Integrovaný plán rozvoje města Vsetín – revitalizace veřejných ploch 2010
Předmětem podlimitní veřejné zakázky jsou stavební práce ve městě Vsetín.
Multifunkční budova Dolní Bečva - 2. etapa
Dostavba původního objektu Nákupního střediska na Multifunkční budovu v katastrálním území obce Dolní Bečva. Součástí zakázky je také vnitřní vybavení, dále dokumentace skutečného provedení stavby. Přesný rozsah stanoven v Zadávací dokumentaci veřejné zakázky.
Hledáme zedníky
Hledáme zedníky
Poptávám rekonstrukci chaty
Poptávám firmu nebo řemeslníka/y k provedení následujících prací: 1. kontrola, vyčištění a oprava komínu (zejména nadstřešní části) 2. Oprava a znovuzprovoznění hromosvodu Jedná se o opravy na rekreační chatě se sedlovou střechou, komín vychází z hřebenu střechy, hromosvod byl umístěn na komíně. Chata se náchází v obci Držková (okr. Zlín), ...
Poptávám zhotovení monolitického stropu
Hledám firmu na zhotovení monolitického stropu, a zda by byla možnost nacenit strop. Jsou dva jeden 1PP má 137m2 a 1NP má 222m2, popřípadě i schodiště. Stavba je v Napajedlích.
Poptávám zednické práce
Hledáme zedníky na obložení Baťového půldomku cihlovými pásky ve Zlíně. Spěchá.
Poptáváme opravu fasády vč. zateplení
Poptávám zateplení a obklad fasády baťovského půldomku. Polystyren 8cm,cihelný pásek. Plocha asi 130 m2. Realizace od 9/08 .
Poptávám podřezání RD
Hledám někoho, kdo by podřezal rodinný dům v okolí Kroměříže.
Poptávám rekonstrukci koupelny a WC
Poptávám rekonstrukci koupelny a WC v panelovém bytě - obklad panelovými obklady ABITIBI, včetně montáže nové vany, umyvadla a záchodové mísy.
Poptávám výstavbu RD v Otrokovicích
Poptávám výstavbu RD v Otrokovicích na Zlínsku. Zastavěná plocha cca 80 m2, sedlová střecha, obytné podkroví. Termín výstavby : červenec 2008/2009.
Poptávám zhotovení fasády na RD
Poptávam nacenění-realizaci fasády RD-Zlín. Půdorys RD140m Jedno podzemní podlaží,přízemí a podkroví. Realizace -jaro 2008.
Poptáváme stavební řemeslníky
Poptávame stavební řemesla - zedník, zedník-obkladač, tesař, instalatér - HPP nebo ŽL Stavbyvedoucí - HPP Stavby celá Morava a Východní Čechy. Podmínky při osobním pohovoru. Kont. 774800361 , 774800362 Email: pomastav.jo@seznam.cz , pomastav.dm@seznam.cz
Poptávám drobné stavební úpravy
Poptávám drobné stavební úpravy dvora. Odklizení betonové plochy 20m čtv. , betonáž sloupků, položení zámkové dlažby, oplocení...
Poptávám rekonstrukci bytu po požáru
Hledáme firmu, která provede kompletní rekonstrukci interiéru po částečném požáru ( jedná se o 1 pokoj + chodba) - omítky, malby, nátěry oken + zárubní, podlahy. SPĚCHÁ. Nejlépe okr.Zlín.
Poptávám rekonstrukci RD,okna,zateplení
Poptávám rekonstrukci RD ve Zlíně - výměna oken, oprava balkónu, zateplení domu.
Poptávám opravu schodiště z betonu
Poptáváme opravu betonového schodiště u panelového domu ve Valašském Meziříčí, ulice Smetanova 1150. Prosím firmy z okresu Vsetín. Prosím kontaktujte na níže uvedený e-mail. S pozdravem Pavla Klanicová
Poptávám zhotovení stříšky nad vchod
Dobrý den, hledám dodavatele na stříšku proti dešti nad vchod do panelového domu, který by zajistil i následnou montáž této stříšky. Vzhledem k minimalizaci pořizovacích nákladů prosím jen o firmy ze Zlínska. Rozměry sdělím dodatečně. Předem děkuji moc za nabídky.
Poptáváme renovaci panelových spár
Poptávám renovace panelových spár pomocí výškové techniky. Zlínský kraj.
Poptáváme stavební řemeslníky
Hledám řemeslníky pro stavební činnost - zedníky - obkladače - montér suchých staveb - montér termofasád - tesař - lešenář info na 777 733500
Poptáváme přespárování panelového domu
Hledám firmu, která se zabývá přespárováním panelových domů.
Poptávám stavební rekonstrukci bytu
Poptáváme firmu na rekonstrukci zděného jádra v bytě. S koupelnou,kuchyní i s podlahami.
Poptávám firmu na provedení fasády  na RD
Hledám stavební firmu na provedení fasády na RD v okr.Vsetín, 284m/2, původní fasáda je odstraněna, jaro 2007, nejlevnější nabídka.
Potřebuji postavit rodinný domek
Potřebuji postavit rodinný domek 1 + 2 nebo 1 + 3 v Kroměříži, cena do 1 mil. Kč.
Poptáváme natažení struktury na fasádu,400 m2
Sháníme firmu, která provede natažení struktury na fasádu (cca 400 m2). Termín říjen-listopad 2006. Okr. UH.
Hledám firmy na zednické a obkladačské práce
Hledám zednické a obkladačské práce ve Zlínském kraji.