Poptávám výkopové práce pro základy RD
Dobrý den, rád bych poptal provedení výkopových prací pro základy rodinného domu v Unhošti u Prahy. Provedení se předpokládá za cca 14dní. Šířka základů 50cm a 40cm. Zajímá mě hodinová sazba a typ mechanizace. Děkuji.
Poptávám protlak pod komunikací
Poptáváme zemní protlak v obci Malá Lečice Praha západ. Jedná se o protlak pod komunikaci o prúm. 160mm, osazený ocelovou chráničkou v délce cca 10m v hloubce 1,5m. Děkujem.
Poptávám stavební úpravy kolem RD
Dobrý den, prostřednictvím Vaší firmy poptávám realizaci venkovních úprav exteriéru u rodinného domu v obci Libomyšl ( okr. Beroun ) cca 900 m2 v tomto rozsahu : 1. Architektonický návrh celku ( dlažby + zahrada ), včetně příp. odvodnění pozemku, odvodu dešťové vody - kopaná studna, popř. akumulační jímka 2. Realizace případného odvodnění ...
Poptáváme terénní úpravy
Poptáváme terénní úpravu plochy pro skladovaní stavebních materiálů (5000 m2).
Poptávám zemní práce
Poptávám práce drapakovým nebo lžícovým nakladačem. Spěchá. Okolí Mělníka (popřípadě Prahy).
Poptáváme rozvod kanalizace pro 12 RD
Hledáme zhotovitele rozvodu vnitřní kanalizace pro námi realizovanou akci - 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky nás kontaktujte na e-mailovou adresu.
Poptáváme realizaci základové desky
Poptávám zhotovení základové desky vč. výkopových prací pod připravovanou stavbu dřevostavby v blízkosti Prahy. Rozměry cca 8x9 m. Dokumentaci a technický popis základové desky dodám na vyžádání v elektronické podobě. Termín realizace 10 -11/2009.
Poptávám protlak pod vozovkou
Potřebuji vybudovat protlak pod vozovkou pro přívod kanalizace a vody.Délka protlaku cca 6 - 8 m.Prosím nabidněte cenu a případně další podmínky.
Poptávám výkopové či bourací práce
Poptávám práci na výkopech či bouracích pracích.
Poptáváme výstavbu základové desky RD
Poptáváme výstavbu základových pasů a zákl. desky pro rodinný domek o ploše 95 m2. Unhošt u Kladna, termín podzim 2008
Poptávám provedení výkopových prací
Dobrý den, poptávám nabídku na provedení výkopových prací. Jedná se o elektrickou přípojku. Vzdálenost 120m, hloubka 60cm na šíři lopaty, podloží břidlice, lesem. Předpokládám ruční provedení ev. použití krtka pod kořeny.
Poptávám výkopové a demoliční práce
Poptávám výkopové a demoliční práce. Hledám pro 5 - 20 kopáčů ruční výkopové práce případně ruční demolice objektů v Praze a okolí, případně na trase z Prahy do Litoměřic.
Poptávám studnařské práce
Dobrý den, potřebuji osadit hloubenou studnu elektrickým čerpadlem + připravit na rozvod do domu a zahrady. Hloubka studny je cca 12 m, v současné době je tam pumpa. Studna by měla v budoucnu zásobovat vodou rodinný dům. Oblast: Srbsko u Berouna
Poptáváme výkopové práce
Poptávám navrtávku tlakové kanalizační sítě včetně výkopových prací ( délka cca. 5 metrů ) v obci Kelské vinice okr. Mělník
Poptáváme přípravu pozemku pro bazén
Poptávám provedení výkopu a stavebních příprav (podsyp, betonová armovaná deska, ) na uložení bazénu Albion Polystone o rozměrech 3x6m, hloubky 1, 5m v Čelákovicích u Prahy. Termín zhotovení: do konce července. Další informace: 1. výkop bazénu (rozměry jámy: bazén: 5x8x1, 5m ), 2. zhotovení betonové armované desky pod bazén 20cm 3. ...
Poptávám výstavbu základové desky
Poptávám výstavbu základové desky o půdorysu 8.20x9.10 nedaleko Prahy
Poptávám výstavbu základové desky RD
Poptávám firmu pro zhotovení základové desky pod montovaný RD (zast.plocha cca 370m2), Praha - východ (Úvaly). Termín jaro 2008.
Poptáváme výstavbu venkovního posezení
Poptávám opravu zdi na zahradě + venkovní posezení + výkopové práce na jezírko.
Poptáváme zemní práce a úpravu terénu
Poptávám úpravu terénu na pozemku 3.600m. Je potřeba vybagrovat a dát stranou hlínu, do vybagrované díry nahrnout odpad ze stavby, srovnat pozemek, následně hlínu navršit. Pozemek je v obci Vykáň, okr. Nymburk.
Poptáváme základové a výkopové práce
Hledáme dodavatele stavebních prací: základovou desku 6,5x8,5m určenou pro výstavbu dřevostavby včetně komína (7m) a výkopových prací. Termín: červen/červenec 2007. Lokalita: osada Vrabčí brod u Poříčí nad Sázavou.
Poptávám pokládku vodovodní přípojky
Poptávám pokládku vodovodní přípojky (vodovodní šachta, podsyp, položení, zásyp hutnění a konečná úprava terénu). Práce celkem cca na 5 dní. Po domluvě případně další spolupráce. Termín duben ´07.
Poptávám založení stavby RD vč. přípojek
Poptávám založení RD, případně pouze výkopové práce v rozsahu: suterén o rozměru 9x11 m s garáží, veškeré přípojky, ČOV, jímka, vsakovací jímka, vjezd, terénní úpravy. Vrchní stavba zajištěna. Obec Bratřínov, okr. Praha-západ.
Poptávám traktorový bagr,Destu, Hon
Poptávám Ostroek, traktorový bagr, Hon 053.1-2, Bělorus, Desta terénní. Odvoz zajistím.