Poptávám omítkářské práce
Poptávám cca 4000m2 omítek v Boleticích (okr. Děčín) - realizace 07,08 / 2012 přihlášky do 6.6.2012
SGVU Litoměřice – oprava fasády jezuitského kostela a zřízení depozitáře
Účelem stavby je celková oprava fasády vlastní budovy kostela včetně klempířských prvků a říms v provedení dle speciálních postupů projednaných s Národním památkovým úřadem. Dále stavební práce na zřízení nového depozitáře vč. repase oken a vstupních dveří. Bude také provedeno statické zajištění kleneb v depozitáři.
VOŠ obalové techniky  a SŠ Štětí - realizace úspor energie, ul. Pivovarská
Předmětem zakázky je zateplení obvodových stěn polystyrenem včetně nových omítek, zateplení plochých střech včetně nové střešní krytiny, provedení nových hromosvodů a klempířských prvků.
Dům porcelánu s modrou krví, Dubí
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce je kompletní dodávka stavby s názvem „Dům porcelánu s modrou krví, Dubí“. V rámci realizace předmětu veřejné zakázky se jedná o celkovou rekonstrukci a modernizaci objektu spočívající zejména v provedení bouracích prací (vnitřní dělící příčky, nadstavba balkonu nad vstupem do ...
Poptávám stavební práce
Hledám zhotovitele stavby v objemu cca 700.000,- czk. Jedná se o přístavbu k rekreačnímu objektu cca 4 x 6m (do výšky 3m) a zastřešení objektu cca 7 x 14m (valbová - plech + lehký krov bez vazníků) se dvěmi přístřešky. Dále pak fasádu celého objektu. Dílo bude provedeno u obce Postoloprty na LOUNSKU. Požaduji nevelkou firmu-nejlépe parťáka s ...
Poptávám stavební rekonstrukci
Dobrý den, potřeboval bych zrekonstruovat obývací pokoj o rozměrech 3,6 * 5,6 m. Na asi 50% je omítka odfouklá od podkladu. Potřebné práce: - vyzdít jedny dveře - nahodit a vyštukovat - - vyrovnat nerovnosti starého štuku - vymalovat - provedení práce mezi 1. - 7. 12. 2011 - financování pomocí stavebního spoření Prosím navrhněte ...
Poptáváme spolupráci s menšími stavebními firmami
Dobrý den Vážený,tímto u Vás poptáváme různé firmy a drobné živnostníci ,kteří se zabývají stavebními pracemi nabízíme dlouhodobou spolupráci na realizacích stavebních zakázek,neboť jich máme dostatek.V případě zájmu o spolupráci nás kontaktujte na tel. Čísle 736 432 571 a nebo na tel. Čísle 606348017.Jsme s pozdravem subdodavatele stavebních ...
CSP Litoměřice, p.o. – DNZ Liběšice – oprava střešního pláště a římsy
Realizace rekonstrukce střechy, opravy fasády včetně říms a výměny oken jižního pavilonu hlavní budovy, Domov na zámku Liběšice, Nádražní 1, 411 46 Liběšice.
Rekonstrukce bloku 2 v Chanově
Jedná se o celkovou rekonstrukci panelového bytového domu na sídlišti Chanov v Mostě. Součástí prací je rekonstrukce střechy, zateplení fasády, výměna oken a rekonstrukce společných prostor.
Poptávám opravu omítky a okapu
Dobrý den. Potřeboval bych provést opravu omítky v 2. podlaží,rozsah cca l-2 m 2, případně opravu okapu-patrně jeho netěsností se omítka porušila Prosím o nabídku s cenou a termínem. Omítka opadává na chodník před vchodem-proto spěchá. Děkuji za Vaši reakci.
ZŠ praktická Bílina – přístavba šaten
Předmětem akce je přístavba šaten a umýváren ke školní tělocvičně. Jedná se o přízemní zděný objekt s plochou střechou o zastavěné ploše cca 260 m2.
Poptávám stavební rekonstukci bytů
DETAIL POPTÁVKY 05/2011 ZAKÁZKA 750430/05-11 Investor –soukromá osoba poptává drobnou rekonstrukci 2.bytových jednotek 31m2 a 63m2 idealní pro šikovné řemeslníky.V bytech bude třeba vymalovat,obrousit a nalakovat parkety,obrousit a natřít okna ,obložit koupelny a nainstalovat zařizovací předměty.(Vrámci instalace zařizovacích předmětů budou ...
Stavebně a tepelně technická opatření pro snížení energetické náročnosti stavebního objektu ZŠ a MŠ
Realizace zateplení objektu vč. výměny oken ZŠ a MŠ v Povrlech s následnou úsporou energíí a v souladu s programem SFŽP
Realizace energetických úspor dodatečným zateplením objektu ZŠ Logopedická, Speciálně pedagogická
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívající v kompletním zateplení fasády a střechy, výměně oken a dveří. Dílo bude provedeno dle projektové dokumentace zpracované Ing. Vladimírem Volmarem a za podmínek stanovených ve vydaném stavebním povoloení.
Realizace energetických úspor dodatečným zateplením objektu ZŠ Jižní ulice 2777, Žatec
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívající v kompletním zateplení fasády a střechy, výměně oken a dveří. Dílo bude provedeno dle projektové dokumentace zpracované Ing. Vladimírem Volmarem a za podmínek stanovených ve vydaném stavebním povoloení.
Realizace energetických úspor dodatečným zateplením objektu polikliniky č.p. 2796, ul. Husova, Žatec
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívající v kompletním zateplení fasády a střechy, výměně oken a dveří. Dílo bude provedeno dle projektové dokumentace zpracované Ing. Radkem Růžičkou a Petrem Hynešem ze spol. aa Projekt a za podmínek stanovených ve vydaném stavebním povoloení.
Poptávám oplocení pozemku vč. brány
Poptávám stavbu oplocení okolo pozemku. Délka plotu 770m. Součástí plotu bude vjezdová brána 6m. Materiál bude dodán.
Poptávám hydroizolační práce
Zeď našeho domu je od souseda zasypana zeminou asi do výše3m. Zeď je nasáklá vodou,tvoří se plíseň,omítka žadná,prosáklá je i zem.Zeď je z kamene a cihel.Není nám umožněn přístup k odizolování.Je nějaka možnost opravy zevnitř domu(schodiště a kotelna)...? Děkujeme.
Poptávám zednické práce
Hledám zedníky na výstavbu kamenné zdi, výška 2m šíře 0,50m oboustraně pohledová. nabídněte cenu
Poptávám drobné zednické a malířské práce
Potřebuji opravit malý štuk, omítka, vybílit strop.
Poptávám zhotovení oplocení a dlažby
Poptávám zhotovitele 60m oplocení (tvarovky KB Blok + plotová pole plast) a 60m2 zámkové dlažby (Best). Lokalita Chomutov.
Sháním tesaře a zedníky
Hledám tesaře a zedníky pro práci v Ústí nad Labem a Lovosicích.
Poptáváme montáž sádrokartonu
Hledáme firmu zabývající se montáží sádrokartonů. Jedná se o drobnou práci v obci Chotíkov (v Plzeňském kraji) na čerpací stanici
Poptávám zhotovení fasády na novém RD
Poptávám firmu, která udělá fasádu na novostavbě v Ústí nad Labem.
Poptávám opravu štítu rodinného domu
Hledám stavební firmu v oblasti Roudnice nad Labem k opravě štítu rodinného domu.