Vodovod Krakovany - Božec a Splašková kanalizace Krakovany - Božec
Předmětem prací je výstavba vodovodu Krakovany - Božec a Splaškové kanalizace Krakovany - Božec..
Kanalizace Klučov - Lstiboř
Splašková tlaková kanalizace v intravilánu obce i její místní části, včetně domovních čerpacích stanice, napojená na stávající ČOV Český Brod.
Rekultivace boků skládky Radim - II. etapa - jižní svah
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekultivace boků skládky Radim – II. etapa – jižní svah. Předmět plnění je blíže popsán v projektové dokumentaci a neoceněných výkazech výměr, které tvoří přílohu č. 4 výzvy.
Vodovod Doubravčice
SO-02 Zásobní řad II – pouze propojení obcí Doubravčice a Štíhlice řadem V1; SO-03 Vodovodní řady: DS-03.1 Liniová stavba vodovodní řady, DS-03.2 Armaturní šachta 3 – redukční (Doubravčice); provozní soubory: PS-02-AŠ 2 – Štíhlice - Strojní část, PS-05-AŠ 2 – Štíhlice- MaR, PS-07-AŠ 3 – Doubravčice - Strojní část, PS-08-AŠ 3 – Doubravčice - MaR. ...
Požární zbrojnice v Kounicích.
Výstavba objektu požární zbrojnice, včetně připojení na inženýrské sítě a terénních úprav. Zastavěná plocha 314 m2, obestavěný prostor 2 042 m3.
Vodovod, kanalizace a  ČOV Němčice
Předmětem plnění je oprava ČOV a splaškové kanalizace (Čistírna odpadních vod a Splašková tlaková kanalizace) a vodovodu (Úpravna vody a vodovod).
Výstavba polních cest v k.ú. Kolín, Nebovidy, Polepy u Kolína a Štítary u Kolína
I)Specifikace ČÁSTI I veřejné zakázky : č.j.: VZ PÚ 1918/07, Výstavba polních cest HPC4, HPC6 a VPC3 v kat.území Nebovidy Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce části I) je výstavba hlavních polních cest HPC 4 (část v k.ú.Libenice, část v k.ú.Nebovidy) a HPC 6 (k.ú.Nebovidy) a vedlejší polní cesty VPC 3 (k.ú. Nebovidy) ...
Poptáváme výstavbu venkovního posezení
Poptávám opravu zdi na zahradě + venkovní posezení + výkopové práce na jezírko.