Poptáváme obklady fasád rodinných domů
Hledáme stavební firmu na dodávku a montáž cca 5 000 m2 obkladových cihelných fasádních BRICKLEN na souboru rodinných domů. Místo montáže Praha Černý most Zahájení 1.6.2007 dokončení 30.10.2007 (jedná se o velké plochy o rozměrech 12 x 5 m, s jedním oknem 900 x 600)
Poptávám demontáž a úpravy kuchyně
Poptávám řemeslníky na demontáž kuchyňky, omlácení obkladů, omítnutí, vymalování a zaslepení vody. Termín příští týden, Praha a okolí.
Poptávám půjčovnu trubkového lešení
Poptávám půjčovnu trubkového lešení do výšky 34m. Obec Vápenka, okres Beroun. Termín od 9.5 - cca 3-5dní.
Poptáváme provedení vnitřních omítek
OMÍTKY (sádrové) pro novostavbu bytového komplexu. Sháníme firmu pro provedení vnitřních omítek pro novostavbu bytových domů. Předmět díla: Vnitřní sádrové omítky Místo: Praha 3, Italská ulice (naproti VŠE) Objekt Datum nástupu Výměra ----------------------------------------------- Objekt A4 27.04.07 ...
Poptávám zhotovení nástavby domu
Hledáme odbornou stavební firmu pro zhotovení nástavby rohového činžovního domu (informativní rozah prací - dmtž.kompletní střechy vč.stáv.římsy,zdivo porotherm, stropy a obvod.věnec železobet.,nadezdění komínů,nový krov, střeš.kryt.Bramac, střešní okna Velux, okna v obvod.zdivu plast Rehau- možno rozšířit i o fasádu).Lokalita Praha ...
Poptáváme stavební řemeslníky
Pro dlouhodobou spolupráci v Brně a v Praze okolí hledáme tyto profese: 1. Betonář; 2. Instalatér; 3. Izolatér; 4. Klempíř; 5. Malíř a natěrač; 6. Montážník; 7. Podlahář; 8. Pokrývač; 9. Sádrokartonář; 10. Štukatér; 11. Tesař; 12. Topenář; 13. Zámeč; 14. Zedník; 15. Železář.
Poptávám stavební rekonstrukci bytu
Poptávám stavební práce – rekonstrukce bytu. Popis práce: Bourání, omítky, izolace, elektroinstalace, voda, plyn, odpady, podlahy, stropní podhled, dlažba, obklady, sanitární technika. Velikost/rozsah: Kompletní rekonstrukce bytu 50 m2. Lokalita:Praha 4. Termín:2/2 2007
Poptáváme montáž a zdění lícových cihel
Hledáme partu řemeslníků (nejlépe 4 lidi) pro montáž a zdění lícových cihel a pásků po celé ČR, především v okolí Prahy. Nutné jsou zkušenosti se zděním lícovek a pásků, pojízdné auto a mobilní telefon, samostatnost a spolehlivost.
Poptávám půdní vestavbu bytu v RD
Hledám společnost či živnostníka na rekonstrukci bytu a půdní vetavbu v rodinném domě z počátku 20. stol.. Kopletní řešení bez subdodavatelů, pokud to není možné, nevadí. Projekt již zpracovaný, dohoda dle prohlídky stávajícího stavu. Upřednosňuji osobní jednání, doporučení a reference výhodou. Termín do konce května, možno začít ihned.
Poptávám obkladače na zakázku v Praze
Hledám 2 - 3 obkladače, zedníky, platba dle dohody, zakázka v Praze, velmi spěchá!!
Poptávám firmu na rekonstrukci střechy, 80m2
POPTÁVÁM FIRMU NA REKONSTRUKCI R.D. , MÍSTO PŮDNÍCH PROSTOR BUDE OBYTNÁ ČÁST, NAD NÍ BUDE POSTAVENA STŘECHA - PLOCHÁ POCHOZÍ - PROSÍM O SKLADBU A CENU ZA 1 M2 ( CCA 80 M2), PODKLADY NA ODPOVĚDI POŠLU JAKO PŘÍLOHU.
Hledáme firmu na opravu 6 bytů
Kompletní stavební dodávka opravy 6 volných bytů a výstavba půdní vestavby v Praze 7 pro soukromého investora.
Poptávám rekonstrukci bytu 100 m2
Rekonstrukce bytu, bourání podlahy, elektroinstalace, podlahové topení, zednické práce, obklady; byt o velikosti cca 100 m2
Poptávám drobné stavební práce v Praze
Hledám firmu, která provádí malé stavební práce v Praze. Děkuji