a příslušných částí stropního přehřívače
Předmětem opravy je provedení výměny dožitých částí kotle skládající se ze šotového (sálavého) přehřívače č.3, výstupního přehřívače č.4 včetně příslušných komor a částí stropního přehřívače na kotlích K1-K5.
Modernizácia rozvodov tepla spoločnosti BUKOCEL, a.s.
Predmetom zákazky je modernizácia horúcovodných a parných rozvodov, ktoré budú napojené na existujúce zdroje tepla. Zo zdrojov tepla budú média vedené do rozdeľovačov. Zdroj pary je z protitlaku existujúcej parnej turbíny s tlakom 4 bar(g) na rozdeľovači a teplotou pary 200°C. Zber kondenzátu bude vedený do existujúcej zbernej nádrže kondenzátov. ...
Zníženie energetickej náročnosti MŠ Sedliacka Dubová
Predmetom projektu je zateplenie obvodového plášťa materskej školy, výmena okien a dverí v celom objekte, súvisiace klampiarske práce, výmena kúrenia a svietidiel.
Zlepšenie energetickej hospodárnosti Materskej školy s jedálňou Rybník
Predmetom zákazky je zlepšenie energetickej účinnosti budov materskej školy - zateplenie fasády, zateplenie strechy, rekonštrukcia vykurovania, výmena okien.
Zvýšenie energeticke účinnosti budovy materskej školy v Oravskej Polhore
Predmetom zákazky je zlepšenie energetickej účinnosti budov materskej školy - zateplenie fasády, zateplenie strechy, rekonštrukcia vykurovania, výmena okien.
Vytápění objektů v areálu fy CHODOS CHODOV s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení pro provozu zařízení pro vytápění areálu skládající se z nízkoteplotních zářičů, kondenzačních kotlů a plynových rozvodů.
Zníženie energetickej náročnosti budovy OÚ Bzenov
Predmetom zákazky je zlepšenie energetickej účinnosti budovy obecného úradu - zateplenie fasády, zateplenie strechy, rekonštrukcia vykurovania, výmena okien.
Zníženie energetickej náročnosti budov B, C a D  Gymnázia v Nových Zámkoch
Predmetom zákazky je zlepšenie energetickej účinnosti budov Gymnázia Nové Zámky - zateplenie fasády, zateplenie strechy, rekonštrukcia vykurovania, výmena okien.
Oprava Masarykova náměstí, Vyškov
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na komplexní zhotovení stavby v rozsahu a podle projektové dokumentace a smlouvy o dílo. Dále viz zadávací dokumentace.
Výběrové řízení na dodávku technologie určené k využití odpadního tepla z kompresorů
Předmětem zakázky je dodávka technologie určené k využití odpadního tepla z kompresorů, včetně souvisejících stavebních úprav. Zakázka bude spočívat v osazení dvou kompresorů "Ingersol Rand R 132 NE" nacházejících se ve dvou výrobních halách Zadavatele rekuperačními výměníky tepla typu olej/voda.
Zníženie energetickej náročnosti kultúrneho domu, Hodejovec
Rekonštrukcia jednopodlažného objektu pozemného staviteľstva o pôdorysných rozmeroch 37,3m x 8,85 m so sedlovou strechou s čiastočným využitím podkrovia so zameraním na zníženie energetickej náročnosti objektu v intravilánu obce Hodejovec. Projekt rieši nasledovné práce: 1. zateplenie objektu vrátane kompletnej výmeny okien a dverí 2. ústredné ...
Rekonštrukcia kultúrneho domu a obecného úradu so zvýšením energetickej účinnosti
Predmetom projektu je zateplenie vonkajších fasád, stropov nad prízemím (poschodím), stropov suterénu, vnútornej steny garáže, výmeny niekoľkých okenných a dverných výplní, zateplenie podlahy v prízemí, úprava podlahy vo vstupe do budovy vrátane vytvorenia bezbariérového prístupu do objektu, vybudovanie nového zdroja vykurovania vrátane nového ...
Rekonštrukcia a modernizácia kúrenia a termostatických hlavíc
Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác stavby Rekonštrukcia a modernizácia kúrenia a termostatických hlavíc, ktorá pozostáva z časti ústredné kúrenie, ELI a MaR kotolne. Projekt rieši opravu - výmenu poškodeného potrubia pre rozvod vykurovacej vody, ventilov na potrubí a pred vykurovacími telesami. Potrubia a armatúry budú vymenené v ...
Zateplenie materskej školy - Vrbová nad Váhom
Predmetom zákazky je rekonštrukcia Materskej školy v obci Vrbová nad Váhom s cieľom zlepšenia energetickej hospodárnosti budovy. Ako zdroj tepla pre vykúrovanie bude slúžiť plynový kondenzačný kotol. Ďalším zdrojom tepla na ohrev vody a podporu vykurovania bide solárna energia získavaná pomocou vákuových sknečných kolektorov umiestnených na ...
Snížení emisí výtopny na biomasu v Kašperských Horách
Předmětem plnění veřejné zakázky je osazení vypírky spalin a nezbytného příslušenství do stávající kotelny na pozemku st. 211/1 ve městě Kašperské Hory. Vypírka bude instalována v prostoru mezi stávajícími komíny a stěnou skladu biomasy. Projekt dále řeší osazení spalinových výměníků, instalaci nových kouřovodů, ocelové konstrukce.
Kotelna a rozvody tepla v areálu Linaset, a.s
Předmětem plnění zakázky je stavební úprava stávající kotelny, úprava technického zařízení stávající kotelny, rozvodů tepla a vytápění v areálu zadavatele. Předmětem plnění je také dodávka nových, nikoliv repasovaných, 2 ks teplovodních kotlů o jmenovitém výkonu 2x390 kW a jejich montáž (instalace) a zprovoznění v kotelně, včetně odstranění a ...
Doplnění chlazení a úprava vzduchotechniky a výměna zkorodovaného potrubí od digestoří na bloku A
Předmět veřejné zakázky na stavební práce je: I. Doplnění chlazení a úprava vzduchotechniky II. Výměna zkorodovaného potrubí od digestoří na bloku „A“ a „B“, vše v objektu Envelopa, PřF UP v Olomouci, 17. listopadu 12, Olomouc.
Snížení energetické náročnosti administrativní budovy SÚS Královéhradeckého kraje a.s.
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících v zateplení fasády předmětného objektu, zateplení střech a výměna výplní otvorů. Zároveň dojde ke změně způsobu vytápění objektu. Předmětem plnění je také zajištění prostředků povinné publicity.
Rekonstrukce, snížení energetické náročnosti administrativní budovy č. 173 ZD Čistá
Stavební práce spočívající v zateplení budovy, výměně původních výplní otvorů, rekonstrukce sociálního zázemí budovy, výměně zdroje vytápění, včetně rekonstrukce otopné soustavy, výměně svítidel za LED osvětlení.